• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Dit weekend is de laatste speelronde van de Eredivisie in dit kalenderjaar. En de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie gaat eruit met een knaller! In Alkmaar wordt namelijk de topper AZ Alkmaar – PSV Eindhoven gespeeld! Wie wint deze kraker uit speelronde 16 en gaat met een extra goed gevoel de winterstop in? Voorspel AZ – PSV en scoor de beste Eredivisie odds via Voetbalwedden.nl!

Statistieken AZ Alkmaar – PSV

De voorgaande vijf onderlinge ontmoetingen eindigden in drie gevallen in winst voor AZ en twee keer in een zege voor PSV. Opvallend is dat in de meeste gevallen de uitspelende club er met de zege vandoor wist te gaan. Afgelopen seizoen won AZ met 0-1 in Eindhoven en PSV zegevieren met 1-2 in Alkmaar. Een seizoen eerder werd het in Eindhoven 1-2 voor AZ en in Alkmaar werd er afgefloten bij een 0-3 voorsprong voor PSV. De vijfde wedstrijd was een zege voor AZ in Alkmaar. Op 21 maart 2021 won AZ met 2-0 van PSV.

Odds AZ Alkmaar – PSV Eindhoven

De Nederlandse wedkantoren pakken dit jaar nog even flink uit met hoge quoteringen. De hoogste odds bij dit duel kunnen gescoord worden bij een overwinning van AZ en bij een gelijkspel. In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen op 4.00 keer de inleg als AZ de thuiswedstrijd wint.

Mochten de ploegen de punten met elkaar gaan delen in Alkmaar, dan laat PSV de eerste punten van het seizoen liggen en kunnen voetbalgokkers tot maximaal 4.00 keer het speelbedrag scoren bij een correcte weddenschap op een gelijkspel.

Dan de odds bij een zege van PSV. Mocht de ploeg van trainer Bosz winnen, dan keren de bookmakers op Wedden op Sport tot maximaal 1.89 keer het speelbedrag uit. Een torenhoge odds bij een ploeg die dit seizoen nog geen punt heeft verspeeld.

Spelopties

Bij AZ – PSV is één van de match specials bij de Sportsbooks de speloptie ‘gokken op beide teams scoren ja of nee’. Bij het spelen op ja, beide teams scoren kan er tot maximaal 1,67 keer de inleg worden gewonnen.

Inzetten op de nee, niet beide elftallen komen tot scoren liggen de odds nog hoger. Als één elftal de nul houdt, dan betekent dat kassa voor Voetbalwedders die hierop gokten. Zij ontvangen tot maximaal 2,16 keer het ingelegde speelbedrag.

Voetbalwedden.nl

Voetbalwedden.nl is een online platform voor het vergelijken van bookmakers quoteringen. Bij AZ – PSV kan je hierdoor snel en gemakkelijk een mooie deal maken en weet je zeker dat speelt via betrouwbare websites die legaal opereren in Nederland.

Datum en tijdstip AZ Alkmaar – PSV Eindhoven

De Eredivisie kraker AZ Alkmaar – PSV Eindhoven staat op de rol voor zondag 17 december om 20:00 uur in het AFAS Stadion te Alkmaar. Het is de laatste wedstrijd uit de zestiende speelronde van de Nederlandse Eredivisie.

Dit is de laatste speelronde van dit kalenderjaar. met AZ – PSV als het topaffiche. Wil je ook veilig en bewust meespelen en een beloning scoren bij de Nederlandse bookmakers. Speel mee via Voetbalwedden en maak kans op fraaie bookmakersbonussen bij een winnende weddenschap op AZ – PSV.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.