• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De positie van trainer Ronald Koeman is al enige tijd wankel en bij de bookmakers worden al weddenschappen afgesloten hoe lang het nog gaat duren alvorens de Nederlander de laan wordt uitgestuurd. Een slecht resultaat in de eerste wedstrijd van 2021 zou dat proces kunnen versnellen. FC Barcelona gaat daarin op bezoek bij de nummer laatst Huesca. Er moet dus gewonnen worden! Denk jij dat ze dat gaat lukken?

Statistieken

Gezien de historische data mag winnen op zondag 3 januari in Huesca geen probleem vormen voor Barça. Beide teams stonden tot nu toe vier keer tegenover elkaar. Huesca won niet één keer. Sterker nog: het werd tot tweemaal toe getrakteerd op een forse nederlaag. In de Copa de Rey kreeg het een 8-1 nederlaag om de oren in Nou Camp en een paar jaar later tijdens het debuutjaar van Huesca in La Liga werd het met een 8-2 nederlaag naar huis gestuurd door FC Barcelona.

Huesca speelt komende zondag echter thuis en daar zijn de statistieken een stuk aangenamer voor de gastheren. In de Spaanse beker verloor het weliswaar met 0-4, maar in 2019 wist Huesca het grote Barcelona op 0-0 te houden. Een uitslag waar ze nu voor zouden tekenen en die grote gevolgen zou kunnen hebben voor Koeman.

Odds

Bij de enige legale online sportbookmaker van Nederland zijn ze niet zo bang voor een teleurstellende uitslag van FC Barcelona. TOTO.nl plaatst de pre-odds duidelijk in het voordeel van de Catalaanse grootmacht. Gemiddeld is een winnende weddenschap op Blaugrana x1,41 keer je inleg waard.

Bij een gelijkspel ontvangen spelers die dit correct voorspelden momenteel x4,75 keer het ingelegde speelbedrag. Die winstbonus verbleekt bijna bij de uitkering die klaarstaat als Huesca op de eerste zondag van het nieuwe jaar een knaller uit de hoge hoed tovert door Barça te verslaan. Online gamers die hierop spelen, kunnen in dat geval x6,50 keer hun inleg tegemoet zien!

Speltypen

Met Ronald Koeman als coach en Frenkie de Jong als één van de sterren van het huidige elftal zullen veel Nederlanders toch geneigd zijn om een gokje te wagen op FC Barcelona. Ben je op zoek naar een weddenschap die flink wat winst kan opleveren bij de bookmakers? Dan is wedden via het bovenstaande 1×2 spelsysteem niet de meest geschikte methode.

TOTO.nl heeft voor spelers zoals jij een fraaie match special. Denk jij dat FC Barcelona na exact tien minuten al op voorsprong staat? Plaats dan die voorspelling via onze bookmakerspagina en scoor een gemiddelde winstbonus van x5,50 keer je inzet.

Is tien minuten volgens jou wel heel snel? Dan zou je kunnen kiezen voor de match special waarbij je voorspelt dat de ploeg van Koeman, Messi en Frenkie de Jong na exact 20 minuten op voorsprong staat. In dat geval staat er een pre-odd van x3,20 keer de inleg tegenover!

Zelfs als je kiest voor de special waarin je voorspelt dat Barcelona na exact een half uur spelen op voorsprong staat levert nog een flinke duit op: x2,40. Tot slot kan je ook kiezen voor de optie: Barcelona scoort in de eerste vijftien minuten. Komt die voorspelling uit? Dan cash je x3,70 keer je inleg!

Voetbalwedden

Meespelen via Voetbalwedden betekent dat je alles binnen handbereik hebt om je winstmarges te optimaliseren. Kennisartikelen, voorbeschouwingen, nieuws, tips en de beste online gokdeals. Voetbalwedden is het platform voor de Nederlandse online voetbalgokkers die willen spelen op wedstrijden in La Liga, op FC Barcelona of clubs waar Nederlanders spelen!

Datum en tijdstip

Je weddenschap voor Huesca – FC Barcelona moet bij ons binnen zijn voor zondag 3 januari 21:00 uur (Nederlandse tijd). Pre-bets worden na dit tijdstip niet meer in behandeling genomen. Tussen het eerste en het laatste fluitsignaal kan je nog wel meespelen via de optie live wedden. Ga naar onze bookmakerspagina en bekijk de opties voor het live wedden via je desktop of mobiele telefoon!

Scoor de hoogste odds en beste deals via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.