• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Aankomende zondag wordt de januari maand in de Eredivisie afgesloten met de topper AZ – Ajax! Als laatste duel van deze speelronde zal in Alkmaar bepaald worden hoe de ranglijst eruitziet als alle topwedstrijden van januari gespeeld zijn. Welke uitslag verwacht jij bij AZ Alkmaar – Ajax Amsterdam? Drop je voorspelling bij Voetbalwedden en trap de hoogste odds binnen! 

Statistieken

Ajax begint deze Eredivisie kraker als koploper. De Amsterdammers hebben 48 punten verzameld in de eerste 19 speelronden. Het heeft daarmee precies tien punten meer dan tegenstander AZ. De Alkmaarders verloren vooral in het begin van de competitie punten door vaak gelijk te spelen. Inmiddels lijkt de ploeg op de rit en worden de duels gemakkelijker gewonnen.

In de midweekse speelronde liep AZ echter nog flink averij op door de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht met 0-1 te verliezen. Ook Ajax Amsterdam leek lange tijd op weg naar puntverlies. In Amsterdam stond Willem II vlak voor tijd op 1-1, maar invallers Brobbey en Tadic beslisten anders. Zij scoorden beiden en brachten Ajax in veilige haven richting de drie punten.

In de H2H statistieken is AZ de bovenliggende partij. De laatste twee duels die Ajax in Alkmaar speelde – voor de competitie – gingen verloren: beide keren werd het 1-0 voor de thuisploeg. Amper twee weken geleden doorbrak Ajax de ban enigszins door in Alkmaar het bekerduel van AZ te winnen: 0-1.

Odds

De pre-wedstrijd quoteringen voor AZ – Ajax zijn meer dan lekker te noemen! Speel je op een zegetocht voor Ajax in deze Noord-Hollandse derby? Dan ontvang je via de top bookmakers bij Voetbalwedden.nl gemiddeld x1,85 keer het ingelegde aantal euro’s! Zo maak je van tien euro in één klap achttien euro!

Nog meer valt er te verdienen aan een zege van AZ Alkmaar. Pakt de thuisploeg zondag de drie punten en stuurt het Ajax puntloos naar huis? Dan zijn spelers die dit voorspelden de echte winnaars! Zij kunnen gemiddeld x3,85 hun inleg tegemoet zien op de bankrekening.

Maar het kan nog gekker! In het 1×2 spelsysteem staat er bij een gelijkspel namelijk een pre-odd van x4,10 klaar als je voorspelling op een puntendeling de winnende voorspelling wordt.

Speltypen

Voor topduels heeft Koning TOTO vaak specials klaarstaan. Ook ditmaal is dat het geval. De zogeheten ‘Players Special’ is niet alleen leuk om op te spelen, maar levert ook flink wat doekoe op als je goed gokt!

De special waarbij Haller scoort, wint met Ajax en beide teams tot scoren komen staat op x4,50 keer je inleg. Het bedrag op je wedstrookje wordt x5,20 keer zoveel waard als je speelt op Anthony scoort, wint en beide teams scoren. De optie ‘Tadic en Haller scoren’ levert bij TOTO x6,00 keer je speelbedrag op.

Andersom kan natuurlijk ook! De ‘Players Specials’ bij AZ Alkmaar zijn minstens zo interessant. Boadu scoort, wint en beide teams scoren kent een pre-odd van x8,80. Gudmundsson scoort, wint en beide teams scoren zelfs x10,00! Diezelfde pre-wedstrijd quotering wordt ook gehanteerd bij de wedoptie: Koopmeiners scoort van buiten de zestien meter: x10,00! Scoort Calvin Stengs in de eerste tien minuten? Dan ontvangen spelers op deze special x30,00 keer hun inleg!

Check alle deals en specials op onze bookmakerspagina: er zijn bijna oneindig veel (leuke) combi-deals te maken bij dit speltype voor het wedden op AZ – Ajax.

Voetbalwedden

Meespelen met AZ – Ajax is spelen op fraaie winstbonussen. Alle odds zijn aantrekkelijk en realistisch ingeschaald. Voetbalwedden filtert de beste odds en deals uit het totaalaanbod, waardoor een winnende weddenschap ook echt wat oplevert! Doe jij mee met AZ Alkmaar – Ajax Amsterdam?

Datum en tijdstip

De Eredivisie topper AZ Alkmaar – AFC Ajax Amsterdam geldt als slotduel voor de twintigste speelronde. Het eerste fluitsignaal klinkt zondagmiddag 31 januari 2021 om 16:45 uur. Zorg dat jouw weddenschap tijdig bij ons binnen is en pak de hoogste odds bij deze kraker in de Nederlandse voetbalcompetitie!

Live gokken? Log dan zondag vanaf 16:45 uur in op onze bookmakerspagina en volg de verrichtingen op het veld live om zodoende het juiste wedmoment te bepalen.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.