• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Een oefenpotje tegen Mexico is natuurlijk leuk, maar het gaat komende zondag pas echt beginnen. Oranje speelt dan tegen Bosnië Herzegovina. Na de nederlaag tegen Italië moet Nederland winnen om doorgaan in de Nations League in eigen hand te houden. Slaagt Frank de Boer er ditmaal wel in om de nationale ploeg naar een overwinning te loodsen? Voorspel de uitslag van Bosnië Herzegovina via Voetbalwedden en plaats vandaag nog je weddenschap voor de hoogste pre-match odds! 

Statistieken

De huidige vorm statistiek van Nederland laat met twee nederlagen op rij geen positief beeld zien, maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat Oranje voor die tijd in zeer goede vorm stak. Een serie ongeslagen duels onder Ronald Koeman, waarin veel grote voetballanden aan de zegekar werden geknoopt. Deze prestaties zijn door hetzelfde elftal verricht dat nu aantreedt tegen Bosnië Herzegovina.

De tegenstander van komende zondag behaalde in de eerste Nations League wedstrijd van dit seizoen een knappe 1-1 in en tegen Italië. Dat leek een opmaat voor een knappe start, maar de mannen van bondscoach Bajevic konden er tegen Polen geen goed vervolg aan knopen. Bosnië Herzegovina verloor in eigen huis met 1-2.

Deze resultaten zorgen voor een spannende stand in Groep 1 van de A-League. Italië is leider met vier uit 2, Nederland staat samen met Polen op een tweede plaats met drie punten. Bosnië Herzegovina sluit de rij met één punt. Na de komende twee speelronden kan de wereld er voor alle vier landen weer totaal anders uitzien. Het is kortom een cruciale fase in deze groep!

Odds

De online bookmakers hebben de odds bij dit duel vastgesteld aan de vaste criteria, waaronder de hierboven vermeldde statische gegevens. Dat resulteert in de volgende verdeling van de pre-match quoteringen: Winst voor Oranje staat op x1,52 keer het wedbedrag. Het speelbedrag wordt x5.80 keer meer waard als Bosnië zondagavond wint. Een gelijkspel levert ook een zeer hoge quotering op. Bij de TOTO staat hiervoor gemiddeld x3.95 keer je inleg op deze weddenschap.

Speltypen

Naast het reguliere 1×2 kan je ook meespelen via andere speltypen. Om de winstkansen te verhogen kiezen steeds meer spelers ervoor om niet de winnaar te voorspellen, maar de correctie uitslag. Bij een 1-0 overwinning voor Nederland zorgt dat al voor een hoge odd: x5,8 keer je inleg! Bij 2-0 stijgt die pre-wedstrijd quotering al naar x6,05 en bij 3-0 komt de uitkering al boven de zeven keer je inlegbedrag uit: x7,35.

Echt hoge odds worden er gehanteerd als Nederland niet wint. Een 0-0 gelijkspel staat bij de TOTO op x10,25. Bij een 1-1 eindstand wordt er x6,60 keer je inleg uitbetaald en bij 2-2 stijgt het weer naar de dubbele cijfers: x16,50!

De grootste klapper kan gemaakt worden bij een overwinning van de gastheren. Wint Bosnië Herzegovina in Zenica van het Nederlands elftal dan wordt er bij 1-0 al x13,00 je inleg uitbetaald, bij 2-0 zelfs x30,00 en bij 3-0 het recordbedrag van x125,00 keer het ingelegde speelbedrag.

Voetbalwedden

Wil je snel en gemakkelijk scoren door te wedden op voetbalwedstrijden? Zoek dan niet verder, maar meld je aan via onze website voor een helder overzicht van alle voetbalbookmakers! Zo kan je veilig en betrouwbaar inzetten op voetbalwedstrijden van Oranje, je favoriete club of je favoriete spelers.

Datum en tijdstip

De UEFA Nations League wedstrijd Bosnië Herzegovina – Nederland wordt gespeeld op zondag 11 oktober en begint om 18:00 uur. Zet in voor het eerste fluitsignaal klinkt en speel volgens de pre-odds van de online bookmakers. Besluit je in te zetten tijdens de wedstrijd, log dan in tijdens het duel en gok via live wedden op de uitslag, winnaar of wedstrijdstatistieken! Check alle opties op onze bookmakerspagina en begin met het scoren van fraaie bonussen door te Wedden op Voetbal.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.