• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Komende woensdag wordt beslist welke ploegen doorgaan naar de knock-outfase van de Champions League. Zit Ajax daarbij? Dan moeten de Amsterdammers winnen van Atalanta Bergamo, want anders gaat Ajax de koker in voor de loting van de Europa League. Plaats nu je weddenschap voor Ajax Amsterdam – Atalanta op Voetbalwedden en scoor de winnende voorspelling!

Statistieken

De H2H statistiek tussen Ajax en Atalanta is kort. De enige onderlinge ontmoeting die we aantreffen, is de wedstrijd van 27 oktober jongstleden. Ajax ging toen op bezoek bij Atalanta Bergamo en leek op hard op weg naar een overwinning. Dusan Tadic en Lassina Traore scoorden voor de Amsterdammers: 0-2. Maar die marge bleek net niet groot genoeg. Dankzij twee treffers van Duván Zapata kon Atalanta terugkeren in de wedstrijd: 2-2. En daar bleef het uiteindelijk ook bij.

De stand in Poule D laat zien  dat Atalanta Bergamo een klein voordeel heeft: ze hebben één punt meer dan Ajax. Dankzij die kleine voorsprong kunnen de Italianen zich woensdagavond ook middels een gelijkspel plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League. Ajax daarentegen moet winnen om in het toernooi te blijven.

De huidige vorm van beide ploegen is matig. Ajax won drie van haar laatste vijf wedstrijden, Atalanta slechts één. De Italiaanse ploeg kwam afgelopen weekend niet in actie: het duel in en tegen Udinese werd afgelast.

Odds

De statistieken zijn vrijwel allemaal in het nadeel van Ajax, maar omdat de ploeg van trainer Erik ten Hag thuis speelt, geven de online bookmakers de Amsterdamse formatie het voordeel van de twijfel. Gemiddeld wordt er x2,20 keer je inleg uitbetaald als je gok op een winnend Ajax de juiste voorspelling blijkt te zijn.

Speel je op een uitzege voor de bezoekers? Dan wordt er x2,75 keer het wedbedrag uitgekeerd als Atalanta Bergamo van Ajax weet te winnen. Dit is overigens niet de hoogste bonus, want de meeste winst kan je boeken bij een gelijkspel. Gemiddeld keren de bookies x3,50 keer je inleg uit als er woensdag geen winnaar komt. Voetbalwedden scoorde bij TOTO.nl zelfs een pre-odd van x3,75!

Speltypen

Bij de enige legale online voetbalbookmaker scoor je nog gemakkelijker hoge odds als je met een handicap speelt. Wil jij grote sommen geld winnen aan een zege van Ajax en ben je zeker van je zaak? Maak het jezelf dan nog moeilijker en beroof de bookmakers van veel geld als jij gelijk krijgt!

Bij het speltype ‘Handicap resultaat -2’ ontvang je namelijk al snel ruim zeven keer (!) je inleg! Bij een wedbedrag van 10,- euro komt de uitbetaling van TOTO zelfs neer op 75,50 euro: x7,55. Een gelijkspel is bij datzelfde wedtype x6,10 keer je inleg waard en winst van Atalanta komt in dat geval uit op x1,22 keer het ingezette wedbedrag.

Voetbalwedden

Speel jij graag (mee met) voetbal? Of je nou zelf voetbalt of graag voetbal kijkt: een weddenschap op voetbalwedstrijden plaatsen maakt het volgen van elke wedstrijd extra spannend! Scoor de beste deals en hoogste odds dankzij voetbalwedden.nl, want wij tonen je direct de top bookmakers voor wedstrijden in de Champions League. Wil je wedden op Ajax of Atalanta Bergamo? Scoor dan via voetbalwedden.nl!

Datum en tijdstip

De Champions League topper AFC Ajax Amsterdam – Atalanta Bergamo is op woensdag 9 december 2020 en begint al om 18:55 uur! Let op: dit is vroeger dan normaal. Wil je meespelen in de pre-fase? Dan dient je voorspelling uiterlijk één minuut voor aanvang van dit duel bij de bookmakers binnen te zijn. Wees dus op tijd met het doorgeven van je weddenschap!

Wil je live inzetten op Ajax – Atalanta? Log dan tijdens de wedstrijd in op de bookmakerspagina van voetbalwedden en kies het ideale moment om je voorspelling door te geven. Je kunt de actuele odds volgen als je inlogt op onze bookmakerspagina.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.