• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

 Welke ploeg mag volgend seizoen uitkomen in de Nederlandse Eredivisie? Dat gaan Almere City FC en FC Emmen deze week uitmaken. De ploegen treffen elkaar aanstaande dinsdag aan in het Yanmar Stadion te Almere. Zondag wordt de return gespeeld in Emmen. Speel veilig en bewust mee bij de betrouwbaarste bookmakers van Nederland. Vind de hoogste pre-odds bij de heenwedstrijd in de nacompetitie finale en speel mee met Almere City FC – FC Emmen via Voetbalwedden.nl!

Statistieken Almere City FC – FC Emmen

In seizoen 2021-2022 speelden Almere City FC en FC Emmen beide in de Keuken Kampioen Divisie. De Drentse ploeg wist dat seizoen in eigen stadion te winnen van Almere City met 3-0. In Flevoland waren de teams dat seizoen aan elkaar gewaagd. In het Yanmar stadion werd het 0-0 tussen Almere City en FC Emmen.

Almere City FC krijgt met de finale van de promotie/degradatie de keer kans om voor het eerste door te stromen naar de Eredivisie. Het is de Flevolandse club is opgericht in 2001 en heeft in de jaren nog nooit in de Eredivisie mogen uitkomen. FC Emmen speelde het Eredivisie seizoen 2022-2023 al in de hoogste Nederlandse competitie. Al ging dat de Drentse ploeg niet gemakkelijk af. De ploeg van trainer Dick Lukkien werd zestiende en dat betekende nacompetitie.

De finale bestaat uit twee duels. Dinsdagavond treffen de teams elkaar in Almere en zondag zal de return plaats vinden aan De Oude Meerdijk te Emmen. De winnaar over dit tweeluik mag zich gaan opmaken voor Eredivisie seizoen 2023-2024!

Odds Almere City – FC Emmen

De pre-odds bij de finale van de promotie/degradatie play-offs zien er goed uit. De Nederlandse bookmakers keren bij winst van Almere City FC al hoge pre-odds uit. Bij TOTO.nl zijn ze zelfs bereid tot 2.49 keer het speelbedrag uit te gaan keren als de Flevolandse club wint.

Bij een zege van FC Emmen staan de odds weer wat hoger ingeschaald. De wedkantoren Unibet.nl en BetCity lopen de bookmakersuitkeringen op tot maximaal 2.90 keer het bedrag dat wordt ingezet bij één van deze legale, Nederlandse bookmakerskantoren.

In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen bij een gelijkspel bij dit duel het hoogst ingeschaald. Zo kan er  tot maximaal 3.37 keer de inleg worden uitbetaald als de heenwedstrijd van de finale geen winnaar heeft.

Speltype

Zin om een ander speltype te hanteren dan het 1×2 spelsysteem? Dat kan bij de bookmakers op Voetbalwedden. Check de odds eens in speltype aantal goals Over/Under 0.5? Bij Over 0.5 staan de odds op maximaal 1.05 keer je inleg ingedeeld. Bij Under 0.5 loopt dat zelfs op tot maximaal 9.00 keer het speelbedrag!

Ook bij het speltype: resultaat en beide teams scoren, zijn de pre-odds ook om te smullen. De wedkantoren keren tot 4.75 keer de inleg uit als Almere City wint, maar beide teams wel tot scoren komen. Als het een gelijkspel wordt en beide teams weten de touwen niet te raken, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 10.50 keer de inleg teruggestort krijgen.

Voetbalwedstrijden voorspellen zoals Almere City – FC Emmen kan ook via live betting. Zet tijdens de wedstrijd in en scoor de beste odds bij het live wedden op voetbal.

Voetbalwedden

Op de bookmakerspagina van Voetbalwedden staan de bookmakers vermeld die in Nederland weddenschappen mogen aanbieden. Deze wedkantoren beschikken over de nodige licenties. Voetbalgokkers kunnen dus veilig meespelen via deze bookmakers op bijna alle voetbalwedstrijden en competities. Wil je meer informatie over een wedkantoor? Neem de handleiding door op Voetbalwedden.nl of vergelijk de bookmakers met elkaar.

Datum en tijdstip Almere City – FC Emmen

De heenwedstrijd in de finale van de promotie/degradatie play-offs Almere City – FC Emmen staat gepland op dinsdag 6 juni. In het Yanmar Stadion te Almere wordt om 20:00 uur afgetrapt. Ga jij wedden op voetbal en denk je te weten welke ploeg de heenwedstrijd wint? De beste bookmaker deals scoren doe je via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.