• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Als er dinsdagavond in het Philips Stadion wordt afgetrapt voor de heenwedstrijd in de achtste finales van het UEFA Champions League toernooi, dan is volgens de bookmakers thuisploeg PSV favoriet. Ben jij het daarmee eens? Of verwacht je een andere uitslag? Check de odds voor de voorspelling van jouw keuze en scoor de beste PSV – Dortmund odds door de bookmakers te vergelijken via Voetbalwedden.nl!

Statistieken

Afgelopen weekend wist PSV in de Eredivisie haar twintigste seizoenzege te boeken. Thuis tegen Heracles Almelo werd met 2-0 gewonnen. Of dat genoeg is om straks vol zelfvertrouwen tegen Borussia Dortmund aan te treden zal dinsdag moeten blijken, maar PSV is in de Eredivisie nog altijd ongeslagen en dat is ook in Duitsland zeker niet onopgemerkt gebleven.

Toch zijn de de H2H statistieken in het voordeel van Dortmund. Ze troffen elkaar één keer eerder. Ook toen in het UEFA Champions League toernooi. Dat was in 2002 en eindigde dramatisch voor PSV. De Eindhovenaren gingen in eigen huis met 1-3 duidelijk kopje onder. De return zorgde nog voor een beetje eerherstel, want PSV wist in die wedstrijd met 1-1 gelijk te spelen.

Odds PSV – Dortmund

De beste odds bij de online bookmakers hebben we bij Voetbalwedden.nl alvast voor je opgezocht. In de pre-wedstrijd fase bedraagt maximale hoogte bij een winnende weddenschap via het 1X2 spelsysteem 2,23 keer het inlegbedrag. Dat is dus al een ruime verdubbeling van het stortingsbedrag!

Verwacht jij dat Borussia Dortmund in Eindhoven van PSV? In de pre-wedstrijd fase levert deze weddenschap tot maximaal 3,30 keer het ingelegde speelbedrag op.

Zullen PSV en Dortmund dinsdagavond de punten met elkaar delen? Dan is het ook kassa voor punters die dit goed voorspelden. De pre-wedstrijd quoteringen in het 1X2 spelsysteem stijgen naar nog hogere waarden dan bij de andere uitslagen. De maximale winstbonus staat bij de betere Nederlandse wedkantoren op maar liefst 3,80 keer het speelbedrag!

Spelopties

Bij PSV – Borussia Dortmund kan je uiteraard ook op andere manieren een weddenschap plaatsen. Kies je bijvoorbeeld het voorspellen van de eerste doelpuntenmaker. Dan levert een winnende voorspelling waarbij je Luuk de Jong aanwijst aan de goaltjesdief van dienst tot maximaal 4,50 keer het inlegbedrag op.

Scoort Joey Veerman de eerste goal in dit duel, dan zien we zelfs odds voorbijkomen die in de dubbele cijfers lopen. De maximale bookmakersbonus staat bij de top wedkantoren momenteel op 10,50 keer de wedwaarde! Deze wordt dus uitgekeerd als Veerman namens PSV de score opent (eigen doelpunt telt hierbij overigens niet).

Voetbalwedden.nl

Voetbalwedden is een betrouwbaar Nederlands platform om bookmakers die in ons land actief mogen zijn op het gebied van online voetbalweddenschappen te vergelijken. Scoor altijd de beste deals door alle Sportsbooks op onze site naast elkaar te leggen en plaats dan je voorspelling voor PSV Eindhoven – Borussia Dortmund!

Datum en tijdstip PSV – Dortmund

Het duel in de UEFA Champions League: PSV – Borussia Dortmund zal plaatsvinden op dinsdag 20 februari 2024. Die avond zal het eerste fluitsignaal klinken om 21:00 uur, het reguliere Champions League tijdstip sinds vorig seizoen.

Meespelen? Vergelijk dan nu al de actuele odds en houd onze bookmakerspagina in de gaten voor het maken van de beste PSV – Dortmund deal. Vergelijk, zet in en win door de bookies naast elkaar te leggen via Voetbalwedden.nl! Ben jij straks de grote winnaar van deze Champions League topper?

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.