• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Meespelen met PSV Eindhoven – Arsenal kan flinke bonussen opleveren als je in de pre-wedstrijd fase een correcte voorspelling weet te plaatsen. Voetbalwedden.nl zocht beste odds in het 1×2 spelsysteem voor je op, zodat jij de hoogste odds kunt scoren bij het Wedden op het UEFA Champions League duel PSV – Arsenal! Ben jij straks één van de winnaars bij de Nederlandse Sportsbooks die online voetbalweddenschappen in ons land? Speel mee en maak kans op hoge odds!

Statistieken PSV Eindhoven – Arsenal

Het wordt de tweede keer dit seizoen dat beide clubs elkaar treffen. In het begin van het huidige UEFA Champions League seizoen stonden PSV en Arsenal in Londen tegenover elkaar. Arsenal was thuis oppermachtig en versloeg PSV met speels gemak. Eindstand: 4-0.

Inmiddels zijn we vijf wedstrijden verder en zijn zowel PSV als Arsenal geplaatst voor de knock-outfase van de UEFA Champions League. Er staat dus weinig druk op dit duel. Wellicht is deze statistiek in het voordeel van PSV, dat bovendien de wetenschap heeft dat het vorig seizoen in de Europa League ook thuis won van Arsenal. Eindstand toen: 2-0 voor PSV.

Odds PSV – Arsenal

 De maximale pre-wedstrijd quoteringen voor een overwinning van PSV Eindhoven staan bij de betere bookmakers op 2,48 keer het inlegbedrag waarvoor is gekozen bij een weddenschap via het 1×2 spelsysteem.

Bij winst van Arsenal ligt de vergoeding richting punters met een correcte voorspelling op deze uitslag nog hoger. De top bookmakers in Nederland betalen dan via het 1×2 spelsysteem tot maximaal 2,75 keer het ingelegde speelbedrag aan Voetbalgokkers met deze voorspelling! 

Een gelijkspel levert de hoogste quotering bij dit UEFA Champions League duel op. Komt er in deze zesde en laatste speelronde van de groepsfase geen winnaar op het veld, dan zijn de online voetbalgokkers de echte winnaars. Zij ontvangen tot maximaal x3,90 keer het inlegbedrag.

Spelopties

Live gokken is bij deze wedstrijd een zeer interessant wedoptie. Dit komt omdat beide clubs al geplaatst zijn en er dus niet perse gewonnen hoeft te worden. De verwachting is dan ook beide PSV trainer Peter Bosz en Arsenal hoofdcoach Mikel Arteta spelers rust gaan geven.

De opstelling kan dus zeer bepalend gaan zijn bij het plaatsen van een weddenschap. Bij live gokken is de opstelling reeds bekend en kan je zelfs afwachten hoe de wedstrijd zich ontvouwt. Daarom is live gokken op PSV Eindhoven – Arsenal een goede speloptie bij deze zesde en laatste UEFA Champions League groepswedstrijd.

Voetbalwedden

Veilig en legaal Voetbalwedden doe je door te spelen via Nederlands bookmakers met een geldige goklicentie voor het op afstand aanbieden van voetbalweddenschappen. Voetbalwedden.nl geeft een helder en duidelijk overzicht van deze Sportsbooks. Vergelijk de betrouwbare bookmakers en scoor de hoogste odds bij PSV Eindhoven – Arsenal!

Datum en tijdstip PSV – Arsenal

De pre-wedstrijd weddenschappen sluiten op dinsdag 12 december om 18:45 uur. Op dat moment vindt namelijk de aftrap van het duel PSV – Arsenal plaats. Als de bal eenmaal rolt in het Philips Stadion is inzetten via de pre-wedstrijd spelopties niet meer mogelijk.

Zorg dus dat je op tijd profiteert van de top quoteringen bij dit UEFA Champions League en win hoge odds als het in bloedvorm verkerende en in Nederland nog ongeslagen PSV ook van Arsenal wint. Of pak zelfs nog hogere winstbonussen als Arsenal wint of wanneer beide clubs gelijkspelen. Kortom: vergelijk, zet in en win via Voetbalwedden.nl! 

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.