• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De Eredivisie hervat dit weekend met speelronde 17. Koploper PSV speelt daarin thuis tegen Excelsior Rotterdam. Kan PSV haar ongeslagen status behouden door ook deze competitiewedstrijd winnend af te sluiten? Voorspel PSV Eindhoven – Excelsior Rotterdam via Voetbalwedden.nl en scoor de beste odds!

Statistieken PSV Eindhoven – Excelsior Rotterdam

Excelsior wist in 2015 voor het laatst een punt te pakken in een wedstrijd tegen PSV. Op 17 oktober van dat jaar lukte het Excelsior om in het Philips Stadion met 1-1 gelijk te spelen tegen de Brabantse topploeg.

Daarna won PSV alle onderlinge duels, zowel uit als thuis. Vorig seizoen won PSV tweemaal zeer gemakkelijk van Excelsior. In Rotterdam werd het 1-6 en in Eindhoven werd er afgefloten bij een 4-0 stand op het scorebord.

Odds PSV Eindhoven – Excelsior Rotterdam

De pre-wedstrijd quoteringen bij de online bookmakers laten zien dat PSV torenhoog favoriet is. De huidige koploper in de Eredivisie is in de lopende competitie nog ongeslagen en de bookies verwachten dat dat na het duel tegen Excelsior nog zo zal zijn. De maximale odds voor winst van PSV liggen hierdoor op 1,10 keer de inleg.

Bij een overwinning van Excelsior kan er flink gecasht worden als deze uitslag vooraf via het 1X2 spelsysteem is voorspeld. De hoogste odds bij deze weddenschap komen dan namelijk uit op 30,00 keer het ingelegde speelbedrag.

Eindigt PSV – Excelsior onbeslist? Dan is dat ook al een daverende verrassing. Voor deze sensationele uitslag hebben de online bookmakers ook flinke odds klaarstaan. De maximale hoogte in de pre-wedstrijd fase staat op 13,10 maal het wedbedrag.

Spelopties

Omdat PSV wel echt een hele grote kans maakt om deze wedstrijd te winnen is het wellicht uitdagender om via een ander speltype je slag te slaan. Zo kan je kiezen voor correcte score optie, waarbij je exacte uitslag voorspelt.

Kies je de juiste, dan levert dat in veel gevallen een zeer hoge winstbonus op. Deze lopen gemakkelijk op naar 2 of 3 keer de inlegwaarde. Voor de actuele stand van die quoteringen ga je naar de Voetbalwedden.nl bookmakerspagina en vergelijk je alle Nederlandse wedkantoren.

Voetbalwedden.nl

Het Voetbalwedden.nl online platform is opgezet om Voetbalgokkers gemakkelijk te laten kiezen voor de beste bookmakers in Nederland. Bij de wedstrijd PSV – Excelsior zijn er weer tal van weddenschappen waarbij de verschillen soms groot kunnen zijn. Vergelijk daarom altijd via Voetbalwedden.nl.

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – Excelsior Rotterdam

Het Eredivisie duel PSV Eindhoven – Excelsior Rotterdam wordt gespeeld op zaterdag 13 januari in het Philips Stadion, gelegen in de Brabantse stad Eindhoven. Zet op tijd in want de aftrap is om 21:00 uur.

Speel mee met PSV – Excelsior en vergelijk nu de actuele odds en deals bij de veilige, Nederlandse bookmakers door een kijkje te nemen op de Voetbalwedden bookmakerspagina! Vergelijk, zet in en win via Voetbalwedden.nl.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.