• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De Eredivisie topper van zondag heeft de aandacht getrokken van de online gamers. De bookmakers hebben hoge odds bij PSV Eindhoven – Feyenoord Rotterdam en dat zorgt ervoor dat er massaal gegokt wordt op deze wedstrijd. Statistieken, ruststand, eindstand of gewoon de winnaar. De deals vliegen ons om de oren. Ook meedoen? Scoor dan de beste odds via Voetbalwedden.nl

Statistieken PSV Eindhoven – Feyenoord Rotterdam

Uit de statistieken blijkt dat PSV – Feyenoord een duel is tussen twee ploegen die vaak aan elkaar gewaagd zijn. Meestal wint PSV in Eindhoven en Feyenoord in Rotterdam. In de laatste vijf keer dat de ploeg uit de havenstad naar de Brabantse lichtstad afreisde voor een competitie duel gingen de Rotterdammers twee keer met een punt naar huis. Dat gebeurde in de editie van vorig seizoen en in de editie uit het seizoen 2018 -2019. Beide keren werd het 1-1.

De laatste keer dat PSV van Feyenoord won in Eindhoven was op 17 september 2017! Het werd toen 1-0 dankzij een vroege goal van Gaston Pereiro. De laatste driepunter van Feyenoord in de Brabantse stad van de gloeilampen vond plaats op 18 september 2016. Eric Botteghin, die er zondag namens Feyenoord ook weer bij is, scoorde destijds het enige doelpunt.

Odds

Bij de online bookmakers wordt veel gespeeld op deze Eredivisie topper en dat heeft bookies verleid tot extra hoge odds. Een winnende voorspelling op thuisploeg PSV levert je in het 1×2 spelsysteem gemiddeld x1,87 op.

Bij een zege van de Rotterdamse formatie wordt coach Dick Advocaat heel blij en dat geldt ook voor voetbalwedders die deze uitslag speelden. Zij ontvangen gemiddeld x3,55 hun inleg.

Een gelijkspel in deze Eredivisie topper PSV Eindhoven – Feyenoord Rotterdam zorgt bij de bookies gemiddeld voor een winstbonus van x3,80 keer je ingelegde speelbedrag. Daarmee is een puntendeling de hoogste quotering bij dit duel.

Speltypen bij PSV Eindhoven – Feyenoord Rotterdam

Bij de enige legale Nederlandse bookmaker: TOTO.nl kan je op veel manieren meespelen. Het klassieke 1×2 spelsysteem wordt meer en meer vervangen door het speltype correcte score. En de meest populaire variant daarvan is de correcte score combinatie. Niet alleen de odds zijn hoger, de winstkansen ook! Een regelrechte win-win situatie dus.

Bij PSV – Feyenoord kan je bij dit speltype ook goed scoren. Wint de thuisploeg met 1-0, 2-0 of 3-0? Dan wordt er door de wedkantoren gemiddeld x4,70 uitgekeerd. Een 0-1, 0-2 pof 0-3 overwinning van Feyenoord levert bij een winnende weddenschap x8,85 keer je ingezette geldbedrag op.

Ga je voor een nog grotere uitslag? Dan scoor je bij 4-0, 5-0 of 6-0 voor PSV zelfs x24,50 keer het bedrag dat je aan de TOTO hebt doorgegeven. Een inzet bij de Nederlandse bookmaker op een 0-4, 0-5 of 0-6 zege van Feyenoord, staat zelfs op x125,00 keer het wedbedrag!

Voetbalwedden

Pak je kans op een winnende voorspelling en gebruik je voetbalkennis om online te scoren! Vul een winnende weddenschap in op onze bookmakerspagina en je verdient geld met voetbalwedden! Waag jij een gokje bij PSV – Feyenoord?

Datum en tijdstip

De Eredivisie topper PSV – Feyenoord wordt gespeeld op zondag 14 maart en begint om 14:30 uur. Locatie is het Philips Stadion te Eindhoven. Pre-odds vervallen zodra scheidsrechter Bas Nijhuis voor het eerst op zijn fluitje blaast om de wedstrijd te starten. Vanaf dat moment kan je bij Voetbalwedden inloggen om live te gokken! Dat kan ook via je mobiele telefoon. Scoren voor en tijdens deze Eredivisie topper doe je dus bij Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.