• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de vierde speelronde van de UEFA Champions League groepsfase speelt PSV een cruciale thuiswedstrijd tegen RC Lens. De Fransen zijn een directe concurrent voor PSV in de race om overwintering in het miljardenbal. Een zege in het eigen Philips Stadion zorgt ervoor dat de Eindhovenaren wel volop meedoen, bij een nederlaag zijn de kansen zo goed als verkeken. Speel mee met PSV Eindhoven – RC Lens via Voetbalwedden.nl en scoor de beste UEFA Champions League odds!

Statistieken PSV Eindhoven – RC Lens

Beide clubs speelden in het verleden slechts eenmaal eerder tegen elkaar en dat was twee weken geleden in Lens. PSV nam brutaal een voorsprong. De Belgisch international Johann Bakayoko bracht PSV in de eerste helft op een volkomen verdiende 0-1 voorsprong.

Er leek een mooie PSV avond aan te komen, maar de goal zorgde ervoor dat Lens extra gas ging geven en al snel kwamen de Fransen langszij. Hierdoor eindigde de wedstrijd in Lens onbeslist en hielden beide clubs slechts één punt over aan dit duel.

Odds PSV Eindhoven – RC Lens

De pre-wedstrijd quoteringen bij dit groepsfase duel zijn weer zeer aantrekkelijk. De hoogste odds staan achter een Franse zege in Eindhoven. De maximale beloning bij de bookmakers loopt dan in het 1×2 spelsysteem op naar 4,50 keer het ingelegde speelbedrag.

Als PSV woensdagavond in Eindhoven van Lens weet te winnen zorgt dat bij de online bookmakerskantoren die voetbalweddenschappen aanbieden voor een maximale winstbonus van 1,83 keer het inlegbedrag.

Bij een gelijkspel stijgen de odds in de pre-wedstrijd fase flink. Een puntendeling is voor PSV niet echt gunstig. Voor Voetbalgokkers die hier hun geld op zetten kan dit wel positief uitpakken want een gelijkspel is bij de legale, veilige voetbal wedkantoren tot maximaal 3,95 keer de wedwaarde waard.

Speltypen

Bij de Sportsbooks zijn tal van UEFA Champions League specials beschikbaar bij de wedstrijd PSV – Lens. Een veel gekozen optie is het voorspellen van de doelpuntenmakers. Zo staat er voor een doelpunt van Luuk de Jong al 2,32 keer het inlegbedrag klaar.

Is de goalgetter van PSV de allereerste speler in deze wedstrijd dit het net weet te vinden? Dan lopen de quoteringen bij een voorspelling ‘Luuk de Jong scoort als eerste’ zelfs op naar 4,75 keer het ingelegde speelbedrag.

Benieuwd naar alle spelers specials in het speltype doelpuntenmaker? Check dan de Voetbalwedden.nl bookmakers en vergelijk de odds bij de diverse Nederlandse online bookmakers.

Voetbalwedden.nl

Het voorspellen van voetbalwedstrijden maakt het volgen van PSV – Lens nog spannender. Wil je veilig en via betrouwbare sites Voetbalwedden op PSV Eindhoven – RC Lens? Speel dan via Voetbalwedden.nl. Hier heb je alleen aanbiedingen van legale bookies met een geldige goklicentie om in Nederland online voetbalweddenschappen aan te bieden. Zo speel je verantwoord en blijft het leuk om mee te doen!

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – RC Lens

Dit groepsfase duel PSV Eindhoven – RC Lens zal op woensdag 8 november worden afgewerkt in het Philips Stadion te Eindhoven. Kan PSV haar eerste overwinning boeken in dit lopende UEFA Champions League seizoen?

Voorspel de uitslag, doelpuntenmaker of andere wedstrijdstatistieken door de bookmakersdeals te vergelijken op Voetbalwedden.nl. De pre-wedstrijd spelopties zijn actief tot aan de aftrap. Deze zal plaatsvinden om 21:00 uur. Daarna kan je ook nog kiezen voor live gokken.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.