• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Bij PSV lijken de bomen op dit moment tot aan de hemel te groeien. FC Twente, Sevilla en Feyenoord werden aan de zegekar gebonden waardoor de Eindhovenaren er nu wel heel goed voor staan. Wordt sc Heerenveen onderschat? Arsenal wacht volgende week alweer namelijk! Voorspel PSV Eindhoven – sc Heerenveen via Voetbalwedden.nl en speel mee met deze Eredivisie wedstrijd!

Statistieken PSV Eindhoven – sc Heerenveen

PSV staat op dit moment bovenaan in de Nederlandse Eredivisie. Na de 1-2 overwinning op Feyenoord is de voorsprong op de Rotterdammers opgelopen naar tien punten. AZ is derde met elf punten achterstand. Zij moeten echter nog wel een duel inhalen. Dat zal ook deze week gebeuren.

Sc Heerenveen is knap zevende. De Friezen hebben negentien punten bijeen gesprokkeld in de eerste veertien competitie wedstrijden en dat is voor Heerenveen gewoon helemaal prima. Drie punten bij PSV zou natuurlijk een enorme bonus zijn, maar ook een gigantische stunt!

Odds PSV Eindhoven – sc Heerenveen

De actuele pre-wedstrijd odds in het 1×2 spelsysteem gaan bij deze wedstrijd van heel laag naar heel hoog. Als PSV wint, dan blijven ze laag. Want gokken op deze uitslag heeft de hoogste winstkans. De quoteringen staan bij de top bookmakers momenteel op 1,20 keer het ingelegde speelbedrag.

Als PSV niet wint, dan wachten er top winstbonussen voor gamers die hier hun geld op zetten. Bij een gelijkspel tussen PSV en Heerenveen stijgen de odds al naar 8,00 het geldbedrag dat is gestort bij plaatsing van deze weddenschap.

Bij een nederlaag van de mannen van trainer Peter Bosz steken de online bookmakers de handen helemaal diep in de geldbuidel. Een Friese stunt in Eindhoven zorgt in dat geval voor uitbetalingen die bijna twee keer zo hoog liggen als de bonussen bij een gelijkspel. De hoogste odds in het 1×2 spelsysteem staan nu op 15,00 de wedwaarde!

Spelopties

Wil je meespelen met PSV – sc Heerenveen maar niet te veel risico lopen en gaan voor een hoge winstkans? Dan is het speltype beide teams scoren echt iets voor jou. Je hebt hierbij namelijk maar twee keuzes: ja of nee.

Kies je bij PSV Eindhoven – sc Heerenveen voor ja, dan levert dat maximaal 1,91 keer je inleg op. Kruis je bij deze speloptie nee aan, dan zorgt dat in de pre-wedstrijd fase voor een maximale uitbetaling van 1,85 keer het gokbedrag.

Voetbalwedden.nl

Online Voetbalwedden is leuk, spannend en kan mooie bonussen opleveren. Er bestaat echter ook altijd kans dat je niet wint. Speel daarom altijd met kleine bedragen en probeer je verliezen niet terug te verdienen. Bewust Voetbalwedden doe je via Voetbalwedden.nl: het online portal voor het inzetten op PSV – Heerenveen via legale, veilige bookmakers!

Waar en wanneer is PSV Eindhoven – sc Heerenveen

Het Eredivisie duel PSV Eindhoven – sc Heerenveen wordt gespeeld op donderdag 7 december om 18:45 uur. De wedstrijd uit speelronde 14 wordt gevoetbald in het Philips Stadion te Eindhoven, de thuisbasis van PSV. Voorspellingen in de pre-wedstrijd fase dienen dus tijdig geplaatst te worden, want de bal begint al vroeg te rollen in de Brabantse lichtstad.

Live gokken op PSV – Heerenveen? Speel dan mee via het speltype live gokken op voetbal. De winnende deal scoren in de Nederlandse Eredvisie? Dat doe je bij Voetbalwedden.nl! Vergelijk, zet in en win.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.