• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de UEFA Champions League staan deze week de wedstrijden uit de tweede poulefase ronde op het programma. PSV speelt daarin een thuiswedstrijd. Tegenstander is het Spaanse Sevilla FC. Een club die PSV topscoorder Luuk de Jong goed kent, omdat hij enkele seizoenen in Sevilla actief is geweest. Kan Luuk scoren tegen zijn oude club of grijpen de Spanjaarden in Eindhoven de macht? Voorspel, vergelijk en win via Voetbalwedden.nl!

Statistieken

PSV en Sevilla troffen elkaar vorig seizoen in de zestiende finales van het UEFA Europa League toernooi. PSV leek lange tijd uitzicht te hebben op een plekje in de kwartfinales, maar kwam uiteindelijk toch tekort tegen Sevilla.

In Spanje hadden de Eindhovenaren met 3-0 verloren en daarmee maakte ze het zichzelf erg moeilijk voor de return in het Philips Stadion. Er leek heel veel toch een epische comeback te komen, maar de doelpuntenmachine stokte bij 2-0 en dat was niet genoeg om Sevilla uit te schakelen.

Odds PSV Eindhoven – Sevilla

De quoteringen voor dit UEFA Champions League duel zijn zeer aantrekkelijk gemaakt door de top bookmakerskantoren in Nederland. Bij de legale, veilige Sportsbooks van Jack’s Sport, Bet365 en Unibet scoor je de beste deals bij dit duel. Bij Casino.nl kan je met een sportweddenschap op een gelijkspel de hoogste odds scoren!

Om het concreet te maken. De hoogste odds staan achter een Spaanse zege in Eindhoven. Als Sevilla het lukt om PSV in eigen huis te kloppen wordt er door de top bookmakers tot maximaal 3,95 keer het ingelegde speelbedrag uitbetaald.

De maximale winst bij een gelijkspel is ook hoog. Momenteel kan daar tot 3,80 keer het speelbedrag gewonnen worden met een winnende voorspelling op een gelijkspel bij PSV Eindhoven – Sevilla FC.

Wanneer PSV dinsdagavond wint en zich daarmee herstelt van de 4-0 nederlaag bij Arsenal, dan bezorgen ze daarmee PSV-gokkers een vette bonus. De maximale uitbetalingshoogte bij deze weddenschap kan in het 1×2 spelsysteem stijgen tot 2,00 keer de inleggelden die zijn gestort bij plaatsing van de voorspelling.

Spelopties

Voor UEFA Champions League wedstrijden worden altijd extra promoties uit de kast getrokken. Zo ook bij PSV Eindhoven – Sevilla. Daar kan je bijvoorbeeld een voorspelling plaatsen op het aantal goals die beide clubs scoren of op de doelpuntenmakers.

Verwacht je bijvoorbeeld dat Luuk de Jong gaat scoren tegen zijn oude club en daarmee zijn nieuwe club PSV op weg helpt in dit duel? Zet dan in via het doelpuntenmakers speltypen en scoor de beste odds door de Sportsbooks die deze optie aanbieden met elkaar te vergelijken op Voetbalwedden.nl.

Voetbalwedden.nl

Ons platform biedt voetbalgokkers een veilige omgeving om te doen wat ze het liefste doen: Voetbalwedden. Kies voor zekerheid, veiligheid en betrouwbare Sportsbooks voor het Wedden op Voetbal en weet honderd procent zeker dat bij een correct geplaatste voorspelling op PSV – Sevilla er ook een uitbetaling volgt!

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – Sevilla FC

Meespelen met PSV Eindhoven – Sevilla? Zet dan in voor de aftrap van deze wedstrijd om de pre-wedstrijd quoteringen te scoren. PSV – Sevilla zal op dinsdag 3 oktober worden gespeeld. De wedstrijd begint om 21:00 uur en zal gespeeld worden in het Philips Stadion te Eindhoven.

Liever live gokken en op het juiste moment proberen je slag te doen? Bezoek dan Voetbalwedden.nl bookmakerspagina tijdens PSV Eindhoven – Sevilla en zet in op de voorspelling van jouw keuze als de odds daar het meest gunstig voor zijn!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.