• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de Nederlandse competitie blijven de topwedstrijden maar komen. Dit weekend staat er met PSV Eindhoven – Vitesse Arnhem weer een regelrechte topper op het programma. En dan moet volgende week Super Sunday nog komen met AZ – Feyenoord en PSV – Ajax op het menu. Wie wint er komende zondag: voorspel de uitslag van PSV Eindhoven – Vitesse Arnhem via Voetbalwedden en scoor een lekkere winstbonus! 

Statistieken

De wedstrijden tussen PSV en Vitesse draaiden de afgelopen jaren telkens uit op winst voor PSV, zowel in Eindhoven als in Arnhem. Eerder dit seizoen werd PSV echter voor het eerst sinds jaren getrakteerd op een nederlaag: Vitesse won met 2-1 in de Gelredome. Dat de Arnhemmers kwamen winnen in het Philips Stadion is echter al veel langer geleden. In 2013 liet de Gelderlandse ploeg destijds flinke littekens achter door met maar liefst 2-6 te winnen van PSV!

PSV verloor in de laatste competitiewedstrijd voorafgaand aan deze topper twee dure punten. Tegen ADO Den Haag werd het in de laatste minuut 2-2. Een fraaie omhaal van Michiel Kramer beroofde de ploeg van trainer Roger Schmidt van de volle buit. En dat terwijl PSV maar liefst 35 (!) kansen wist te creëren in dat duel.

Vitesse doet het echter niet veel beter. In de laatste vijf wedstrijden won het maar één keer en dat was met veel moeite: 0-1 in de bekerwedstrijd tegen Excelsior. In de Eredivisie verloor het al vier keer op rij, waardoor de 1-0 overwinning op FC Groningen de voorlopig laatste driepunter is voor de Arnhemse formatie van trainer Thomas Letsch.

Odds

Bij de sport bookmakers is PSV de gedoodverfde winnaar. Zij zetten al hun geld op winst voor de thuisploeg. Met een gemiddelde pre-odd van x1,66 keer je inleg is het vertrouwen in de Brabanders groot. Dat betekent ook dat spelers die inzetten op Vitesse hoge winstbonussen kunnen scoren. Als Vitesse zondag PSV nog verder in de problemen duwt, dan vieren spelers die dit voorspelden juist feest. Met een pre-wedstrijd quotering van x4,70 is dat ook logisch!

Hoewel winst voor Vitesse de hoogste bonus oplevert, is het niet de enige aantrekkelijke pre-odd bij PSV Eindhoven – Vitesse Arnhem. Een gelijkspel zorgt in het 1×2 spelsysteem voor een gemiddelde uitkering van x4,00 het ingelegde speelbedrag!

Speltypen

Omdat de odds bij winst van PSV niet hoog liggen in het 1×2 spelsysteem zullen online gamers die op de thuisploeg willen inzetten op zoek gaan naar betere alternatieven. Ze zouden dan terecht kunnen komen bij de Match Specials van TOTO.nl.

Een winnende voorspelling op een voorsprong van PSV na exact tien minuten levert namelijk al x6,00 keer je inleg op. Een voorsprong na exact twintig minuten spelen ook nog altijd x3,50 en een voorgift na een half uur x2,65. Denk jij dat PSV in het eerste kwartier van deze Eredivisie topper gaat scoren? Zet dan hier op in en krijg x3,90 keer het ingelegde speelbedrag als de Eindhovenaren binnen vijftien minuten het net vinden.

Check onze bookmakerspagina voor alles spelopties en match specials van TOTO.nl!

Voetbalwedden

Scoor via Voetbalwedden de mooiste deals, combi-deals, match specials en pre-odds voor de Eredivisie topper tussen PSV en Vitesse. Dankzij ons duidelijke overzicht van de actuele odds en de kennisartikelen over de diverse gok strategieën speel je verantwoord en bewust mee bij de online bookmakerskantoren!

Datum en tijdstip

De Eredivisietopper PSV Eindhoven – Vitesse Arnhem begint op zondag 21 februari om 16:45 uur. Zet dus op tijd in om je pre-odds te scoren of log in zodra de bal rolt om te scoren met live gokken op dit interessante voetbalpotje. Beide ploegen kunnen zich geen nederlaag meer permitteren, maar ze kunnen niet allebei winnen. Wie komt er als winnaar uit de strijd? Plaats je weddenschap via Voetbalwedden en wordt de grote winnaar!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.