• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Met nog slechts zeven speelronden te gaan lijkt niemand meer te twijfelen aan een kampioenschap voor PSV Eindhoven. Zeker met het op papier simpele uitduel tegen Excelsior Rotterdam voor de boeg moet een landstitel dit jaar zonder meer mogelijk zijn. Winnen is wel cruciaal, want volgend weekend wacht AZ voor de Eindhovense formatie. Speel mee met Excelsior – PSV en scoor de beste Eredivisie odds! via Voetbalwedden.nl.

Statistieken

PSV Eindhoven wint bijna altijd bij Excelsior. In de laatste 23 ontmoetingen tussen Excelsior Rotterdam en PSV Eindhoven wist Excelsior Rotterdam niet één keer te winnen. Wel lukte het de Kralingers om twee keer een gelijkspel uit het vuur te slepen de overige 21 duels gingen naar PSV dat dus zowel in Eindhoven als Rotterdam vaak de bovenliggende partij is.

Afgelopen seizoen won PSV twee keer van Excelsior. Thuis in het Philips Stadion werd het 4-0, terwijl het telraam er in de wedstrijd bij Excelsior echt aan te pas moest komen omdat PSV daar met 1-6 wist te winnen van de Rotterdamse club.

Odds Excelsior – PSV Eindhoven

De pre-wedstrijd odds in het 1X2 spelsysteem zullen niet heel hoog uitvallen als je inzet op een overwinning van de Eindhovense formatie.  De quoteringen stijgen tot maximaal 1,14 keer de inlegwaarde als je met succes voorspelt dat PSV dinsdag als winnaar de spelersbus ingaat.

De bookmakers odds bij een zege van Excelsior zullen veel hoger uitvallen. Bij alle Nederlandse Sportsbooks scoor je gemakkelijk quoteringen die oplopen naar 17,00 het ingelegde speelbedrag en dat is dan ook gelijk de hoogste quotering bij dit midweekse competitieduel in de Eredivisie.

Als beide elftallen in het Van Donge & De Roo stadion gelijkspelen, zullen de wedkantoren ook flink uitpakken. De maximale bookmakersbonus stijgt dan naar 9,90 keer het inlegbedrag en het goede nieuws is dat je die opbrengst met niemand hoeft te delen: het gewonnen bedrag is helemaal voor jou.

Spelopties

Naast het spelen via het 1×2 spelsysteem kan er ook gekozen worden voor andere gokopties. Afhankelijk van de weddenschap liggen de winstkansen daar hoger of lager en zijn de beloningen dus ook hoger of lager. Zo kan je bij deze wedstrijd inzetten via ‘Beide teams scoren’. Dan voorspel je vooraf of beide elftallen een doelpunt zullen maken.

Verwacht je dat zowel Excelsior als PSV scoren, hoeveel goals maakt niet uit, dan kan je hierop inzetten tegen maximale quoteringen van 1,95 keer de wedwaarde. Denk je dat één van beide clubs de nul niet van het scorebord gaat krijgen zet dan in op nee. Deze weddenschap kan dan maximaal 1,87 keer het ingelegde speelbedrag opleveren.

Voetbalwedden.nl

Bij Voetbalwedden.nl doen we er alles aan om jou als online Voetbalgokker optimaal te bedienen. Zo plaatsen we naast deze voorbeschouwing ook kennisartikelen en bookmakersreviews. En dat doen we alleen in samenwerking met veilige, legale, Nederlandse bookmakers! Zo kan je via betrouwbare wedkantoren inzetten op Excelsior – PSV Eindhoven!

Datum en tijdstip Excelsior – PSV Eindhoven

De Eredivisie wedstrijd Excelsior Rotterdam – PSV Eindhoven uit speelronde 28 van de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie zal op dinsdag 2 april om 20:00 uur worden gespeeld. Het betreft dus een midweekse speelronde.

Zet daarom tijdig in en vergeet door de Paasdagen niet om je voorspelling op tijd achter te laten. De aftrap van dit duel is om 20:00 uur en zal plaatsvinden op Woudestein te Rotterdam. Speel mee, vergelijk, zet in en win via Voetbalwedden.nl.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.