• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het verschil kan bijna niet groter. Als PSV vrijdag wint van Heracles volgt er een kleine uitbetaling vanuit de online bookmakers. Weet Heracles het voor elkaar te krijgen om PSV te verslaan, dan stijgen de odds naar bijna ongekende hoogte! Wat is jouw voorspelling voor PSV – Heracles? Vergelijk, zet in en win via Voetbalwedden.nl

Statistieken

PSV – Heracles is een wedstrijd uit de 22e speelronde van het Nederlandse Eredivisie. De competitie gaat over 34 duels en dus zijn er na dit duel nog 12 speelronden te gaan. PSV heeft nu 59 punten, terwijl Heracles er 22 heeft. Dat verschil is dus enorm.

In de voorgaande vijf onderlinge duels zagen we dat PSV vier keer als winnaar uit de bus kwam. Ook dit seizoen wist PSV in Almelo al drie punten te scoren. Er werd op 4 november 2023 maar liefst zes keer gescoord door de Brabantse topclub. Omdat Heracles niet tot scoren kwam eindigde dat duel in 0-6.

Odds PSV – Heracles Almelo

Als Heracles Almelo in Eindhoven weet te winnen, dan stijgen de quoteringen in het 1×2 spelsysteem het hardste. De maximale odds bij de Nederlandse bookmakers die in ons land online voetbalweddenschappen mogen aanbieden staan op dit moment op 29,00 de inlegwaarde bij een weddenschap op winst voor Heracles.

Het speelbedrag dat wordt gezet op een gelijkspel zal flink meer waard worden als PSV – Heracles onbeslist eindigt. Een puntendeling in Eindhoven levert bij de betere en veilige online bookmakers tot wel 12,00 het ingelegde geldbedrag op. Die voorspelling moet dan wel voor de aftrap zijn geplaatst, anders zal die tegen de live betting odds worden uitgekeerd.

Gaat PSV Eindhoven o.l.v. trainer Peter Bosz weer een overwinning bijschrijven in dit toch al bijzonder succesvolle seizoen? Dan ligt er voor Voetbalgokkers die op PSV hun geld zetten een maximale bookmakersbonus van 1,09 keer de inzet.

Spelopties

Deze wedstrijd is het vrijdagavond duel uit speelronde 22. Dat komt omdat PSV de dinsdag erop in de UEFA Champions League Dortmund treft. Op vrijdag wordt er altijd maar één Eredivisie duel afgewerkt en dat maakt dat deze wedstrijd perfect geschikt is om live op te gokken.

Benieuwd hoe hoog de live odds uitvallen? Bezoek dan tijdens PSV Eindhoven – Heracles Almelo onze bookmakerspagina. Vergelijk de quoteringen en sla toe op het juiste moment om maximaal te scoren via de speloptie live gokken op voetbal.

Voetbalwedden

Online Voetbalwedden kan op veel plaatsen. De website Voetbalwedden.nl biedt punters een betrouwbare, veilige omgeving om een veilige gokwebsite te vinden waarop ze met een gerust hart een storting kunnen verrichten voor het Wedden op PSV – Heracles. Check ook onze kennisartikelen in de kennisbank en ga goed voorbereid van start als je met echt geld gaat gokken.

Datum en tijdstip PSV – Heracles

De aftrap van PSV Eindhoven – Heracles zal plaatsvinden op vrijdag 16 februari in het Philips Stadion te Eindhoven. Het eerste fluitsignaal zal klinken om 20:00 uur. En dat is ook het moment waarop de pre-wedstrijd deals gesloten worden en het live gokken begint.

Het voorspellen via gokwebsite maakt het volgen van wedstrijden nog spannender. De beste odds scoren in de pre-wedstrijd fase of live? Check dan voor of tijdens dit duel tussen PSV en de club uit Almelo om de actuele spelopties en quoteringen te scoren!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.