• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het Eredivisie duel RKC Waalwijk – FC Utrecht is één de meest interessante wedstrijden uit deze speelronde. En dat komt omdat er voor beide clubs enorm veel op het spel staat. RKC vecht tegen degradatie, terwijl FC Utrecht onder leiding van Ron Jans vanuit die degradatiezone is opgeklommen naar het linker rijtje. En daar lonkt plaatsing voor de Europese play-offs. Gokken op RKC Waalwijk – FC Utrecht? Vergelijk dan eerst alle actuele bookmakers odds via Voetbalwedden.nl!

Statistieken RKC Waalwijk – FC Utrecht

In de laatste 48 onderlinge ontmoetingen tussen RKC Waalwijk en FC Utrecht – uit én thuis – werd er twaalf keer gewonnen door RKC Waalwijk. Bijna twee keer zo vaak wist FC Utrecht drie punten te pakken als het tegen RKC voetbalde. De Domstedelingen wonnen in de afgelopen 48 duels tegen RKC 26 keer. In de overige tien wedstrijden eindigde het gelijk.

 Vorig seizoen werd de wedstrijd tussen RKC en Utrecht in Waalwijk ook een gelijkspel: 2-2. In de Utrechtse Galgenwaard won de thuisclub met 2-0 en pakte dus drie punten in dat Eredivisieduel tegen RKC Waalwijk.

Odds RKC Waalwijk – FC Utrecht

Bij de online bookmakers kan je kiezen voor allerlei wedopties. De meest gekozen is nog altijd het 1X2 spelsysteem. Hierin scoor je al je de winnaar goed voorspelt of vooraf al wist aan te geven dat het een gelijkspel zou worden. Bij RKC Waalwijk – FC Utrecht lopen de odds in dit speltype het hoogste op als er inderdaad geen winnaar komt. In dat geval keren de betere Nederlandse Sportsbooks tot 3,80 keer de inleg uit.

Wint RKC Waalwijk in het eigen Mandemakers stadion? Dan volgt er een maximale uitbetaling van 3,00 keer het ingelegde speelbedrag. Je zet dan dus in tegen hoge quoteringen, maar (volgens de bookmakers) lagere winstkansen dan wanneer je zou kiezen voor het inzetten op favoriet FC Utrecht.

Eindigt deze Eredivisie pot in een Utrechtse zege? Dan zetten Ron Jans en zijn spelers een belangrijke stap richting een eindklassering in de Top-8 en moet RKC vrezen dat ze in de nacompetitie belanden. Voetbalgokkers die hier hun geld op hebben gezet, zullen vooral hard juichen. Hun beloning kan namelijk oplopen tot maximaal 2,24 keer de inlegwaarde.

Spelopties

In een wedstrijd als deze waarin beide clubs vol voor de winst moeten gaan is het speltype ‘Beide teams scoren’ zeer interessant. De kans is namelijk levensgroot dat zowel RKC als Utrecht een doelpunt gaan maken in dit Eredivisie duel. Gok je daarop? Dan is de maximale beloning 1,66 keer het ingelegde speelbedrag.

Speel je op nee en verwacht je dus dat minimaal één elftal de ‘nul gaat houden’. Dan ontvang je bij een een uitslag waarbij één club inderdaad niet tot scoren is gekomen een mooie winstbonus. Deze kan oplopen tot 2,18 keer het speelbedrag.

Voetbalwedden

Het voorspellen van voetbalwedstrijden bestaat al zo lang als de sport zelf. Het online meespelen heeft het scoren bij dit type voorspellingen nog makkelijker gemaakt. Maar er zijn hierdoor ook veel gokwebsites opgestart die niet betrouwbaar, veilig of legaal zijn. Kies voor verantwoord voetbalwedden en selecteer één van de bookmakers op onze vergelijkingspagina. Plaats je weddenschap tegen de beste odds die je kunt vinden en scoor!

Datum en tijdstip RKC Waalwijk – FC Utrecht

Het duurt niet lang meer in het Eredivisie seizoen 2023-2024 zit erop. Met nog vier speelronden te gaan lijkt PSV Eindhoven kampioen te gaan worden en is Vitesse al gedegradeerd. Hoe staan de ploegen ervoor als speelronde 31 is afgevinkt? Speel mee op jouw manier bij de Nederlandse bookmakers waar veilig en verantwoord gewed kan worden op voetbalwedstrijden. Zorg dat een weddenschap op tijd geplaatst is. In het geval van RKC Waalwijk – FC Utrecht is dat op zondag 28 april. Dan begint het duel om 14:30 uur en wordt gehouden in het Mandemakers Stadion te Waalwijk. Check de actuele bookmakers deal en sla je slag door in de eindfase van de Eredivisie te Voetbalwedden.nl bij de wedstrijd RKC – Utrecht!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.