• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Feyenoord reist komend weekeinde af naar Brabant. In Waalwijk zal het tegen RKC gaan voetballen. Wie pakt de volle mep in deze elfde speelronde van de Nederlandse Eredivisie? Voorspel RKC Waalwijk – Feyenoord via Voetbalwedden.nl en speel mee tegen de beste pre-wedstrijd quoteringen!

Statistieken RKC Waalwijk – Feyenoord

RKC en Feyenoord speelden in de vorige speelronde alle twee een uitwedstrijden. En ze verloren afgelopen weekend allebei. RKC Waalwijk ging bij Sparta Rotterdam kopje onder. Eindstand op Het Kasteel: 2-0 voor Sparta.

En Feyenoord kreeg de wind van voren in Enschede. FC Twente is in de Grolsch Veste al meer dan veertig duels op rij ongeslagen en daar kon de regerend landskampioen niets aan veranderen. FC Twente won met 2-1.

Odds RKC Waalwijk – Feyenoord

De odds bij de online bookmakers laten direct zien wie er komende zaterdag favoriet is: Feyenoord. De hoogste odds worden uitgekeerd als RKC wint. Bij de betere, veilige bookmakers komt dat dan neer op een maximale winstbonus van 14,00 keer het ingelegde speelbedrag.

Gaat er zaterdag in Waalwijk geen winnaar komen op het veld van het Mandemakers stadion? Dan zitten de winnaars op de tribune, langs de zijlijn of thuis achter de computer. Voetbalpunters die gokten op een gelijkspel kunnen dan hun geld gaan tellen met dankzij een hoge pre-wedstrijd quotering in het 1×2 spelsysteem kan dat uitkomen op maximaal 7,00 keer de inzetwaarde.

Een overwinning van Feyenoord op RKC zorgt voor de laagste bookmakersbonus. In het 1×2 spelsysteem zien we dat er wedkantoren dan niet hoger gaan dan 1,24 keer het ingelegde speelbedrag.

Speltypen

Kies voor live gokken op RKC Waalwijk – Feyenoord om tijdens dit competitie duel je slag te slaan. Het grote voordeel van live gokken ten opzichte van de pre-wedstrijd voorspellingen is dat je kunt zien wat de opstelling is en hoe het spelbeeld zich op het veld ontvouwt.

Nadeel is dat de odds vaak lager zijn en snel verspringen. Het is dus zaak om snel en adequaat in te zetten. En dat doe je natuurlijk via Voetbalwedden.nl, want daar vergelijk in één oogopslag alle actuele deals voor RKC Waalwijk – Feyenoord Rotterdam!

Voetbalwedden.nl

Waarom kiezen voor Voetbalwedden.nl? Onze site bevat alleen maar legale, veilige aanbieders voor voetbalweddenschappen. We zijn een oer-Hollandse website en dus zoeken we altijd naar de beste deal en voordeeltjes voor onze bezoekers!

Datum en tijdstip RKC Waalwijk – Feyenoord

Meespelen met RKC – Feyenoord? Zet dan in voor zaterdag 4 november. Om 18:45 uur zal in het Mandemakers de aftrap plaatsvinden. Daarna is live gokken nog de enige speloptie. Wees er dus op tijd bij om kans te maken op één van de bookmakersbonussen bij de Nederlandse Sportsbooks!

Meer informatie over het veilig online gokken op voetbal? Check onze informatiepagina voor uitleg over speltypen, betaalmethoden en het vinden van de juiste (minst risicovolle) strategie.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.