• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Vorige week ging het duel niet door, maar woensdag wordt die dan toch gespeeld: SC Heerenveen – Feyenoord Rotterdam. Deze kwartfinale in de TOTO KNVB beker levert een halve finalist op die tegen Ajax mag voetballen. Wie plaatst zich bij de laatste vier en kan zich opmaken voor een duel tegen de Amsterdammers? Plaats nu je voorspelling(en) voor SC Heerenveen – Feyenoord Rotterdam op Voetbalwedden

Statistieken

De meest recente statistiek is duidelijk in het voordeel van SC Heerenveen. De Friese formatie won op 27 januari dit jaar namelijk zeer overtuigend van Feyenoord: 3-0. Toch zijn de rollen meestal omgedraaid als we alle statistieken erbij pakken.

Zo ook in de kwartfinale van de TOTO KNVB beker vorig jaar. Toen werd het 0-1 dankzij een treffer van Leroy Fer (15e minuut). Voor de laatste competitie zege van Feyenoord in het Abe Lenstra Stadion moeten we terug naar 26 augustus 2018. Toen wonnen de Rotterdammers in een spektakelstuk met 3-5.

Doordat Feyenoord dit weekeinde met 5-0 van Willem II en SC Heerenveen kansloos ten onder ging tegen AZ (3-1) worden er momenteel wel meer weddenschappen afgesloten op winst voor de Rotterdammers dan op de thuisploeg. Wat zijn de pre-odds?

Odds

Bij de online bookmakers is een gelijkspel het meeste waard. Draait het woensdag uit op een verlenging? Dan scoor je bij Wedden op Sport goed met een gemiddelde odd van x3,65 keer je inleg!

Het bedrag dat jij inzet op deze wedstrijd wordt ook ruim drie keer zoveel waard als jouw voorspelling dat Heerenveen gaat winnen correct blijkt te zijn: x3,40. Een kleine verdubbeling van je centen behaal je als Feyenoord zich voor de halve finale plaatst. De legale voetbal bookmakers in Nederland betalen in dat geval gemiddeld x1,87 keer het ingelegde speelbedrag aan je uit.

Speltypen

Bij TOTO.nl kan je ook op andere manieren scoren. Bijvoorbeeld via de match specials. Dit zijn specifieke weddenschap voor dit duel. Staat Heerenveen op voorsprong na exact 10 minuten? Dan wordt er x10,00 keer het bedrag op het TOTO formulier betaald.

Staan de Friezen op voorsprong na exact 20 minuten speeltijd? Dan is dat bij deze match special x6,00 je inleg waard. Zien we dat Heerenveen na exact 30 minuten een voorsprong heeft gepakt? Dan keren de bookies x5,00 je speelbedrag uit.

Als beide teams scoren in beide helften, dan is die weddenschap x8,50 keer het aantal ingezette euro’s waard. Bij een voorsprong van Feyenoord na exact 10 minuten spelen is de winstbonus x6,50! Genoeg kansen om te scoren dus. Check alles (actuele) odds voor de TOTO Match Special op onze bookmakerspagina!

Voetbalwedden

Meespelen met voetbalwedstrijden kan heel simpel via Voetbalwedden. Nee, je mag helaas niet het veld betreden. Maar jij krijgt wel de kans om geld te verdienen met voetbal. Ook een soort van profvoetbal dus. Kies je wedstrijd, check de odds, plaats je voorspelling en maak kansen op fraaie bonussen. Speel wel bewust, want je kan je inleg ook verliezen!

Datum en tijdstip

Meespelen met SC Heerenveen – Feyenoord Rotterdam volgens de pre-odds kan tot aanvang van deze bekerwedstrijd. Het duel begint woensdag 17 februari om 18:45 uur in het Abe Lenstra Stadion te Heerenveen. Wees op tijd en scoor de beste odds en deals via Voetbalwedden.nl! Jouw betrouwbare voetbalgoksite!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.