• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Zondagmiddag 16:45 uur is het eindelijk zover: Ajax – Feyenoord! De enige echte voetbalklassieker van Nederland zorgt voor koorts, kriebels en zweetaanvallen. Gelukkig is dit virus niet schadelijk, maar wél besmettelijk. Het voetbalvirus laait namelijk op tot grote hoogte als de twee topploegen de degens kruisen in de Johan Cruijff Arena. Ook de bookmakers zijn aangetast door het virus en stellen hoor winstbonussen in het vooruitzicht! Scoor jij die topdeal via Voetbalwedden?

Statistieken

Het is een prachtig potje: Ajax – Feyenoord. En dit seizoen is het nog extra mooi, omdat het een treffen tussen de huidige nummer één en twee in de Eredivisie betreft. Ajax staat bovenaan met 38 punten uit zestien duels. Feyenoord volgt op exact drie punten met 35 punten uit ook zestien competitiewedstrijden.

Het verschil is dus klein, waardoor Ajax extra druk zal voelen. Maar ook Feyenoord voelt druk: verliezen betekent dat het gat ineens zes punten wordt en Vitesse hijgt de Rotterdammers flink in de nek. De Arnhemmers hebben evenveel punten dan de ploeg uit Zuid.

In de onderlinge resultaten zien we vooral overwinningen voor de thuisploeg. Ajax wint de laatste jaren bijna altijd als Feyenoord naar de hoofdstad afreist. Alleen in 2011 en 2015 gooide de bezoekers roet in het Amsterdamse eten. Beide keren werd het een gelijkspel. De laatste Rotterdamse zege in het hol van de leeuw dateert alweer van 2005! Zestien jaar geleden werd het 1-2 en dat is nog altijd de laatste driepunter van de ploeg uit de Havenstad.

Odds

De online bookmakers kennen de statistieken maar al te goed en weten dat Feyenoord vrijwel nooit wint in Amsterdam. Een zege van Ajax wordt in het 1×2 spelsysteem dan ook realistisch beloond met een pre-odd van x1,44 keer je inleg

Denk je dat Ajax zich dit keer wél stukbijt op de stugge, compact spelende formatie van trainer Dick Advocaat? Plaats dan een weddenschap op winst voor Feyenoord en scoor een winstbonus van x5,70 keer het ingelegde speelbedrag als dit een winnende voorspelling is.

Een gelijkspel lijkt gezien het vormpeil van beide clubs misschien wel de meest logische uitkomst? Toch willen de bookmakers je graag hoog belonen als je hier op durft te spelen. Een correcte voorspelling op een puntendeling in Amsterdam is gemiddeld x4,80 keer het bedrag dat je op het wedstrookje invult waard.

Speltypen

Zoek je naar manieren om de winstbonus te verhogen? Bij TOTO.nl hebben ze weer een aantal prachtige match-specials! Check onze bookmakerspagina van de actuele odds en deals. Wij zoomen hier in op de correcte score wedoptie.

Bij Ajax – Feyenoord zijn de odds voor het doorgeven van een correcte score namelijk zeer aantrekkelijk gemaakt door Koning TOTO! Zo ontvang je momenteel x11,00 keer je inleg bij een winnende weddenschap op 1-o winst voor Ajax. De bonus voor een 2-0 zege van de thuisploeg is ook fraai: x8,75 is de gemiddelde pre-odd bij die uitslag.

Een weddenschap op 0-1 winst voor Feyenoord is zo mogelijk nog lucratiever. Plaats jij met je 0-1 voorspelling de winnende weddenschap? Dan is jouw deelname x23,50 keer je inleg waard! Een 0-2 overwinning staat voor gemiddeld x40,00 je inzet in de boeken.

Bij het speltype correcte score kan je ook spelen op een gelijkspel. Sterker nog: ook hier kan je hele mooie geldbedragen winnen! Zo is 0-0 goed voor maar liefst x25,00 het ingelegde aantal euro’s en ontvang je x9,00 je inzet bij een winnende voorspelling op 1-1.

Check voor alle wedopties en quoteringen onze bookmakerspagina en kies de uitslag van je keuze om kans te maken op één van die fraaie winstbonussen bij Ajax – Feyenoord.

Voetbalwedden

Voetbalwedden is een veilig en betrouwbaar online platform waar je in één oogopslag alle beschikbare weddenschap vind voor voetbalwedstrijden in Nederland en daarbuiten. Scoren bij Ajax – Feyenoord is extra lekker, omdat er bij een topper vaak extra hoge odds worden gehanteerd. Kies het juiste speltype en moment om je weddenschap te plaatsen om een hoge uitkering te scoren bij een correcte voorspelling!

Datum en tijdstip

De Klassieker staat op het programma voor zondag 17 januari 2021 en begint om 16:45 uur. De Johan Cruijff Arena – helaas leeg – zal het decor vormen voor deze Eredivisie topper! Weddenschappen in de pre-fase moeten voor 16:45 bij ons binnen zijn, anders gelden ze niet meer. Live gokken kan gedurende de hele wedstrijd. Check hiervoor onze bookmakerspagina, livestreams en voorbeschouwingen.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.