• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de Johan Cruijff Arena treffen Nederland en Frankrijk elkaar aanstaande vrijdag in speelronde zeven van de EK-kwalificaties. Nederland moet winnen wil het kans blijven maken op een ticket voor EURO 2024. Bondscoach Ronald Koeman mist een aantal van zijn sterkhouders. Wat gaat het worden in de Amsterdam Arena? Vergelijk de bookmakers op Voetbalwedden.nl en speel mee!

Statistieken

Het Nederlands elftal heeft het niet gemakkelijk in Groep B van de EK kwalificaties, maar Oranje maakt nog altijd kans op een ticket naar het EURO 2024 dat volgend jaar zomer in Duitsland wordt gehouden.

Het Nederlands elftal staat op de tweede plaats in de poule. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman haalde negen punten binnen en dat zijn er evenveel als de nummer drie Griekenland. De Griekse formatie speelt aanstaande vrijdag uit tegen Ierland. Mochten de Grieken winnen en Nederland verliezen van Frankrijk dan staat Oranje derde en die plaats geeft geen toegang het Europees kampioenschapstoernooi. Nederland heeft het vrijdag in eigen hand en kan bij winst op Les Bleus een flinke boost opleveren in de poulefase.

In deze kwalificatiereeks speelde het Nederlands elftal de eerste wedstrijd in Groep B tegen het Franse team. Bondscoach Koeman en zijn team kregen het direct zwaar te voorduren en werden verslagen met 4-0 door Les Bleus. Aanstaande vrijdag wordt het duel niet in Parijs gespeeld, maar in Amsterdam en dat kan voor Oranje een voordeel zijn.

Odds Nederland – Frankrijk

De Nederlandse bookmakers zien kansen voor Oranje om te winnen van Les Bleus, maar de hoogste pre-odds staan bij een gelijkspel ingedeeld. Voetbalgokkers die op een gelijkspel wedden kunnen tot maximaal 3.40 keer de inleg scoren bij een correcte voorspelling op een puntendeling.

Dan de quoteringen bij een zege van Nederland. Gaat de ploeg van bondscoach Koeman drie punten pakken in Amsterdam, dan keren de bookmakers tot 2.90 keer het speelbedrag uit.

De pre-odds bij winst van Frankrijk staat op maximaal 2.38 keer het speelbedrag ingedeeld. Er valt dus ruim het dubbele van het speelbedrag te scoren bij een zege van favoriet Frankrijk.

Speltypen

EK kwalificatie wedstrijden voorspellen kan op tal van manieren. Het 1×2 spelsysteem wordt het meest gehanteerd door voetbalgokkers, maar er zijn nog veel meer speltypen. Maak een deal in het Halftime/Fulltime speelsysteem. De quoteringen lopen op tot wel x29.00 of meer!

Pak een dubbele kans bij je favoriete wedkantoor. Bij Voetbalwedden.nl kan er onder andere gespeeld worden via Unibet, Circus en Bet365. Deze Nederlandse bookmakers mogen legaal weddenschappen aanbieden in ons land.

Check ook eens de odds bij speltypen als het voorspellen van aantal goals. Maakt Nederland twee tot drie goals in de eerste helft van de wedstrijd, dan keren de wedkantoren tot 2.50 keer het speelbedrag uit. Worden er meer dan vier goals gemaakt in de eerste helft door de ploeg van bondscoach Koeman, dan kan er tot wel 21.00 keer het speelbedrag gewonnen worden!

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden.nl kunnen voetbalgokkers ervanuit gaan dat zij spelen via een betrouwbaar bookmakerskantoor. De wedkantoren op de website beschikken over een geldige licentie en mogelijk sportweddenschappen aanbieden in Nederland. Ook eens voetbalwedden? Ga naar de bookmakerspagina en speek mee!

Datum en tijdstip Nederland – Frankrijk

De EK kwalificatiewedstrijd Nederland – Frankrijk wordt gespeeld op vrijdag 13 oktober om 20:45 uur. De teams trappen af in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Wordt de dertiende een ongeluksdag voor Oranje of gaan zij toch winnen? Vul je voorspellingen in op Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.