• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De Eredivisie loopt naar het einde van het seizoen en voor veel ploegen is er niet veel meer te halen. Zo PSV blijft tweede en PEC is gedegradeerd. Toch zijn de quoteringen om te smullen voor deze laatste speelronde. Scoor hoge odds met Eredivisie duel PEC Zwolle – PSV Eindhoven via Voetbalwedden!

Statistieken PEC Zwolle – PSV Eindhoven

Afgelopen woensdag was een zware dag voor PEC Zwolle en PSV Eindhoven. De Zwollenaren zijn die dag officieel gedegradeerd tot de Keuken Kampioen Divisie. Van Sparta Rotterdam werd met 2-0 verloren en daardoor kan PEC niet meer van de achttiende plaats komen. Tien jaar speelden PEC op het hoogste niveau van het Nederlands betaald voetbal. Dit kwam dus hard aan bij de Zwollenaren.

Ook PSV won afgelopen woensdag van N.E.C. Nijmegen, maar daarmee konden de Eindhovenaren koploper Ajax niet van de  schaal houden. De Amsterdammers wonnen met – van sc Heerenveen en hebben 82 punten. Met 78 punten staat PSV op de tweede plek en daar zal het ongeacht de uitslag van zondag ook blijven staan.

Odds PEC Zwolle – PSV Eindhoven

Twee teams die er niets meer aan hebben om zondag te winnen, maar die wel voor de eer willen zegevieren. Dat maakt het wedden op dit duel extra interessant. De bookmakers weten dat en schalen de pre-odds zeer hoog in. De hoogste pre-odds in het 1×2 spelsysteem kun je vinden bij een zege van PEC. Winnen de Zwollenaren in eigen huis, dan kun je tot maximaal x7.00 keer de inleg scoren.

Bij een gelijkspel staan ook hoge odds ingeschaald. Zo keert bookmaker TOTO Sport tot maximaal x4.85 keer de inleg aan je uit als PEC en PSV de punten gaan delen.

Voor de laatste Eredivisie wedstrijd van dit seizoen hebben de bookies ook een mooie pre-odd voor je klaar staan bij een overwinning van PSV. Winst van de Eindhovenaren staat in de pre-wedstrijd fase op maximaal x1.47 keer de inleg ingedeeld.

Speltypen

De bookmakers hebben naast het 1×2 spelsysteem ook torenhoge pre-odds in de overige speltypen voor je paraat staan. Voorspel de correcte score als jij zeker weet wat de eindstand zal zijn in het PEC3PARK Stadion. Of voorspel of beide teams scoren. Mochten er door beide teams geen doelpunten gemaakt worden, dan kan je uitkering oplopen tot maximaal x22.00 keer de inleg.

Voorspel de stand in de eerste helft, of speel op speltype Handicap. Wie maakt het laatste doelpunt van dit seizoen of een clean sheet. Er zijn tal van mogelijkheden om dit weekend een leuke bookmakersbeloningen te verdienen.

Voetbalwedden

Voetbalwedden besteedt veel aandacht aan veilig en verantwoord wedden op voetbal. Op de bookmakerspagina vind je alleen de wedkantoren die in Nederland legaal te werk mogen gaan. Zo weet jij zeker dat je wedt bij een betrouwbaar bookmakerskantoor.

Je kunt zelf ook verantwoord omgaan met wedden op voetbalwedstrijden. Speel nooit met hoge bedragen. Stop op tijd en speel nooit met geld dat je ergens anders voor nodig hebt. Voetbalwedden moet vooral leuk en uitdagend  blijven.

Datum en tijdstip PEC Zwolle – PSV Eindhoven

De Eredivisie wedstrijd PEC Zwolle – PSV Eindhoven wordt gespeeld op zondag 15 mei om 14:30 uur. Dat is ook het tijdstip dat de overige Eredivisie ploegen van start gaan. Wil jij in Eredivisie seizoen 2021-2022 nog een hoge bookmakers-odd scoren? Check dan de bookmakers op Voetbalwedden.nl en speel mee.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.