• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Dinsdagavond is de derde wedstrijd in de WK kwalificatiecyclus voor deelname aan het WK in Qatar 2022. De wedstrijd Gibraltar – Nederland moet normaal gesproken zorgen voor drie punten extra voor Oranje. Maar lukt het onze mannen ook om met grote cijfers te winnen? Tegen Letland werd het slechts 2-0, wat wordt het dinsdag? Voorspel en win bij Voetbalwedden.nl

Statistieken Gibraltar – Nederland

Gibraltar is de WK kwalificatie in Groep G slecht begonnen. De eerste twee wedstrijden gingen kansloos verloren. Noorwegen was in het openingsduel met 0-3 te sterk en afgelopen zaterdag won Montenegro met maar liefst 4-1 van Gibraltar. Het ministaatje gelegen aan de Middellandse zee wist in dat tweede duel in elk geval nog wel doel te treffen. Maar daar is ook alles mee gezegd.

Nederland is de WK kwalificatie ook nog bijster goed van start gegaan. De eerste wedstrijd tegen Turkije leverde een flinke domper op voor bondscoach Frank de Boer en zijn mannen. Het werd in Istanbul 4-2 voor de Turken. Het Nederlandse elftal herstelde zich een beetje door afgelopen zaterdag met 2-0 te winnen van Letland. Steven Berghuis en Luuk de Jong scoorden namens Oranje. Maar of dit genoeg is om met een hoop zelfvertrouwen te beginnen aan Gibraltar – Nederland?

Odds

De online bookmakers hebben dat vertrouwen in elk geval wel en zetten ons land als absolute topfavoriet neer in de voorspelling voorafgaand aan dit groepsduel uit Poule G. Een zege van Oranje is slechts x1,01 keer je inleg waard.

Meer geld valt er te verdienen met een winnende weddenschap op een gelijkspel. Hoewel de kans niet heel groot lijkt, is het niet onmogelijk in het voetbal natuurlijk. Wordt het dinsdag een onbesliste confrontatie bij Gibraltar – Nederland? Dan pakken punters die dit speelden gemiddeld x14,00 keer hun inleg.

Een mega super uitkering volgt bij een bijna ondenkbare uitkomst van dit WK kwalificatieduel. En dat is wanneer Gibraltar dinsdag wint! De online bookmakers keren in het 1×2 spelsysteem dan maar liefst x80,00 het ingelegde speelbedrag uit.

Speltypen voor Gibraltar – Nederland

De meeste spelers die via Voetbalwedden een voorspelling plaatsen, zullen toch gokken op winst van Oranje. Het 1×2 spelsysteem levert je dan weinig winst op. Bij de correcte score combinatie van TOTO.nl kan je wel een mooi bedrag binnenhalen.

Speel je op een 0-1, 0-2 of 0-3 overwinning van de Oranje Leeuwen? Dan is dat toch al snel goed voor x3,90 keer het bedrag dat je hebt ingezet op die uitslagen. Bij een 0-4, 0-5 of 0-6 overwinning krijg je nog altijd x2,22 keer het ingelegde speelbedrag uitbetaald. Elke overwinning die Gibraltar boekt, is goed voor x250,00 keer het geldbedrag dat hierop is ingezet!

Voetbalwedden

Bij Voetbalwedden zit je altijd met je neus op het topvoetbal. Check alle odds en deals van topwedstrijden in de hele wereld. Van de Europese topcompetities tot interlandvoetbal, bekerwedstrijden en de wereldbeker. Hier kan je scoren met een correcte voorspelling!

Datum en tijdstip Gibraltar – Nederland

De zomertijd is ingegaan, dus houd daar rekening mee als dinsdag 30 maart wordt afgetrapt! De wedstrijd Gibraltar – Nederland begint om 20:45 uur Nederlandse zomertijd. De pre-odds vervallen bij aanvang van de wedstrijd en het live gokken op deze WK Kwalificatiewedstrijd begint op dat moment juist. Drop je voorspelling(en) op tijd of log tijdig in bij Voetbalwedden om de live deal van je leven te scoren!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.