• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Woensdag staat er alweer een lekkere topper op het menu! AZ ontvangt in het eigen AFAS Stadion Ajax Amsterdam in de achtste finales van het TOTO KNVB bekertoernooi. Twee topploegen die tot het uiterste zullen gaan om zich te plaatsen voor de kwartfinales. Voorspel de winnaar van dit bekerduel en pak de hoogste odds via de bookmakerspagina van Voetbalwedden

Statistieken

De Noord-Hollandse derby tussen AZ en Ajax is altijd voer voor strijdkreten van beide kanten. Ajax moet sowieso altijd winnen en AZ wil kosten wat kost juist tegen de Amsterdammers tonen dat ze bij de topclubs in Nederland horen. Dit levert vaak heerlijke duels op!

In de laatste vijf onderlinge duels die in Alkmaar werden uitgevochten was er drie keer winst voor de bezoekers en tweemaal zegevierde AZ. De overwinningen van AZ kwamen overigens in de laatste twee gespeelde wedstrijden in het AFAS Stadion. In het seizoen 2018 – 2019 werd het 1-0 dankzij een goal van Guus Til. Een seizoen later wonnen de Alkmaarders met dezelfde cijfers: 1-0. Ditmaal was Myron Boadu de matchwinner dankzij een doelpunt in de laatste minuut.

Gezien het huidige vormpeil van beide ploegen wordt er een hevige strijd verwacht waarbij beide elftallen aan elkaar gewaagd zullen zijn. AZ won drie van de laatste vijf competitieduels en moest twee genoegen nemen met een punt (2-2 bij FC Utrecht en 1-1 op bezoek bij PEC Zwolle). Ook Ajax won drie van de laatste vijf wedstrijden die het speelde en noteerde eveneens twee keer een gelijkspel (1-1 tegen Willem II en 2-2 tegen PSV).

Odds

De pre-odds bij deze beker topper hangen hoog in de boom! Bij een overwinning van favoriet Ajax scoor je alsnog bijna een het dubbelde van je inleg. Gemiddeld keren de bookmakers in het 1×2 spelsysteem x1,92 keer het ingelegde aantal euro’s uit!

Speel jij op een bekeroverwinning van AZ op Ajax? Dan is de potentiele winstbonus nog fraaier! Bij TOTO.nl scoor je momenteel maar liefst x3,20 keer je inleg als jouw voorspelling de winnende is.

Maar je kan in potentie nog meer geld verdienen aan dit bekerduel! Als er na de reguliere speeltijd nog geen winnaar is en er gaat verlengd worden in Alkmaar, dan keren de online voetbalbookmakers gemiddeld x3,75 keer het ingelegde speelbedrag uit aan iedereen die een gelijkspel heeft aangekruist op het wedformulier!

Speltypen

Voor mensen die op zoek zijn naar weddenschappen die net iets meer opleveren dan de standaard weddenschap heeft TOTO.nl weer een flink aantal match specials bij AZ – Ajax. Een leuke optie die in dit geval ook een flink aantal euro’s kan opleveren is het voorspellen van het aantal doelpunten dat in de wedstrijd (reguliere speeltijd!) gescoord wordt.

Op dit moment is een pre-wedstrijd weddenschap op o tot 1 treffers bij deze wedstrijd x5.65 keer je inleg waard! Speel je op 2 tot 3 doelpunten, dan is de winstbonus x2,11! De bonussen lopen weer op bij 4 tot 5 goals in deze beker topper: x2,64. Scoren AZ en Ajax gezamenlijk meer dan zes doelpunten, dan is de winstuitkering voor online voetbalgokkers die hierop spelen x5,85!

Voetbalwedden

Speel jij mee met AZ – Ajax? Scoor dan de hoogste odds en beste online gokdeals via Voetbalwedden.nl! Hier vind je alle actuele deals die legale online bookmakers aanbieden en kan je veilig inzetten op de uitslag van jouw keuze! Simpel, snel en effectief gokken op voetbalwedstrijden doe je bij Voetbalwedden, het betrouwbare platform voor voetbalpunters.

Datum en tijdstip

Meespelen in de pre-fase kan tot aanvang van de wedstrijd. AZ Alkmaar – AFC Ajax Amsterdam begint woensdagavond 20 januari om 21:00 uur in het AFAS Stadion te Alkmaar. Nadat de wedstrijd is begonnen kan je via Voetbalwedden nog altijd meespelen. Ga naar onze bookmakerspagina en kies voor live wedden. Nu kan je tijdens de wedstrijd zelf je moment kiezen waarop je een weddenschap wilt plaatsen!

Log in of registreer je vandaag nog om alle actuele odds en deals te bekijken voor het KNVB bekerduel AZ – Ajax!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.