• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Nederland speelt aanstaande woensdag de Final Four van de UEFA Nations League. In De Kuip te Rotterdam wacht Oranje op Kroatië dat de tegenstander is van de halve finale. De winnaar gaat door naar de finale dat tegen Spanje of Italië gespeeld gaat worden. Gaat Oranje naar de finale van de Nations League 2022-2023? Scoor tot x2.05 keer de inleg als Nederland wint van Kroatië bij de bookmakers op Voetbalwedden!

Statistieken Nederland – Kroatië

De halve finales van de Nations League worden op woensdag en donderdag gehouden. Nederland speelt als gastland op woensdag tegen Kroatië. Op donderdag is het de beurt aan Spanje – Italië die elkaar in De Grolsch Veste te Enschede treffen.

Nederland en Kroatië zijn geen onbekenden van elkaar al is het lang geleden dan de landenteams tegen elkaar speelden. In 2008 was dat nog voor het laatst. Toen vond de ontmoeting plaats in een oefenwedstrijd die bij de Kroaten werd gespeeld. Het Nederlands elftal won die wedstrijd met 0-3.

Oranje en het Kroatische elftal wisten beide als groepswinnaar van de Nations League door te stromen naar de Final Four. Nederland liet Belgie, Polen en Wales achter zich. Kroatië werd eerste in Groep 1 waar Frankrijk, Denemarken en Oostenrijk in ingedeeld waren.

Odds Nederland – Kroatië

Bij de Nederlandse bookmakers zijn de hoge quoteringen onder andere in het 1×2 spelsysteem te vinden. De hoogste quoteringen staan bij winst van Kroatië ingedeeld. Winst van de Kroaten in de halve finale van de Final Four, staat op maximaal 3.80 keer het wedbedrag ingedeeld. Dat zijn hoge odds van de Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden.

De quoteringen bij een gelijkspel lopen ook torenhoog op. De odds staan op maximaal 3.50 keer het wedbedrag ingedeeld bij een gelijkspel in Rotterdamse Kuip. De wedstrijd wordt uiteraard verlengd als er nog winnaar aan te wijzen is voor de finale tegen Spanje of Italië, maar de uitbetalingen voor Voetbalgokkers die een gelijkspel invulde op het wedformulier zijn dan al binnen!

De bookmakers schalen de quoteringen bij winst van Nederland tot ruim het dubbele van de inleg in. De pre-match odds lopen op tot 2.05 keer het wedbedrag als Oranje in de finale van de Nations League finale 2022-2023 komt te staan.

Speltypen

Veel voetbalwedders houden ervan de correcte score achter te laten bij de wedkantoren. Bij dit speltype kunnen vaak hoge odds gescoord worden. Zo lopen de odds bij een 1-0 overwinning van Oranje al op naar maximaal 6.00 keer het wedbedrag. Voetbalgokkers kunnen bij een 0-0 gelijkspel in De Kuip tot maximaal 8.50 keer het wedbedrag scoren. Een 0-2 overwinning van de Kroaten levert zelfs tot 16.00 keer het speelbedrag op.

Het correct score spelsysteem is maar een voorbeeld van de speltypen die de Nederlandse bookmakers hanteren. Er zijn er nog veel meer. Zo kan er bij speltype Dubbele kans goed gescoord worden en zijn er hoge bookmakersuitkering te rapen bij een correcte voorspelling in speltype Halftime/Fulltime. Benut de Kroaat Luka Modric een penalty, dan kan met deze voorspelling 12.00 keer het wedbedrag binnen gehaald worden.

Deze spelopties zijn er ook te vinden bij het live wedden op Nederland- Kroatië. Log in bij de bookmaker van jouw keuze en ontdek de live betting deals bij de Final Four van de UEFA Nations League.

Voetbalwedden

Het voorspellen van voetbalwedstrijden is niet zonder risico’s. Ben je dan ook altijd bewust van je wedgedrag en zet nooit te veel in.  Bewust meespelen doe je dan ook via betrouwbare bookmakers die te vinden zijn op de bookmakerspagina van Voetbalwedden. Deze wedkantoren hebben de nodige licenties om weddenschappen aan te mogen bieden in ons land.

Datum en tijdstip Nederland – Kroatië

De Final Four van de UEFA Nations League Nederland – Kroatië staat gepland op woensdag 14 juni. De wedstrijd wordt gehouden in De Kuip te Rotterdam en begint om 20:45 uur. Denk jij te weten of Oranje wint van de Kroaten? Bezoek dan eerst de bookmakers op Voetbalwedden.nl en maak de perfecte weddenschappen met de beste bookmakers van Nederland.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.