• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Spanje en Engeland spelen aanstaande zondag de finale van het WK 2023 voor vrouwen. De Spaanse vrouwen rekenden op het WK nog af met de Oranjeleeuwinnen en Engeland met bondscoach Sarina Wiegman  versloeg gastland Australië. Weet de Nederlandse bondscoach ook de finale te winnen met Lionesses? Vergelijk de bookmakers met elkaar op Voetbalwedden en scoor tot x3.00 de inleg bij WK finale Spanje – Engeland!

Statistieken Spanje – Engeland

Spanje en Engeland versloegen Zweden en Australië in de halve finales van het WK. Het Spaanse elftal versloeg Zweden met 2-1. Engeland won met 1-3 van Australië.

De Spaanse voetbalvrouwen hebben nog nooit eerder op een WK finale gestaan. Het hoogste dat La Roja ooit haalde op een wereldtoernooi was de achtste finale dat op het WK in 2019 werd bereikt. Vorig jaar schopten de Spaanse voetbaldames het tot de kwartfinale op het EK.

Het Engelse damesteam werd vorig jaar Europees kampioen. Het was de eerste prijs voor bondscoach Sarina Wiegman met Lionesses. Nu staat de Nederlandse bondscoach in de finale van het WK en dat deed ze in 2019 met Nederland. De Leeuwinnen verloren de strijd toen van de USA dames. Engeland heeft het WK nooit eerder gewonnen. In 2015 werd het nog derde.

Odds Spanje – Engeland

In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen het hoogst ingedeeld bij een gelijkspel. De quoteringen lopen op tot maximaal 3.00 keer de inleg als er na negentig minuten speel- en blessuretijd nog altijd geen winnaar is.

Bij een overwinning van Engeland zijn de bookmakers bereid tot 2.90 keer het speelbedrag uit te keren. Een zeer hoge quotering voor winst van bondscoach Wiegman en haar Lionesses.

Dan de quoteringen bij een zege van Spanje. Als La Roja erin slaagt de wereldtitel te veroveren, dan kunnen voetbalgokkers die dit vooraf al hadden voorspeld bij de bookmakers tot 2.65 keer het speelbedrag scoren.

Speltypen

De speltypen bij de finale van het WK zijn heel divers. Naast het 1×2 spelsysteem kan er ook gewed worden op Wie wint de beker. Mocht dit Spanje zijn, dan lopen de odds op tot maximaal 1.85 keer de inleg. Gaat de beker mee naar Engeland dan wordt er tot 1.96 keer het speelbedrag uitgekeerd door de Nederlandse bookmakers.

De wedkantoren schalen de odds bij de ‘Manier van winnen’ speloptie ook torenhoog in. Als Spanje zich bijvoorbeeld kwalificeert in reguliere speeltijd, dan wordt er tot 2.39 keer het speelbedrag uitgekeerd. Als Engeland zich tot eindwinnaar kroont binnen reguliere speeltijd dan kunnen de bookmakersbeloning met 2.55 keer het speelbedrag nog iets hoger uitpakken.

Gaat de strijd gelijk op en weten de Spaanse of Engelse vrouwen de beker pas na verlenging te winnen? Dan staan de pre-odds op maximaal 11.50 keer het speelbedrag ingedeeld.

Naast het wedden in de pre-fase kan er ook gescoord worden via live wedden op de WK finale. De live betting odds worden pas bekend als de finale begint en er kan net als bij wedden in de pre-fase tot de laatste seconde van de wedstrijd gescoord worden.

Voetbalwedden

Het WK voor vrouwen is op 20 juli al begonnen en de ontknoping zal zondag zijn met de finale Spanje en Engeland. Vele voetbalgokkers hebben op dit WK voor vrouwen al flink wat odds kunnen scoren bij de bookmakers. Wil je ook voetbalwedden op de WK finale 2023? Speel dan mee via de beste bookmakers van Nederland. Ga naar de bookmakerspagina op Voetbalwedden en ontdek welk wedkantoor het beste bij jouw speelstijl past.

Datum en tijdstip Spanje – Engeland

De WK finale 2023 Spanje – Engeland staat gepland op zondag 20 augustus. De eindstrijd vindt plaats in het Olympic Stadion te Sidney. De wedstrijd begint om 12:00 uur (Nederlandse tijd). Wint bondscoach Wiegman met Engeland de finale of gaat de titel voor het eerst naar Spanje? Scoren op het WK voor vrouwen was nog nooit zo gemakkelijk via de bookmakerskantoren op Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.