• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de UEFA Europa League speelt Ajax Amsterdam aanstaande donderdag bij PFK Ludogorets. De Ajacieden strijden voor een plaats in de groepsfase van het Europese toernooi. Het Bulgaarse Ludogorets is de enige horde die de Ajacieden nog moeten nemen om de loting bij te mogen wonen. Speel mee via Voetbalwedden.nl en scoor odds tot x4.20 de inleg bij PFK Ludogorets – Ajax Amsterdam!

Statistieken PFK Ludogorets – Ajax Amsterdam

Ajax Amsterdam treedt aan in de play-offs van de Europa League om een plek te veroveren in de groepsfase. De Ajacieden spelen de heenwedstrijd in Bulgarije en de return volgt voor eigen publiek. Mocht Ajax het tweeluik met Ludogorets niet winnen, dan speelt de ploeg uit Amsterdam in de poulefase van de Europe Conference League. Dit geldt ook voor Ludogorets. Beide teams zijn dus nu al zeker van Europees voetbal.

Voor Ajax Amsterdam is de wedstrijd tegen Ludogorets de eerste krachtmeting in dit Europese voetbalseizoen. De Ajacieden speelden nog geen wedstrijd in de voorronden van het Europese toernooi. Ludogorets werd uitgeschakeld in voorronde van de Champions League, maar won de voorronde van de Europa League van FC Astana.

Ajax en Ludogorets hebben elkaar nooit eerder ontmoet en weten dus niet wat er donderdag in Razgrad verwacht kan worden. Bij de Bulgaarse club speelt de Nederlandse doelman Sergio Padt die met FC Groningen tegen Ajax heeft gespeeld. De Nederlandse keeper kan Ludogorets dus van informatie over Ajax voorzien.

Odds PFK Ludogorets – Ajax Amsterdam

De heenwedstrijd van Ajax bij Ludogorets levert al heel wat mooie quoteringen op voordat de groepsfase van het Europese toernooi begonnen is. De hoogste quoteringen keren de Nederlandse bookmakers uit bij een gelijkspel. De odds bij een winst van de ploeg in Bulgarije staan op maximaal 4.20 keer de inleg ingedeeld.

De quoteringen bij een gelijkspel lopen in het 1×2 spelsysteem ook lekker op. Mocht Ajax het verschil niet kunnen maken in Razgrad, dan keren de wedkantoren tot maximaal 3.50 keer het speelbedrag uit.

Bij winst van de Ajacieden staan de quoteringen op maximaal 1.90 keer de inleg ingedeeld. Deze quotering is best hoog ingeschaald bij een zege van de Amsterdamse club.

Speltypen

Het 1×2 spelsysteem wordt ook bij het voorspellen van de play-offs in de Europa League veel toegepast door Voetbalgokkers. De quoteringen zijn dan ook zorgvuldig ingedeeld en een correcte voorspelling kan een flinke bookmakersuitkering opleveren.

Er zijn nog meer mogelijkheden om de bookmakers te laten cashen. In speltypen als Over/Under en Correct score combinatie zijn torenhoge beloningen te scoren. Voorspel de voetballer die volgens jou als eerst gaat scoren in de uitwedstrijd van Ajax bij Ludogorets of maak de winnende combideal!

Via Voetbalwedden zijn de speltypen en quoteringen gemakkelijk en overzichtelijk met elkaar de vergelijken. Ga naar de bookmakerspagina voor weddenschappen in de pre-fase of wacht tot de wedstrijd begint om live te wedden op Ludogorets – Ajax!

Voetbalwedden

De play-offs zijn de laatste wedstrijden voor de groepsfase van de Europa League. Veel voetbalgokkers lopen alvast warm voor het echte werd in september gaat beginnen. Via Voetbalwedden.nl spelen voetbalgokkers mee via de meest betrouwbare bookmakers van ons land. De wedkantoren mogen onder strengen eisen weddenschappen aanbieden in Nederland. Deze bookmakers hebben de nodige licenties om dit te mogen doen. Zo kunnen Nederlandse voetbalgokkers veilig wedden op voetbal.

Datum en tijdstip PFK Ludogorets – Ajax Amsterdam

De Ajacieden spelen de uitwedstrijd van de play-offs op donderdag 24 augustus bij Ludogorets. Het duel wordt in de Huvepharma Arena te Razgrad gespeeld en begint daar om 20:00 uur. Volgende week volgt de return in Amsterdam en wordt bekend welke club we terug gaan zien in de groepsfase van de Europa League. Speel mee via Voetbalwedden.nl en scoor bij de beste Nederlandse bookmakers.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.