• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Jong Oranje kan dinsdagavond doorstromen naar de kwartfinale van het Europees voetbaltoernooi onder 21. Om dat te bereiken moet Jong Oranje winnen van Georgië. Het Georgische elftal -21 wist in Groep A de meeste punten te pakken. Speel mee via Voetbalwedden en scoor tot x4.46 de inleg bij Jong Oranje – Georgië. 

Statistieken Jong Oranje – Georgië -21

In 2013 en 2014 speelde Jong Oranje voor de laatste keer tegen Georgië. Toen vonden die ontmoetingen plaats in de kwalificatiepoule voor het EK -21 in 2015. Jong Oranje won op 10 oktober 2013 met 0-6 van het jonge Georgische elftal, maar kreeg dat in eigen land niet voor elkaar. In Nederland kwam Jong Georgië met 0-1 wonnen op 4 september 2014. Jong Oranje wist zich wel te kwalificeren voor het eindtoernooi door tweede te worden in de poule.

In de huidige poulefase van het EK -21 staat Jong Oranje derde. De ploeg van bondscoach Van de Looi kan nog eerste worden, maar dan moet het dinsdagavond wel Georgië verslaan. Op de eerste plaats staat Georgië met vier punten. Jong Oranje heeft twee punten en moet Jong België nog voor zich dulden. Ook de Belgen hebben twee punten. Portugal staat vierde met één punt. Zelfs Jong Portugal kan nog doorstromen naar de kwartfinales.

Odds Jong Oranje – Georgië -21

Dan de pre-odds bij de allesbeslissende wedstrijd van Jong Oranje tegen Georgië. De hoogste quoteringen vinden je bij een zege van het Georgische elftal. Als Georgië doorgaat naar de kwartfinale kunnen voetbalgokkers tot 4.46 keer het speelbedrag scoren bij de bookmakers.

Bij een gelijkspel staan de quoteringen er ook goed op. In het 1×2 spelsysteem staan de quoteringen bij een gelijkspel op maximaal 3.66 keer het wedbedrag ingedeeld.

Bij een overwinning van Jong Oranje gaan de wedkantoren niet verder dan een maximale quotering van 1.75 keer het wedstrijd, maar dat is nog altijd een fraaie pre-odds om een weddenschap op te plaatsen.

Speltypen

Naast het 1×2 spelsysteem barst het nog van andere mogelijkheden om een voorspelling te droppen op EK -21 wedstrijden. Speltypen als de correct score combinatie, dubbele kans en over/under speelsystemen zijn daar maar kleine voorbeelden van. De pre-odds lopen nog dagelijks op voordat dinsdagavond de aftrap wordt verricht in Tbilisi de hoofdstad van Georgië.

Meespelen op Jong Oranje – Georgië kan ook door live te wedden op dit duel. Het voordeel van live wedden is dat je tijdens de wedstrijd makkelijker kunt inschatten welke speler scoort, welke ploeg wint of wat de stand bij rust zal zijn. Ook de live betting odds zijn te vinden bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

Het Europees toernooi onder 21 trekt veel aandacht onder de voetballiefhebbers en voetbalgokkers. Met spelers als Brian Brobbey, Ryan Gravenbergh en Quilindschy Hartman zijn er heel wat bekende basisspelers uit de Eredivisie en buitenlands voetbal die meedoen aan het EK -21. Via Voetbalwedden speel je bij de betrouwbare bookmakers van ons land. Speel veilig, slim en stop op tijd bij het voorspellen van de wedstrijden op het EK onder 21.

Datum en tijdstip Jong Oranje – Georgië -21

De laatste poulewedstrijd uit Groep A van het EK -21 Jong Oranje – Georgië wordt gespeeld op dinsdag 27 juni. Het duel wordt gehouden in de Boris Paichadze Dinamo Arena te Tbilisi en begint om 18:00 uur. Wint Jong Oranje de laatste wedstrijd in de poule om door te stoten naar de kwartfinale? Scoor jouw voetbal EK deal via de bookmakers op Voetbalwedden.nl.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.