• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Op dinsdag 20 juni speelt België een uitwedstrijd tegen Estland in de EK kwalificatiepoule F. De Belgen staan tweede achter Oostenrijk en dus is er werk aan de winkel voor onze zuiderburen. De topscoorder bij de Belgen is Romelu Lukaku. De aanvaller van Inter Milaan was afgelopen vrijdag weer trefzeker. Scoort Lukaku ook weer in EK kwalificatieduel Estland – België? Vergelijk de beste bookmakers met de hoogste pre-odds via Voetbalwedden en zet in!

Statistieken Estland – België

In de laatste zeven jaar speelde België vier keer tegen Estland. De Essen zijn dus geen onbekenden meer voor de Belgische ploeg. In 2021 vond de laatste ontmoeting plaats. In de WK kwalificatie poule wonnen de Belgen tweemaal van het Estische elftal. De wedstrijd in Brussel werd op 13 november dat jaar 3-1 voor de Belgen. Op 2 september 2021 werd het 2-5 voor de Belgen in de Estische hoofdstad Tallinn.

In die vier laatste ontmoetingen waren de Belgen steeds de baas, maar als we verder terugkijken dan zeven jaar geleden, dan hebben De Rode Duivels ook weleens verloren van de Essen. Op 14 oktober 2009 ging een WK kwalificatieduel verloren met 2-0. De grootste overwinning die de Belgen op de Essen boekten, was op 13 november 2016. Op die dag werd het maar liefst 8-1 in het Koning Boudewijn Stadion voor De Rode Duivels.

In deze EK kwalificatiepoule gaat het de Belgen nog niet van het leien dakje. De Belgen staan tweede en hebben vier punten. Oostenrijk is de huidige koploper met zeven punten. Afgelopen vrijdag kregen de Belgen de kans om de Oosterijkers te passeren op de ranglijst, maar onze zuiderburen faalden. In Brussel werden de punten gedeeld (1-1) met de Oosterijkers en dus moeten de Belgen aan de bak om de koppositie te veroveren.

Odds Estland – België

De pre-odds zijn stevig ingedeeld door de Nederlandse bookmakers bij de EK kwalificatiewedstrijd van de Belgen. Als het Estische elftal wint, wordt er tot maximaal 15.00 keer de inleg uitgekeerd door de bookmakers op Voetbalwedden.

Gaan de Essen en de Belgen de punten met elkaar delen in hun derde EK kwalificatie duel? Dan staan er in het 1×2 spelsysteem quoteringen tot maximaal 6.55 keer het wedbedrag voor je klaar.

Een overwinning van De Rode Duivels wordt het meest voorspeld. Bookmakers hebben de quoteringen niet hoger dan 1.24 keer het wedbedrag ingedeeld als België drie punten scoort in de hoofdstad van Estland.

Speltypen

De EK kwalificatiewedstrijden zijn op vele manieren te voorspellen. Het 1×2 spelsysteem is misschien de bekendste, maar er zijn meer mogelijkheden om je geluk te beproeven. Voorspel bijvoorbeeld eens welke speler dinsdag gaat scoren. Zo weet Lukaku voor de Belgen vaak een doelpunt te maken. Gaat de aanvaller van De Rode Duivels dat ook tegen Estland voor elkaar krijgen, dan kan er tot maximaal 3.65 keer het wedbedrag gescoord worden bij de een doelpunt van Lukaku. Winnen de Belgen met vier goals of meer dan kan er ook tot 3.25 keer het wedbedrag gewonnen worden.

Mochten de Essen al in de eerste helft van de wedstrijd op voorsprong komen en de wedstrijd ook winnen, dan kan er in speltype halftime/fulltime tot 20.00 keer de inleg verdiend worden. Komen De Rode Duivels op voorsprong, maar winnen de Essen de wedstrijd, dan lopen de pre-odds in dit speltype zelfs op tot maximaal 150.00 keer het wedbedrag.

Voetbalwedden

Voetbalwedden besteedt veel aandacht aan het veilig wedden op Voetbal. Op de bookmakerspagina staan alleen wedkantoren vermeldt die in ons land weddenschappen mogen aanbieden. Meespelen kan totdat de wedstrijd begint. Daarna schakelen de bookmakers over naar live wedden wat bij veel voetbalgokkers ook razend populair is. Welke speloptie je ook kiest, speel bewust en stop op tijd.

Datum en tijdstip Estland – België

De EK kwalificatie wedstrijd Estland – België zal op dinsdag 20 juni gespeeld gaan worden. Het duel wordt gehouden in de A. Le Coq Arena te Tallinn en begint om 20:45 uur. Scoor de beste bookmakerdeals met een correcte voorspelling op deze uitwedstrijd van De Rode Duivels. Op Voetbalwedden.nl vind je altijd een goede bookmakersdeal!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.