• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Dit weekend speelt bondscoach Sarina Wiegman met haar Engelse damesteam een oefenwedstrijd tegen Portugal. De Engelse damesploeg maakt zich op voor het komende WK 2023 voor vrouwen dat op 20 juli begint in Nieuw-Zeeland en Australië. Portugal is op dat WK ingedeeld bij Nederland. Hoe gaat deze oefenwedstrijd verlopen? Scoren bij de Nederlandse bookmakers met Engeland – Portugal doe je via Voetbalwedden.nl!

Statistieken Engeland – Portugal

Het WK voor damesvoetbal werd nog maar negen keer eerder gehouden. Het eerste WK voor damesvoetbal werd gehouden in China en de USA werd toen wereldkampioen. Dit jaar zijn Nieuw-Zeeland en Australië de gastlanden voor dit wereldtoernooi voor damesvoetbal. Voor het Engelse damesteam is dit niet de eerste keer dat het meedoet aan een WK. Voor de Nederlandse bondscoach Sarina Wiegman is het wel de eerste keer als oefenmeester van de  Lionesses. De Portugese dames doen voor het eerst mee aan een WK en treffen op het toernooi in Nieuw-Zeeland direct onze Leeuwinnen.

Engeland en Portugal hebben in 2019 voor de laatste keer een oefenduel tegen elkaar gespeeld. De Engelse damesploeg was toen de sterkste van de twee en won met 0-1. Op het EK in 2017 kwamen de damesteams elkaar ook tegen. In de poulefase versloeg Lionesses de Portugese vrouwen met 1-2.

Odds Engeland – Portugal

De pre-odds zijn niet aan te slepen voor de laatste oefenwedstrijd van de Engelse voetbaldames tegen de Portugezen. Het Engelse elftal is favoriet bij de gokwebsites en dus vinden we de hoogste pre-odds bij winst van Portugal. Als de tegenstander van de Oranje Leeuwinnen op het WK de laatste test voor het toernooi wint van Engeland, dan keren de bookies tot 11.00 keer het wedbedrag uit.

Bij een gelijkspel lopen de quoteringen ook op tot boven de vijf. De bookmakers hebben quoteringen tot 5.75 keer het wedbedrag klaarstaan bij een correcte voorspelling op een gelijkspel.

Er wordt het meest gewed op winst van Engeland. In het 1×2 spelsysteem van de bookmakers gaan de pre-wedstrijdquoteringen tot maximaal 1.17 keer het wedbedrag dat voetbalgokkers hebben ingevuld op het digitale wedformulier.

Speltypen

Het 1×2 spelsysteem is een fantastisch speelsysteem om voetbalwedstrijden te voorspellen, maar er zijn meer mogelijkheden bij de bookmakers op Voetbalwedden.

Zo kan er ook op de correcte score combinatie gewed worden. Verwacht je bijvoorbeeld een 1-0 overwinning van Engeland op Portugal, dan kan er tot 7.00 keer de inleg gewonnen worden. Winnen de Portugese vrouwen met 0-1 van Engeland dan kunnen de Leeuwinnen nog weleens een heel sterk team treffen in de eerste speelronde van het WK. Voetbalgokkers kunnen bij deze voorspelling tot 28.00 keer het wedbedrag verdienen.

Er zijn tal van manieren om in de pre-fase een weddenschap te plaatsen op de oefenwedstrijden voor het WK van vrouwenvoetbal. Ontdek ook de odds bij de wedstrijden Nederland – België of USA tegen Wales. De Amerikanen zijn ook één van de tegenstanders van de Leeuwinnen op het toernooi in Nieuw-Zeeland en behoren tot de favorieten voor eindwinst.

Voetbalwedden

Ook deze zomer kan er volop gewed worden op voetbal. Het WK 2023 voor Vrouwen is een mooie gelegenheid om je gelukt te (blijven) beproeven op voetbalweddenschappen. Speel ook bij de duels van de beste damesteams ter wereld veilig en bewust. Weddenschappen kunnen verloren gaan dus maak het nooit te gek. Op Voetbalwedden.nl vind je alles over veilig wedden op voetbalduels.

Datum en tijdstip Engeland – Portugal (V)

De oefenwedstrijd tussen de damesteams Engeland – Portugal wordt op zaterdag 1 juli gespeeld. Om 16:15 uur wordt er afgetrapt in het Engelse Stadion MK te Milton Keynes. Vergelijk de beste Nederlandse bookmakers met elkaar en speel met jouw voetbalkennis op de laatste voorbereidingswedstrijden van de Europese damesteams voor het WK2023 vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. Wie weet behoor jij wel tot de winnaars!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.