• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In speelronde zes van de Eredivisie staat dit weekend de Klassieker Ajax – Feyenoord op het programma. In de Johan Cruijff Arena wordt uitgekeken naar de komt van de regerend landskampioen uit Rotterdam. De Ajacieden willen in eigen huis niets liever dan winnen van Feyenoord, maar de Rotterdammers draaien tot nu toe beter dan de ploeg in Amsterdam. Wie gaat er winnen? Bezoek de bookmakers op Voetbalwedden.nl om hoge odds te kunnen scoren met Ajax – Feyenoord in Amsterdam!

Statistieken Ajax – Feyenoord

Van alle wedstrijden die Ajax in Amsterdam tegen rivaal Feyenoord speelden, wisten de Ajacieden het vaakst te winnen. In totaal ontmoetten de aartsrivalen elkaar 95 keer in Amsterdam. Vijftig keer ging de winst naar Ajax, 21 keer werd het een gelijkspel en 24 keer wisten de Feyenoorders tot winst te komen op bezoek bij de Ajacieden. In Amsterdam scoorde Ajax in totaal 210 keer tegen de Rotterdamse formatie. Feyenoord wist 120 doelpunten te maken in Amsterdam tegen Ajax.

Aan de huidige stand in de Eredivisie is te zien dat Ajax dit seizoen moeizaam op gang komt. De ploeg van trainer Maurice Steijn staat pas twaalfde. Feyenoord wist met elf punten de top vier te bereiken. Alleen FC Twente, AZ Alkmaar en PSV Eindhoven hebben een puntje meer dan de Rotterdamse formatie van trainer Arne Slot.

Odds Ajax – Feyenoord

De bookmakers zijn er helemaal klaar voor schroeven de pre-odds graag hoog op voor de Klassieker van aanstaande zondag. De hoogste quotering in het 1×2 spelsysteem wordt gehanteerd bij een gelijkspel. Als de rivalen na negentig minuten speeltijd plus blessuretijd de punten delen, keren de bookmakers tot 3.75 keer het speelbedrag uit.

Voetbalgokkers die via het 1×2 spelsysteem wedden op winst van Ajax kunnen rekenen op een maximale beloning van 2.70 keer het speelbedrag als de Ajacieden drie punten gaan pakken tegen Feyenoord.

Komt de ploeg uit Rotterdam winnen in de Johan Cruijff Arena? Dan gaan de wedkantoren de sportwedders die een correcte voorspelling wisten in te vullen tot 2.40 keer de inleg belonen.

Speltypen

Er zijn heel wat speltypen die gehanteerd kunnen worden bij het voorspellen van de Klassieker. Voor het duel van aanstaande zondag lichten we een aantal quoteringen op bij speltype: doelpuntenmaker. Weet Ajacied Brian Brobbey als eerste tot scoren te komen in deze Klassieker dan keren de bookmakers tot 4.20 keer het speelbedrag uit. Achter een eerste doelpunt van Kenneth Taylor staat een quotering van 11.00 keer het speelbedrag ingedeeld. Weet Santiago Gimenez tot scoren te komen voor Feyenoord, dan keren de wedkantoren tot 3.50 keer de inleg uit. Een doelpunt van Mats Wieffer is in dit speelsysteem tot 10.50 keer de inleg waard.

Liever live wedden op de Klassieker? Ook dat kan bij de Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden. Ontdek de live betting deals bij de wedkantoren Jack’s Casino, Unibet, Bet365 of Circus en scoor tijdens de Klassieker de beste bookmakerdeals.

Voetbalwedden

Online voetbalwedden op de Klassieker is de makkelijkste manier om een voorspelling te doen op de wedstrijd Ajax – Feyenoord. De bookmakers keren bij dit soort wedstrijden tal van hoge quoteringen uit en hebben heel wat leuke deals en bonussen gereedstaan voor de wedstrijd tussen de twee rivalen uit Amsterdam en Rotterdam. Je kunt het thuis vanaf de luie stoel met elkaar vergelijken en een deal maken op het moment dat het jou het beste uitkomt. Ook voetbalwedden? Ga naar de bookmakerspagina en bereid een weddenschap goed voor.

Datum en tijdstip Ajax – Feyenoord

De Eredivisie wedstrijd Ajax Amsterdam – Feyenoord Rotterdam staat gepland op zondag 24 september. De Klassieker begint om 14:30 uur en wordt gehouden in de Johan Cruijff Arena. Meespelen kan nu al bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl. Scoor je deal door een correcte voorspelling te plaatsen of vind meer informatie over online wedden op voetbal via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.