• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Er kan deze week weer volop gescoord worden in de Eredivisie. Zo wordt komende zondag het duel FC Utrecht – Feyenoord gespeeld. Inzetten op deze wedstrijd kan nu al. Voetbalwedden.nl heeft alle feiten en cijfers voor je op een rij gezet. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is de beste odds selecteren. Scoren bij FC Utrecht – Feyenoord? Check Voetbalwedden.nl voor de beste Eredivisie quoteringen!

Statistieken FC Utrecht – Feyenoord

Het duel in de Utrechtse Galgenwaard is een wedstrijd uit de vierde speelronde van het Eredivisie seizoen 2023 – 2024. Vorig seizoen struikelde Feyenoord op weg naar de landstitel nog in de Domstad. Het eerste Eredivisieduel die de Rotterdammers dit kalenderjaar speelden, eindigde op 8 januari in 1-1.

Thuis had Feyenoord een stuk minder moeite met FC Utrecht. In de eigen Kuip boekte de Rotterdamse formatie een vrij simpele 3-1 overwinning. De treffer van Bas Dost (FC Utrecht) in de 89e minuut kwam veel te laat om het duel nog spannend te maken.

Odds FC Utrecht – Feyenoord

De pre-wedstrijd quoteringen in het 1×2 spelsysteem staan net zo scherp als de spelers van beide voetbalclubs. Zo scoren Voetbalgokkers die inzetten op een overwinning van FC Utrecht tot maximaal 4.50 keer hun ingelegde speelbedrag als de thuisploeg daadwerkelijk in staat blijkt om Feyenoord te verslaan.

Wordt het een gelijkspel tussen Utrecht en Feyenoord? Dan verspeelt Feyenoord (weer) twee punten in Domstad. Voor spelers die het aandurfden om op deze uitslag te gokken bij de bookmakers, verspelen dan niks. Zij ontvangen namelijk tot maximaal 4.20 keer hun inlegwaarde van het bookmakerskantoor waar ze hebben ingezet.

Als favoriet Feyenoord ‘gewoon’ drie punten meeneemt naar de havenstad is dat goed nieuws voor voetbalpunters die deze uitslag invulden op hun wedformulier. Aan deze spelers wordt dan namelijk tot maximaal 1.57 keer het stortingsbedrag dat is gekozen bij plaatsing van de weddenschap uitgekeerd.

Spelopties

Competitiewedstrijden zoals Utrecht – Feyenoord lenen zich uitstekend voor het live wedden op voetbal. Deze speloptie wordt veelal toegepast bij duels die live te volgen zijn op TV of via online livestreams. Eredivisie duels zijn via vele kanalen live te volgen, ook al je niet in het stadion bent.

Daarom is live gokken voor FC Utrecht – Feyenoord Rotterdam een zeer interessante speloptie. Bekijk de quoteringen die hierbij horen door tijdens dit duel een bezoek te brengen aan de Voetbalwedden.nl vergelijkingspagina en zie direct welke gokaanbieder(s) de beste live gokken odds hebben.

Voetbalwedden

Door te Voetbalwedden wordt het volgen van wedstrijden zoals de clash tussen de Feyenoorders en Utrechters nog spannender. Meespelen door echt geld in te zetten brengt ook risico’s met zich mee. Speel veilig en verantwoord door de inleg laag te houden en verliezen niet terug proberen te winnen. Meer informatie over het online wedden via betrouwbare Sportsbooks? Check onze kennisbank.

Datum en tijdstip FC Utrecht – Feyenoord

De Eredivisie wedstrijd FC Utrecht – Feyenoord wordt gespeeld op zondag 3 september. Het aanvangstijdstip is 12:15 uur. Dit betekent dat er al vroeg zal worden gevoetbald in de Galgenwaard, het stadion van FC Utrecht.

Voorspellingen die via de pre-wedstrijd spelopties geplaatst worden moeten vóór aanvang van het duel verwerkt zijn door de bookmakers. Meespelen wacht dan niet te lang en check nu al de actuele odds voor Utrecht – Feyenoord Rotterdam!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.