• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Niet alleen de voetballers van Feyenoord en Celtic kunnen dinsdagavond scoren in hun onderlinge Champions League duel. Ook Voetbalgokkers hebben die mogelijkheid. Voorspel de uitslag, standen of statistieken van Feyenoord – Celtic via de bookmakerspagina van Voetbalwedden.nl en speel mee als beide ploegen dinsdag aan hun eerste groepsduel beginnen!

Statistieken

De laatste keer dat beide ploegen elkaar tegenkwamen was in 2008. Toen vond er een oefenduel plaats. Feyenoord verloor dat treffen met met ruime cijfers. In de rust stond de ploeg uit de havenstad al met 0-3 achter. Na de thee kwam het nog terug tot 1-3, maar daar bleef het bij.

De wat oudere volgers zullen ook denken aan de Europacup finale van 1970 toen Feyenoord ten koste van Celtic de finale van dit toernooi won. Feyenoord pakte de eindwinst in de voorloper van de UEFA Champions League door de Schotten in de extra tijd met 2-1 te verslaan.

Odds Feyenoord – Celtic

De hoogste uitbetalingen bij dit UEFA Champions League groepsduel uit Poule E worden verricht als Celtic dinsdag van Feyenoord wint. Een zege van de Schotten in Rotterdam is goed voor een maximale bookmakersbonus van maar liefst 5,00 keer het ingelegde speelbedrag! Dit soort odds zien we bijna nooit in de Champions League.

Bij een gelijkspel blijven de odds hoog. Een puntendeling tussen Feyenoord en Celtic zorgt in het reguliere 1×2 spelsysteem voor een uitbetaling die kan oplopen tot maximaal x4,50 keer het inlegbedrag. Deze odds scoor je bij de beste Nederlandse Sportsbooks en zijn terug te vinden bij onder meer Circus.nl, Bet365, Unibet en Jack’s Sport.

Voetbalgokkers die meegaan met de bookmakers verwachting dat Feyenoord hier gaat winnen, kunnen met deze voorspelling een maximale winstbonus scoren van x1,60 keer de inlegwaarde van de storting die is verricht bij plaatsing van de voorspelling via één van de Nederlandse bookmakerskantoren.

Speltypen

Feyenoord – Celtic biedt tal van opties voor online voetbalgokkers die graag een wedje willen leggen. Omdat de wedstrijd live wordt uitgezonden op tv en via online streams is live gokken een interessante optie. Vaak komen deze quoteringen ook hoger uit dan de pre-odds. Nadeel is dat de odds snel wijzigen. Zodra er iets op het veld gebeurt, worden de odds hoger of lager. Check de Voetbalwedden vergelijkingspagina voor de actuele odds en deals bij het live gokken op Feyenoord – Celtic.

Voetbalwedden.nl

Online voetbalpunters die willen scoren in de UEFA Champions League wedstrijd Feyenoord – Celtic vinden op Voetbalwedden.nl snel d beste odds en deals. Scoren was nog nooit zo gemakkelijk. Zet in via onze bookmakerspagina en maak kans op fraaie bonussen bij een succesvolle weddenschap! Check onze handleiding voor het verhogen van de winstkansen!

Datum en tijdstip Feyenoord – Celtic

Voor Nederlandse Voetbalgokkers is het duel van Feyenoord tegen Celtic natuurlijk het meest interessante duel om op te spelen tijdens de speelronde op dinsdag 19 september. Voorspellingen op basis van de pre-wedstrijd quoteringen kunnen geplaatst worden tot vlak voor de aftrap. Deze zal om 21:00 uur plaatsvinden in Stadion Feyenoord, de Kuip.

Alle weddenschappen die te laat binnenkomen worden verwerkt volgens de live gokken odds. Deze quoteringen zullen actief blijven tot aan het laatste fluitsignaal. Voldoende opties dus op een winnende deal te scoren! Vergelijk, zet in en win bij Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.