• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In Brussel kijkt men uit naar de EK kwalificatiewedstrijd van De Rode Duivels tegen Oostenrijk. België begon de campagne richting EURO2024 in Duitsland goed en wil daar graag een vervolg aan geven. De Oostenrijkse formatie is koploper in de poulefase en wil die positie niet uit handen geven. Welke ploeg gaat winnen? Via Voetbalwedden kunnen voetbalgokkers de hoogste odds opzoeken voor het voorspellen van dit EK kwalificatie duel België – Oostenrijk!

Statistieken België – Oostenrijk

In Groep F van de EK kwalificaties kwamen België en Oostenrijk goed uit de startblokken voor deelname aan het EURO2024. België won van Zweden. In de Friends Arena in Solna versloegen de Belgen met hun nieuwe ploeg van bondscoach Domenico Tedesco het Zweedse elftal met 0-3. De Oostenrijkers rekende af met Azerbeidzjan (4-1) en Estland (2-1). Oostenrijk speelde dus een ronde meer dan België en staan eerste in de poule. Bij winst op de Oostenrijkers kunnen de Belgen leider worden in Groep F.

Het is al enige tijd geleden dat de twee landenteams elkaar hebben ontmoet. In 2010 en 2011 speelden was dat ook in de poulefase voor het EK (2012). In Brussel werd het op 12 oktober 2010 een 4-4 gelijkspel tussen België en Oostenrijk. De terugwedstrijd in Linz werd met 0-2 gewonnen door de Belgen. Het WK 2022 in Qatar verliet België al vroeg. Onze zuiderburen kwamen niet verder dan de groepsfase. Oostenrijk wist zich al niet te kwalificeren voor het WK2022.

Odds België – Oostenrijk

Bij de bookmakers verwachten dan de Belgen gaan domineren in het Koning Boudewijn Stadion. De hoogste pre-odds vinden we bij een zege van Oostenrijk. Mocht de ploeg van bondscoach Rangnick drie punten gaan pakken in Brussel, dan kan er tot maximaal 5.30 keer het wedbedrag gescoord worden bij de Nederlandse bookmakerskantoren Unibet.nl en BetCity.

Een weddenschap op een puntendeling in het Koning Boudewijn Stadion kan ook een flinke beloning opleveren. De bookmakers schalen de pre-odds in het 1×2 spelsysteem tot maximaal 4.15 keer het wedbedrag dat je achterlaat in.

Winnen De Rode Duivels in eigen land dan kunnen er nog altijd mooie bookmakersdeals gemaakt worden.  Een correcte voorspelling op winst van de Belgen staat op een fraaie hoogte in de pre-odds. Ze bonussen staan momenteel op maximaal 1.65 keer het speelbedrag ingedeeld.

Speltypen

Zin om eens op een andere manier te wedden op voetbal? Dat kan bij de Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden. In de pre-fase zijn hoge quoteringen te vinden in diverse speltypen. Pak een dubbele kans of voorspel of beide teams gaan scoren. Win de beste deals in het Over/Under speelsysteem. Bij speltype aantal goals over/under 0.5 staan bij de bookmakers de quoteringen op maximaal 8.50 keer het wedbedrag.

Welk team maakt volgens jou de laatste goal? Zijn dat de Belgen, dan kun je tot 1.47 keer het speelbedrag terugkrijgen van de wedkantoren. Is dat Oostenrijk dan hebben de bookmakers al een maximale uitkering van x2.80 keer het wedbedrag voor voetbalwedders klaarstaan. Komt er helemaal geen doelpunt dan lopen de odds zelfs op tot x12.00!

Voetbalwedden

Het Nederlands elftal komt deze maand niet uit in de EK kwalificatiepoule. Oranje speelt de Final Four van de UEFA Nations League, maar er zijn heel wat landen die wel uitkomen in de groepsfase van de EK kwalificaties. Wil je daar een weddenschap op doen? Speel dan wel bewust en veilig mee zodat voetbalwedden ook leuk blijft. Neem de voorwaarden van de bookmakers goed door op de bookmakerspagina van Voetbalwedden.nl en bereid ook een weddenschap zoals op België – Oostenrijk goed voor.

Datum en tijdstip België – Oostenrijk

De EK kwalificatie wedstrijd België – Oostenrijk staat gepland op zaterdag 17 juni. In het Koning Boudewijn Stadion wordt om 20:45 uur afgetrapt en vanaf dat moment is alleen live wedden op dit duel nog mogelijk. Scoor jij de winnende deal bij de kwalificatiewedstrijd van onze zuiderbuurtjes? Bezoek de Nederlandse wedkantoren op Voetbalwedden.nl en speel mee om de hoogst mogelijke odds!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.