• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Op Hemelvaartsdag viel het doek voor VVV Venlo en ADO Den Haag, maar welke Eredivisieploeg moet er promotie, degradatievoetbal gaan spelen? Dat wordt komende zondag bepaald in de slotronde van de Eredivisie. Redt FC Emmen het vege lijf en moet Willem II nacompetitie gaan spelen of blijft de ploeg uit Drenthe zestiende? Wie gaan er naast Feyenoord, FC Utrecht en FC Groningen spelen om Europees voetbal? Sparta Rotterdam staat nu achtste, maar Heracles Almelo en zelfs Fortuna Sittard kunnen de Spartanen nog inhalen!

Statistieken slotronde van de Eredivisie

Voorafgaand aan de laatste speelronde zijn er een aantal zekerheden: Ajax gaat volgend seizoen als kampioen de Champions League in, Vitesse mag de voorrondes in de Conference League gaan spelen, terwijl ADO en VVV het komende seizoen in de Keukenkampioen Divisie zullen uitkomen.

Wat nog niet beslist is: de tweede plaats. PSV kan theoretisch nog ingehaald worden door AZ, maar een puntje bij FC Utrecht is zondag al genoeg om definitief een ticket voor de voorronde van de Champions League te bemachtigen. Ook is nog niet zeker wie er achtste wordt. Sparta staat nu op die laatste play-off plek. De Rotterdammers spelen zondag in de slotronde van de Eredivisie tegen SC Heerenveen dat nergens meer voor hoeft te spelen.

Heracles Almelo heeft evenveel punten als de Spartanen, maar een slechter doelsaldo. Als Heracles zondag weet te winnen bij AZ en Sparta wint niet in Heerenveen, dan plaatsen de Heraclieten zich voor de play-offs.

Odds

De online bookmakers hebben voor de duels van FC Emmen en Willem II scherpe pre-odds vastgesteld. Als FC Emmen wint, krijg je maximaal x1,66 keer je inleg uitgekeerd. Een zege van Willem II uit Tilburg levert gemiddeld x1,80 het bedrag op je wedstrookje op.

Speel je op AZ – Heracles waarbij beide ploegen strijden voor hun laatste kans, dan pak je bij winst van Heracles de jackpot! Aangezien AZ slechts een theoretisch kans heeft op de tweede plaats en Heracles serieus strijdt om de play-offplaatsen is een dergelijke scenario heel goed mogelijk. Een zege van de ploeg uit Almelo staat in de pre-odds op x5,25!

Denk jij dat AZ ‘gewoon’ gaat winnen in deze slotronde van de Eredivisie? Speel dan op de Alkmaarders en ontvang x1,56 keer het speelbedrag terug als AZ zondagmiddag wint van Heracles Almelo.

Speltypen

Een uitermate geschikt speltype van een slotronde is live gokken. Dit omdat er diverse belangen op het spel staan en een uitslag op veld A invloed heeft op de kansen voor een team dat speelt op veld B. Bij het live gokken op Eredivisie wedstrijd, kan je live inschakelen op Voetbalwedden om de wedstrijd van je keuze te volgen. Je ziet onderaan de livestream de actuele odds meelopen en je mag zelfs beslissen op welk moment jij je weddenschap plaatst!

Voetbalwedden op de slotronde van de Eredivisie

Meespelen via Voetbalwedden is simpel, snel en veilig. Wij werken alleen samen met betrouwbare bookmakers, zoals TOTO.nl. Ook je stortingen vinden plaats in een beveiligde omgeving, waardoor je zeker weet dat de winsten direct uitbetaald worden. Wil jij een gokje wagen op de slotronde van de Eredivisie?

Datum en tijdstip

De slotronde van de Eredivisie vindt plaats op zondag 16 mei. Alle duels beginnen op hetzelfde tijdstip om competitievervalsing te voorkomen. De bal begint om 14:30 uur te rollen en even voor half-5 is de eindstand van het Eredivisieseizoen 2020 – 2021 bekend. Behoor jij straks tot de winnaars van deze slotronde? Ga naar onze bookmakerspagina en speel mee voor fraaie bonussen!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.