• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Zondag is het weer raak: Super Sunday in de Eredivisie. Met PSV – Ajax en AZ – Feyenoord zijn er niet één, maar twee toppers om op te gokken via Voetbalwedden! Scoor jij de beste deals bij deze toppers in de Nederlandse Eredivisie? Wij hebben alle top odds, combi-deals en match specials voor je verzameld. Kies de uitslag en plaats je weddenschap om kans te maken op fraaie winstbonussen! 

Statistieken Super Sunday in Eredivisie

We beginnen met de statische data van PSV – Ajax. De laatste keer dat Ajax bij PSV voetbalde is al anderhalf jaar geleden. Andere competitie, andere selectie, andere tijden. Maar de uitslag zou zomaar passen in de huidige statistieken. Het werd namelijk 1-1.

De vorm van beide ploegen is namelijk vergelijkbaar. Ajax doet het overal iets beter, maar heeft dan weer het nadeel dat ze een uitwedstrijd spelen. Donderdag won zowel PSV als Ajax hun Europa League duel met 2-1. Voor PSV was dat echter niet genoeg om door te stoten, voor Ajax wel.

De laatste competitiewedstrijd voor deze topper der toppers eindigde voor PSV in een 3-1 zege op Vitesse. Ajax boekte afgelopen weekeinde een 4-2 thuiszege op Sparta Rotterdam. Dus ook daarin houden beide clubs elkaar goed in evenwicht.

Bij AZ – Feyenoord liggen de verhouding heel anders. Thuisploeg AZ verloor na de jaarwisseling veel punten, maar met drie overwinningen op rij tegen FC Emmen (0-1), SC Heerenveen (3-1) en bij VVV Venlo (1-4) is de motor duidelijk weer herstart.

Feyenoord zit op dit moment in de hoek waar de spreekwoordelijke klappen vallen. Uitschakeling in de beker door SC Heerenveen en twee keer op rij puntverlies in de Eredivisie (2-2 bij FC Twente en 0-0 tegen FC Groningen) zijn een allesbehalve vlekkeloze aanloop richting deze topper.

Odds

Afgaande op de statistieken is inzetten een op gelijkspel kansrijk. De odds zijn bovendien ook nog heel hoog. Je inleg wordt x3.90 keer meer waard als PSV en Ajax zondagmiddag de punten moeten delen.

Bij een overwinning van PSV betalen de online bookmakers gemiddeld  x3,25 keer het ingevulde speelbedrag uit. Een zege van Ajax heeft volgens de bookies de hoogste winstkansen. Voor een winnende weddenschap staat er momenteel een fraaie x1.94 in de odds-overzichten. Daarmee verdubbel je bijna je inzet!

Je kan bij AZ – Feyenoord ook je wedbedrag ruimschoots verdubbelen door in te zetten op een winnend AZ: x2,03. Speel je liever op Feyenoord? Dan betalen de bookmakers in het 1×2 spelsysteem gemiddeld x3,20 keer het ingelegde bedrag aan je uit.

De hoogste online bonus wordt door de bookmakers uitgekeerd als AZ Alkmaar – Feyenoord Rotterdam ditmaal geen winnaar oplevert. De gemiddelde pre-odd hiervoor is x3,65!

Speltypen

Bij TOTO.nl vind je diverse wedopties om op de topduels van dit weekeinde te spelen. Voor Super Sunday in Eredivisie zijn er zelfs speciale match specials.

Speel je bijvoorbeeld op een voorsprong van PSV na exact tien minuten, dan pak je daarmee x8,50 keer je inleg. Een weddenschap op Ajax op voorsprong na exact tien minuten staat momenteel op x6,50!

Denk jij dat beide teams in beide helften minimaal één keer scoren? Kies dan voor de match special: beide teams scoren in beide helften. Is dit de winnende voorspelling? Dan pak je via TOTO.nl al snel x7,50 keer het ingevulde speelbedrag!

Bij AZ – Feyenoord is een doelpunt van AZ in het eerste kwartier x4,20 de inleg waard voor spelers die in hebben gezet via de Match Special ‘AZ scoort in de eerste 15 minuten’.  Drop jij een weddenschap waarin je juist aangeeft dat niet AZ, maar Feyenoord in het eerste kwartier scoort? Dan scoor jij x5,50 keer het wedbedrag als dat ook daadwerkelijk gebeurt komende zondag.

Check onze bookmakerspagina voor de totaaloverzichten. Er worden namelijk nog veel meer interessante match specials aangeboden. Ook zijn er bij beide toppers Players Special waarop je kan inzetten.

Voetbalwedden

Speel bij Voetbalwedden op de top voetbalwedstrijden in de Nederlandse Eredivisie. Scoor jij de hoogste winstbonussen tijdens deze Super Sunday? Zet dan nu in op PSV – Ajax of scoor bij AZ – Feyenoord!

Datum en tijdstip Super Sunday in Eredivisie

De eerste topper van zondag 28 februari is PSV – Ajax. Dit duel begint om 14:30 uur en wordt gespeeld in het Philips Stadion te Eindhoven. Om 16:45 uur beginnen AZ Alkmaar en Feyenoord Rotterdam aan hun topper.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.