• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Deze week wordt de zestiende finale van het TOTO KNVB-bekertoernooi afgewerkt. Het toernooi wordt dit jaar verder gespeeld zonder amateurclubs. Een aderlating voor het bekertoernooi, maar het levert wel een mooie loting op. Het topaffiche van deze speelronde is zonder twijfel AFC Ajax – FC Utrecht. Een duel tussen twee echte cupfighters! Wie gaat er met de winst vandoor woensdag? Voorspel de uitslag via Voetbalwedden en scoor de winnende weddenschap! 

Statistieken

Het is voor beide clubs de eerste wedstrijd van dit seizoen in de beker. Ajax gaat het duel in met een 4-0 zege op PEC Zwolle op zak. FC Utrecht verloor zondagmiddag met 2-1 bij PSV, maar had zeker kansen op een punt in Eindhoven.

Ajax is competitieleider in de Eredivisie, maar stelde teleur in de Champions League. FC Utrecht begon het seizoen met ambitieuze plannen, maar nam al afscheid van coach John van den Brom. Met de nieuwe leidsman Rene Haké aan het roer is de weg omhoog nog niet gevonden. FC Utrecht is momenteel pas tiende in de Eredivisie.

Afgaande op de huidige vorm is Ajax dan ook de grote favoriet. De Amsterdammers verloren drie van hun laatste vijf duels, maar FC Utrecht won al zes wedstrijden op rij niet.

Odds

De online bookmakers kennen hun pappenheimers en zien ook dat Utrecht met zichzelf worstelt. Spelen tegen Ajax is misschien de uitgelezen kans om uit die dip te komen, maar de bookies verwachten dat Ajax zich ‘gewoon’ plaatst bij de laatste zestien. Gemiddeld levert een weddenschap op een zege van Ajax je x1,17 keer je inleg op in het 1×2 spelsysteem.

Gok jij op een ommekeer voor FC Utrecht? Dan levert je dat flink wat money op als dat een winnende gok blijkt te zijn. Gemiddeld ontvangen spelers dan zelfs tien keer hun inleg! Bij TOTO.nl staat een zege van Utrecht op Ajax in dit bekerduel zelfs op x10,25!

Een gelijkspel betekent verlenging. Maar voor spelers op een gelijkspel betekent het vooral dikke winst! Is er na de reguliere speeltijd nog geen winnaar in Amsterdam, dan keren de gokkantoren gemiddeld x6,60 keer het ingezette speelbedrag uit.

Speltypen

Bij de TOTO zijn er altijd meerdere wegen die naar Rome leiden. Zo ook bij Ajax – FC Utrecht. Wil jij spelen op Ajax, maar zoek je naar een optie die meer dan x1,17 keer je inleg waard is? Check dan het half time, full time speltype.

Bij deze wedoptie voorspel je niet alleen de eindwinnaar, maar ook de ploeg die bij de rust op voorsprong staat. Kies je bijvoorbeeld voor de HT/FT weddenschap waarbij Utrecht voor de thee op voorsprong is gekomen, maar waarbij Ajax uiteindelijk toch als winnaar uit de bus komt? Dan levert die weddenschap je maar liefst x20,50 keer je inleg op als het inderdaad zo verloopt!

Ook als Ajax bij de rust al op voorsprong staat en dat in de tweede helft vasthoudt, kan er flink verdiend worden. Met een pre-odd van x1,52 scoor je hier in ieder geval een stuk hoger dan in het 1×2 spelsysteem. Een gelijkspel bij de rust en een bekerzege van Ajax op FC Utrecht levert je bij het HT/FT wedoptie gemiddeld x4,25 keer het ingezette wedbedrag op. Daarmee wordt 5 euro ineens bijna 25 euro waard!

Voetbalwedden

Ook voor het TOTO KNVB-bekertoernooi moet je bij Voetbalwedden zijn! Alle wedstrijden uit deze zestiende finale vind je op onze bookmakerspagina. Inclusief de beste odds en deals voor de overige wedstrijden in deze speelronde. Check de odds voor Ajax – FC Utrecht of speel op één van de andere wedstrijden zoals De Graafschap – PSV, Vitesse – Willem II of Excelsior PEC Zwolle en scoor bij voetbalwedden.nl!

Datum en tijdstip

De eerste bekerwedstrijden worden dinsdag 15 december afgewerkt en de laatste potjes vinden plaats op donderdag 17 december 2020. AFC Ajax Amsterdam – FC Utrecht begint op woensdag 16 december om exact 21:00 uur.

Alle pre-weddenschappen moet voor de aftrap geplaatst zijn. Daarna kan je via onze bookmakerspagina alleen nog meespelen door live te wedden op Ajax – FC Utrecht. Grijp je kans en verzilver je voetbalkennis door te voorspellen wie er wint in de zestiende finale van het TOTO KNVB-bekertoernooi 2020 – 2021!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.