• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De TOTO KNVB Beker kraker PSV Eindhoven – FC Twente is er een uit de zestiende finale van het Nederlandse bekertoernooi. De wedstrijd kon om het slechte weer in Eindhoven op 17 december vorig jaar niet doorgaan en dus wordt deze kraker aanstaande woensdag in het Philips Stadion alsnog gespeeld. Alleen de winnaar mag zich opmaken voor de achtste finale. Voorspel de winnaar via Voetbalwedden.nl of scoor de odds via de vele speltypen die de bookmakers aanbieden.

Statistieken PSV Eindhoven – FC Twente

Deze week staan de achtste finales van de TOTO KNVB Beker op het programma. Op dinsdag begint de bekerweek met het duel Excelsior Maassluis – ADO Den Haag. Woensdag is het de beurt aan PSV en FC Twente alleen treffen de teams elkaar niet in de achtste finale, maar in de zestiende finale. Die wedstrijd kon eerder door slecht weer in Eindhoven niet gespeeld worden. Wel is de tegenstander van PSV of FC Twente in de achtste finale al bekend. Feyenoord zal dan klaarstaan in eigen Kuip.

Odds PSV Eindhoven – FC Twente

De Eindhovenaren zijn favoriet bij dit duel. De Nederlandse bookmakers schroeven de quoteringen bij een zege van FC Twente dus wat hoger op. De hoogste quoteringen staan ingedeeld bij een overwinning van de Tukkers en kunnen oplopen tot 6.28 keer het speelbedrag dat wordt achtergelaten bij de bookmakers.

Bij een gelijkspel in het Philips Stadion wordt de wedstrijd verlengd, maar kunnen voetbalgokkers al flink scoren. Bij een gelijkspel binnen reguliere speeltijd keren de wedkantoren tot 3.59 keer het speelbedrag uit dat voetbalgokkers op een gelijkspel inzetten.

Wint PSV Eindhoven? Dan gaan de pre-odds in het 1×2 spelsysteem niet veder dan een maximale beloning van 1.40 keer het speelbedrag.

Speltypen

Voetbalgokkers willen graag scoren op meerdere manieren. De bookmakers op Voetbalwedden.nl geven die mogelijkheid. Met diverse speltypen kunnen voetbalgokkers meerdere soorten weddenschappen plaatsen in de pre-fase en via live wedden. Het 1×2 spelsysteem is een zeer populair speelsysteem dat veel wordt gehanteerd bij bekerduels. Ook weddenschappen in het correct score combinatie speelsysteem en over/under speltypen zijn populair onder voetbalgokkers.

Ook kan er gewed worden op spelers die volgens voetbalgokkers gaat scoren in het komende duel. Zo scoort PSV’er Luuk de Jong de laatste tijd veel voor zijn team. De odds zijn dan ook niet mis bij een doelpunt van de aanvaller binnen tien minuten speeltijd. De quoteringen bij FC Twente Sem Steijn zijn ook niet mis. Scoort de aanvaller van de Tukkers het laatste doelpunt van de wedstrijd? Dan zijn daar mooie beloningen mee te scoren bij de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Ontdek zelf alle pre-odds bij je favoriete bookmaker of overweeg live te wedden op PSV – Twente!

Voetbalwedden

Voetbalwedden is razend populair en heel gemakkelijk omdat het online mogelijk is snel een weddenschap te droppen. Bereid je wel goed voor op een weddenschap en vul niet te snel iets in bij de bookmakers. Vergelijk de bookmakers met elkaar en ontdek welk speltype het beste bij je voorspellingen past. Bij bekertoernooien hebben Nederlandse bookmakers soms leuke combideals of kan er extra gescoord worden met een betbuilder. Bezoek de bookmakerspagina en ontdek de beste deals.

Datum en tijdstip PSV Eindhoven – FC Twente

De bekerwedstrijd PSV Eindhoven – FC Twente in de zestiende finale van het toernooi staat gepland op woensdag 17 januari. De wedstrijd wordt gehouden in het Philips Stadion te Eindhoven waar het duel om 21:00 uur begint. Ook wedden op PSV – Twente? Bezoek de bookmakers op Voetbalwedden. Deze sportsbooks beschikken over de nodige licenties om in Nederland weddenschappen aan te mogen bieden. Bij een correcte voorspelling worden voetbalgokkers gegarandeerd uitbetaald. Speel zelf ook veilig en bewust om het maximale een een voetbalweddenschap in de TOTO KNVB beker te kunnen halen.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.