• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Op zaterdag 17 december wordt in Doha de troostfinale van het WK voetbal gespeeld. Geen enkel land wil deze finale halen, maar als je er eenmaal staat, wil ook niemand dit duel verliezen. Wie gaat er uiteindelijk derde worden op dit WK voetbal in Qatar? Voorspel de uitslag van Kroatië – Marokko en speel mee via Voetbalwedden.nl!

Statistieken Kroatië – Marokko

Dit wordt de tweede onderlinge wedstrijd in een maand tijd. Voor dit WK kwamen beide landen nog niet één keer tegen elkaar in actie en nu dus in één klap tweemaal op rij.

In de groepsfase eindigde Kroatië – Marokko in een 0-0 gelijkspel. Dit leek een valse start voor beide landen en niemand had het toen nog over het spel of de kansen voor Kroatië of Marokko. Dat veranderde snel toen Marokko van België won en doordat Kroatië in de laatste poulewedstrijd datzelfde België uitschakelde door ook tegen onze zuiderburen met 0-0 gelijk te spelen. Kroatië en Marokko gingen hierdoor beide door naar knock-outfase met dus deze plek in de troostfinale als gevolg.

Odds Kroatië – Marokko

De online bookmakers betalen de hoogste odds uit als je inzet op een gelijkspel. Als er na de reguliere speel- en blessuretijd nog geen verschil in doelpunten is gemaakt zal er een verlenging gespeeld gaan worden. Op dat moment weten voetbalgokkers die hun geld hebben gezet op een gelijkspel dat ze gewonnen hebben! De maximale bookmakersbonus loopt in dat geval op naar 3,50 keer het ingelegde speelbedrag.

Bij een overwinning van Kroatië pakt het Zuid-Europese land na een tweede plek in 2018 vier jaar later de derde plaats. Een prestatie die in eigen land ongetwijfeld gevierd zal worden en die ook voor vreugde gaat zorgen in de huiskamers van voetbalgokkers die in de pre-wedstrijd fase een wedje legde op een zege voor de Kroaten. Er zal namelijk ruimschoots het dubbele van de inleg worden uitbetaald, maximaal oplopend tot 2,38 keer het inlegbedrag.

Als Marokko na een prachtig toernooi het WK in Qatar afsluit als nummer drie, dan zal dat de geschiedenisboeken ingaan. De bookies waar je op deze troostfinale kan wedden zullen ook hun boeken openen en tot maximaal 3,15 keer het gokbedrag dat is gestort gaan uitbetalen aan voetbalgokkers die in het 1X2 spelsysteem voor Marokko kozen bij het plaatsen van hun weddenschap.

Spelopties

Er zijn nog (veel) meer spelopties dan alleen het 1X2 spelsysteem. Zo kan je ook kiezen voor het live voorspellen van deze troostfinale. Wacht tot de aftrap geweest is en kies het voor jouw ideale moment om je weddenschap te plaatsen. Zit je goed? Dan scoor je ook bij dit speltype vaak hele hoge odds. Bij live gokken is het wel zo dat vroeg geplaatste voorspellingen in de regel meer opleveren dan Bets die worden geplaatst als de uitslag eigenlijk al vaststaat. Check voor meer uitleg onze kennisbank.

Voetbalwedden

Online Voetbalwedden maakt het volgen van voetbalwedstrijden een stuk spannender. Ook het WK voetbal in Qatar is een stuk leuker om te volgen als je zelf meespeelt. Kies je ervoor om met echt geld te gokken op voetbal, zorg dan wel dat je dit veilig, verantwoord en via betrouwbare, legale bookmakerskantoren doet. Speel je mee via Voetbalwedden.nl? Dan weet je zeker dat het wedkantoor een Nederlandse goklicentie bezit en zit je dus altijd goed.

Datum en tijdstip Kroatië – Marokko

De troostfinale Kroatië – Marokko wordt op zaterdag 17 december gespeeld. Het duel begint om 16:00 uur (Nederlandse tijd). Wil je pre-odds scoren? Zet dan in voordat de aftrap wordt verricht. Wil je live gokken? Wacht dan tot de bal rolt en de bookies de live betting odds vrijgeven. En wie weet word jij straks de grote winnaar van deze WK voetbal troostfinale!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.