• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het hoogtepunt van het Europese clubvoetbal zit eraan te komen: de UEFA Champions League finale 2023 – 2024. In die finale strijden het Duitse Borussia Dortmund en het Spaanse Real Madrid om de cup met de grote oren. Wie mag zich straks de beste voetbalclub van Europa noemen? Plaats je voorspelling voor de finale kraker Borussia Dortmund – Real Madrid via Voetbalwedden.nl en scoor met een winnende weddenschap!

Statistieken

Dit is de derde UEFA Champions League finale voor Borussia Dortmund, de eerste sinds hun nederlaag met 1-2 tegen Bayern München in Der Klassiker in 2013, die ook in het Wembley Stadion plaatsvond. Voor Dortmund coach Edin Terzić is dit de allereerste keer dat hij de opstelling mag maken voor een UEFA Champions League finale. Eentje die ze bereikte door onder meer PSV te verslaan in de achtste finales.

Real Madrid staat voor de 18e keer de finale van de Europa Cup/UEFA Champions League. Dit is tevens hun tweede finale binnen drie jaar. Real heeft tot op heden veertien finales gewonnen: in 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002, 2014, 2016, 2017, 2018 en 2022. Hun coach Carlo Ancelotti vestigt met deze finale een recordaantal Champions League finales: dit wordt zijn zesde finale, een aantal dat nog geen enkele trainer voor hem heeft bereikt. Als hij hem dan ook nog eens wint, maakt hij zich helemaal onsterfelijk.

Odds Borussia Dortmund – Real Madrid

De Nederlandse gokkantoren bieden topnoteringen voor de nu al legendarische UEFA Champions League finale van het seizoen 2023 – 2024. De hoogste odds staan achter een overwinning van het Duitse Bundesliga team uit Dortmund. Een succesvolle inzet op een zegevierend Borussia Dortmund is in het 1×2 wedsysteem kan tot wel 5,25 keer de inzet waard.

Als de favoriet Real Madrid de bookmakers verwachtingen waarmaakt en voor de vijftiende keer de Champions League wint, keren de online bookmakers winstbonussen uit oplopend tot maximaal 1,64 keer het ingezette geldbedrag. Daarmee wordt het verschil tussen Dortmund en Real in één klap duidelijk.

Is een gelijkspel de juiste voorspelling? Dan zal de wedstrijd verlengd worden. VoetbalGokkers die dit van tevoren correct voorspelden kunnen daarmee een aanzienlijk geldbedrag winnen via de 1×2 wedoptie. Als beide teams de reguliere speeltijd met een gelijke stand afsluiten zijn de quoteringen op maximaal 4,25 keer het ingelegde speelbedrag ingesteld.

Spelopties

Het 1X2 spelsysteem is een mooie wedoptie, maar ook andere spelopties kunnen bij deze Champions League finale zorgen voor hoge winstbonussen. Denk daarbij aan de Half time – Full time optie of de correcte score combinatie waarbij je inzet op meerdere eindstanden.

De hoogste odds blijven echter te behalen als je kiest voor het Wedden met een (Asian) handicap. Je maakt het jezelf dan niet gemakkelijk, maar bij een correcte voorspelling kunnen de odds oplopen tot wel 8,00 keer de wedwaarde en daarmee is het vergelijken van de diverse spelopties meer dan de moeite waard!

Voetbalwedden.nl

Meedoen met de UEFA Champions League finale tussen Borussia Dortmund en Real Madrid? Snel in training gaan en zo proberen een basisplaats te verdienen is een absolute mission impossible. Maar meespelen door een weddenschap te plaatsen kan natuurlijk wel! Op dit moment zijn de pre-wedstrijd odds beschikbaar, tijdens de finale scoor je met de live betting odds. Speel mee via Voetbalwedden.nl om de beste deals te maken bij de veilige, legale Nederlandse bookmakers!

Datum en tijdstip Borussia Dortmund – Real Madrid

De 69e UEFA Champions League finale zal op zaterdag 1 juni op Wembley worden gespeeld. Wat zullen de Engelse club balen dat zij deze eindstrijd niet behaald hebben nu de finale in Londen plaatsvindt. De Engelse hoofdstad zal overspoeld worden door Duitse en Spaanse voetbalfans die er allemaal bij willen zijn als om 21:00 uur.

Ook VoetbalGokkers moeten er op tijd bij zijn om te scoren bij deze wedstrijd. Zodra de bal rolt op Wembley is inzetten tegen de pre-wedstrijd quoteringen niet meer mogelijk. Vergelijk dus vandaag nog de bookmakers via Voetbalwedden.nl, zet in op Dortmund – Real en win in de UEFA Champions League finale 2023 – 2024!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.