• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Op woensdag 29 mei zal in Athene de UEFA Conference League finale worden gespeeld. De eindstrijd gaat dit seizoen tussen Olympiakos en Fiorentina. De Italianen stonden vorig seizoen ook in de finale, maar verloren toen van West Ham United. De titelverdediger is er niet bij en er is ook geen andere Engelse Premier League club die zich wist te plaatsen voor deze eindstrijd. Het scheelde niet veel, want Aston Villa stond in de halve finale tegenover Olympiakos. Villa verloor echter kansloos waardoor de Grieken in hun eigen hoofdstad de UEFA Conference League finale mogen spelen. Speel mee met Olympiakos – Fiorentina en vergelijk de bookmakers odds via Voetbalwedden.nl!

Statistieken

De strijd om de Conference League bokaal werd voor het eerst betwist in het seizoen 2021-2022. Feyenoord was direct finalist, maar verloor van AS Roma. Vorig seizoen stonden Fiorentina en West Ham United in de eindstrijd. De Engelse Premier League club won.

Fiorentina staat dus na vorig jaar opnieuw in de eindstrijd. De Serie A formatie liet al weten dolgraag revanche te willen nemen op de mislukte missie tegen West Ham United. De club uit Florence heeft echter de ‘pech’ dat het tegen een Griekse club speelt, want de finale is ook in Griekenland. In Athene om precies te zijn.Toch is Fiorentina in de ogen van de bookmakers gewoon favoriet en krijgen zij de hoogste winstkansen mee.

Odds Olympiakos – Fiorentina

De pre-match quoteringen zijn zeer hoog voor de UEFA Conference League finale tussen Olympiakos en Fiorentina. Zelfs als je inzet op de favoriet Fiorentina, verdubbel je je inleg in het 1X2 spelsysteem. De maximale odds zijn momenteel x2,40 van het ingezette bedrag.

Als je gokt op een verrassing en speelt dat Olympiakos opnieuw kan stunten in dit Conference League seizoen, dan is een overwinning van de Grieken op de Italianen maximaal x3,15 van het wedbedrag waard. Ze moeten dan wel binnen de reguliere speeltijd en blessuretijd winnen van Fiorentina.

Want als één van de teams wint tijdens de verlenging of na strafschoppen, dan wordt bij de online bookmakers een gelijkspel als winnende deal beschouwd. Gokkers die een gelijkspel hebben voorspeld, ontvangen dan tot maximaal x3,35 van hun inzet.

Spelopties

De bookmakers zijn weer heel creatief bij het bedenken van interessante weddenschappen voor deze UEFA Europe Conference League finale. Zo is er de spelopties ‘Exacte winstmarge’ toegevoegd. Hierbij voorspel je met hoeveel goals verschil deze finale gewonnen wordt. Als Olympiakos Piraeus met één doelpunt verschil wint kan dat maximaal x4,75 keer de inleg scoren. Als Fiorentina dat doet is dat bij dit speltype maximaal x3,80 keer de inlegwaarde waard.

Bij 2 goals verschil in het voordeel van Olympiakos lopen de odds nog verder op. Tot maximaal x10,00 keer het gokbedrag. Wint Fiorentina met een marge van twee goals, dan keren de bookmakers aan punters die dit speltype kozen tot maximaal x6,75 keer de inzet op. Worden de marges nog groter, dan stijgen de odds ook nog meer! Check de Voetbalwedden.nl bookmakerspagina voor een totaaloverzicht van de pre-wedstrijd quoteringen.

Voetbalwedden

Scoren bij de UEFA Europe Conference League finale is dus op veel manieren mogelijk. Door alles vooraf te vergelijken via Voetbalwedden.nl kan je tegen de beste odds je voorspelling plaatsen. Voetbalwedden toont alleen legale gokwebsites die in Nederland actief mogen zijn, dus je speelt niet alleen tegen de beste quoteringen maar ook op veilige, verantwoorde manier mee met deze finale tussen Olympiakos Piraeus en ACF Fiorentina.

Datum en tijdstip Olympiakos – Fiorentina

De UEFA Conference League finale 2023 – 2024 Olympiakos Piraeus – ACF Fiorentina zal op woensdag 29 mei worden gespeeld. De wedstrijd wordt afgewerkt in de AEK Arena, het stadion waar normaal gesproken AEK Athene haar thuiswedstrijden speelt. In Athene zal om 21:00 uur het eerste fluitsignaal klinken voor deze eindstrijd van het Conference League toernooi.

Wedden op Voetbal tegen de beste pre-wedstrijd odds? Zet dan in voor die aftrap, want de pre-fase eindigt dan en de tot dan toe geldende odds zullen vervangen worden door live quoteringen! Ook scoren in de Conference League finale? Bekijk en vergelijk de actuele quoteringen voor Olympiakos – Fiorentina snel via Wedden op Sport.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.