• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Voetballiefhebbers die graag een wedje leggen kunnen de komende tijd kiezen uit heel veel topwedstrijden. In sommige landen worden nog de bekerfinales gespeeld en in de drie Europese voetbaltoernooien zullen ook beslist gaan worden. De eerste finale is de UEFA Europa League finale. Een wedstrijd tussen Atalanta en Bayer Leverkusen. Een interessant duel voor ons Nederlanders, omdat er meerdere landgenoten in actie zullen komen. Plaats je voorspelling via Voetbalwedden.nl en scoor de beste Atalanta Bergamo – Bayer Leverkusen odds!

Statistieken

Beide clubs troffen elkaar tot nu toe twee keer. Alle twee de wedstrijden vonden twee jaar geleden plaats. Ook toen in de Europa League. In de achtste finales wist Atalanta thuis met 3-2 te winnen van de Duitse Bundesliga formatie.

De return in Leverkusen bood Bayer meerdere kansen om terug te komen in de wedstrijd, maar het lukte de Duitse formatie niet om te scoren. Atalanta deed dit wel en pakte in de blessuretijd alsnog de zege. Die 0-1 overwinning zorgde uiteindelijk voor een 2-4 eindstand in het tweeluik tussen beide clubs.

Odds Atalanta Bergamo – Bayer Leverkusen

Voetbalgokkers die een voorspelling plaatsen op Leverkusen, de grote favoriet, kunnen via het 1×2 spelsysteem inzetten tegen maximale odds van 1,80 keer het inlegbedrag dat werd ingelegd via de online bookmakers.

Wordt het in deze finale een gelijkspel? Dan stijgen de potentiële bonussen bij het juist voorspellen van deze uitslag. De beste odds geven een uitbetaling van maximaal 3,70 keer de inzetwaarde.

Bij de betere bookmakers die in Nederland voetbalweddenschappen mogen aanbieden betalen hoge bonussen uit bij een overwinning van Atalanta Bergamo. Met maximale pre-wedstrijd quoteringen van momenteel 4,25 keer de inzet is dit zeker een interessante wedoptie.

Spelopties

Een steeds meer gekozen speloptie is de Asian Handicap. Ook bij deze Europa League finale kan er via deze wedoptie gescoord worden. Kies je voor een Asian Handicap weddenschap tegen -0,75/+0,75 dan zien we bij de betere wedkantoren odds oplopend tot 5,75 keer als je -0,75 kiest en x1,14 als je +0,75 invult op het online wedformulier.

Voetbalwedden.nl

Meespelen met een voetbalwedstrijd door een voorspelling te plaatsen maakt het volgen van dat duel een stuk spannender. Doe het verantwoord en via veilige, legale Nederlandse bookmakers door je weddenschap te plaatsen via Voetbalwedden.nl. Wij zijn een onafhankelijke Nederlandse website waar je gemakkelijk de actuele odds voor de UEFA Europa League finale Atalanta Bergamo – Bayer Leverkusen vergelijken!

Datum en tijdstip Atalanta Bergamo – Bayer Leverkusen

De UEFA Europa League finale Atalanta Bergamo – Bayer Leverkusen wordt op woensdag 22 mei gespeeld in het Ierse Dublin. De aftrap zal om 21:00 uur worden genomen. Vanaf dat moment zullen de 22 basisspelers vol voor de winst gaan. Voetbalgokkers die dat ook willen zullen voor het meespelen tegen de pre-wedstrijd odds voor die aftrap moeten inzetten.

Meespelen tegen de live odds? Wacht dan totdat deze finale is gestart en sla je slag door de live odds te vergelijken via de bookmakerspagina van Voetbalwedden.nl! Vergelijk, zet in en win.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.