• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de UEFA Nations League staat voor aanstaande dinsdag de vierde wedstrijd van Oranje in Groep 4 gepland. De ploeg van bondscoach Louis van Gaal moet nog een keer knallen voor de zomervakantie. Het Nederlands elftal speelt tegen Wales in De Kuip te Rotterdam. Wil jij wedden op Nederland – Wales? Speel dan mee via de Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden en maak de beste deals.

Statistieken Nederland – Wales

Het duel van aanstaande dinsdag gaat tussen de nummer een en vier in Groep 4 in de Nations League A-divisie. Nederland staat eerste met zeven punten. Wales is de nummer vier met een punt.

De ploeg van bondscoach Van Gaal speelde op 8 juni al een uitwedstrijd tegen Wales. Met het zogenaamde B-team wist het Nederlands elftal met 1-2 te winnen. Oranje heeft sowieso weinig duels tegen Wales verloren. In 2015 speelden de teams een oefenduel tegen elkaar in wist Nederland met 2-3 te winnen. In 2014 vond een oefenduel in ons land plaats en ook toen won Oranje de wedstrijd met 2-0 van Wales.

Odds

Voor deze wedstrijd in De Kuip willen de Nederlandse bookmakers diep in de buidel tasten. Er staan hele hoge odds ingedeeld bij een zege van Wales. In het traditionele 1×2 spelsysteem kun je al een quotering van maximaal x9.50 keer de inleg scoren als de bezoekers uit Wales komen winnen in Rotterdam.

Nog meer hoge odds staan er bij een gelijkspel. Mocht Ons Oranje de punten delen met Wales, dan kan je daarmee tot maximaal x5.00 keer de inleg scoren.

Een zege van het Nederlands elftal is in de pre-fase goed voor een bookmakersbeloning van maximaal x1.33 keer je speelbedrag.

Speltypen

Wil je een keer op een andere manier wedden op Oranje of maak je graag combideals met de bookmakers? Ook dan kan je terecht bij Voetbalwedden. Pak bijvoorbeeld een weddenschap in het dubbele kans speltype van TOTO Sport. De quoteringen kunnen daarbij oplopen tot maximaal x2.85 keer je inleg of voorspel op beide teams scoren in De Kuip.

Nog hogere odds kun je scoren als je de correcte score combinatie weet in te vullen. Odds lopen daarin zelfs op tot een maximum van x250.00 keer je speelbedrag. Daarvoor zal Wales wel met 0-4, 0-5 of 0-6 moeten winnen in onze havenstad.

Naast het wedden in de pre-fase keren de bookmakers ook hoge odds uit bij live betting. Als de wedstrijd begint maken de bookmakers de sportbets bekend voor het live wedden op Nederland – Wales. Log je in via Voetbalwedden en ontdek de quotering voor live betting bij de Nederlandse bookmakers.

Voetbalwedden

Het Nations League seizoen is volgende week voorbij en in september worden de laatste wedstrijden gespeeld voordat het WK2022 in Qatar van start gaat. Wil jij nu nog snel scoren bij de bookmakers? Vul dan je voorspellingen in en pak de hoogst mogelijke quoteringen bij Nederland – Wales. Op Voetbalwedden kun je lezen hoe je veilig en verantwoord kunt voetbal wedden. Maak gebruik van ons kenniscentrum zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Datum en tijdstip Nederland – Wales

Wedden schappen in de pre-fase kunnen gemaakt worden tot dinsdag 14 juni 20:45 uur, want dan trappen Nederland en Wales af in De Kuip te Rotterdam. Zorg dat je op tijd een weddenschap hebt geplaats. Ben je toch te laat, dan kun je altijd nog live wedden op de ploeg waarvan jij denkt dat dinsdagavond de vierde speelronde in de poule wint!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.