• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Deze week zijn de Oranjeleeuwinnen zich volop aan het voorbereiden op het EK2022 dat volgende week woensdag in Engeland begint. Aanstaande zaterdag wordt de laatste wedstrijd voor dit toernooi gespeeld tegen Finland. Wedden op de uitzwaaiwedstrijd Nederland – Finland kan bij de bookmakers op Voetbalwedden. Voorspel hoe de Oranjeleeuwinnen zich gaan op maken voor EK2022 in de Grolsch Veste te Enschede en scoor de hoogste pre-odds!

Statistieken Nederland – Finland

Beide landenteams doen mee aan het EK2022 voor vrouwen. De wedstrijd van zaterdag in de Grolsch Veste is voor Nederland en Finland de laatste oefening voor het Europees kampioenschapstoernooi. Vorige week speelde de Oranjeleeuwinnen al een oefenduel tegen gastland Engeland, maar verloor dat duel met 5-1. Afgelopen dinsdag tankte de Leeuwinnen weer wat zelfvertrouwen door te winnen van Wit-Rusland. Dit WK-kwalificatieduel tegen de Wit-Russische vrouwen werd met 3-0 gewonnen.

Het Finse dameselftal oefende afgelopen week tegen Japan. Het Finse dameselftal was met 1-5 veel te zwak voor de Japanse damesploeg. In april won de ploeg van bondscoach Anna Signeul nog wel de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Georgië met 6-0, een groot verschil dus.

Het Nederlandse en Finse dameselftal zijn geen onbekenden van elkaar. Dit jaar troffen de landenteams elkaar nog op het Tournoi de France voor vrouwen. De Leeuwinnen wonnen het duel met 0-3 dankzij twee treffers van Katja Snoeijs en een goal van Caitlin Dijkstra.

Odds Nederland – Finland

De bookmakers hebben hoge quoteringen klaarstaan voor voetbalwedders die de uitzwaaiwedstrijd van Nederland goed weten te voorspellen. De hoogste beloning kun je scoren met een zege op de Finnen. Als Finland wint keren de bookies tot maximaal x16.00 keer de inleg aan je uit.

Een gelijkspel kan ook een aardige bookmakersuitkering betekenen. De meeste Nederlandse wedkantoren zijn bereid tot maximaal x8.00 keer je speelbedrag uit te betalen als de Oranjeleeuwinnen de punten delen met de Finse damesploeg.

Een overwinning van ‘onze’ Oranje dames is in het 1×2 spelsysteem goed voor een pre-odd van gemiddeld x1.07 keer de inleg. Houd het 1×2 spelsysteem goed in de gaten en drop je voorspellingen dus tijdig bij de de bookmakers op Voetbalwedden.

Speltypen

Live gokken is bij interlands van het Nederlands elftal of de Leeuwinnen altijd extra leuk omdat ze live worden uitgezonden op televisie en internet. De odds worden bij elke nieuwe wedstrijdsituatie aangepast en dus heb je telkens kans om een betere deal. De odds blijven variabel tot het laatste fluitsignaal klinkt. Log in tijdens Nederland – Finland om de odds te volgen en dus bij live gokken je slag te slaan!

Voetbalwedden

Bij de online bookmakers wordt steeds meer gewed op vrouwenvoetbal. De Oranjeleeuwinnen behoren tot de favorieten voor eindwinst van het EK2022. Dat maakt het volgen van Nederlands vrouwenvoetbal dus extra interessant. Wil jij ook wedden op vrouwenvoetbal, maar ben je er nog niet helemaal in thuis of heb je nog nooit eerder een weddenschap gemaakt bij de Nederlandse bookmakers?

Voetbalwedden helpt je natuurlijk graag op weg naar het maken van een correcte voorspelling. Lees de voorbeschouwingen over de Leeuwinnen en check de bookmakerspagina om via ons succesvol te voetbalwedden op de Oranjeleeuwinnen.

Datum en tijdstip Nederland – Finland

Het Nederlands dameselftal speelt op zaterdag 2 juli in de Grolsch Veste te Enschede tegen Finland. Dus wil je wedden op de uitzwaaiwedstrijd Nederland – Finland? Bezoek de bookmakers op Voetbalwedden en scoor de hoogst mogelijke pre-odds die er zijn voor dit oefenduel. Live wedden kan dus vanaf zaterdag 18:00 uur als de Leeuwinnen aftrappen tegen de Finnen.

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.