• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In speelronde veertien van de Nederlandse Eredivisie staat aanstaande zondag de kraker Feyenoord – PSV gepland. Het decor van dit duel is De Kuip waar PSV eerder dit seizoen al de Johan Cruijff Schaal veroverde. De bookmakers odds staan hoog ingeschaald bij de ontmoeting tussen de koploper en huidige landskampioen. Verdubbel de inleg bij Feyenoord – PSV in De Kuip via de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Statistieken Feyenoord – PSV Eindhoven

In de Nederlandse competitie speelden Feyenoord en PSV al heel wat duels tegen elkaar. In totaal speelden Feyenoord en PSV 67 keer tegen elkaar in Rotterdam. PSV zegevierde twaalf keer in de havenstad. Feyenoord won thuis 22 duels tegen de Eindhovense ploeg en 33 keer werden de punten gedeeld. Feyenoord maakte in die wedstrijden in eigen Kuip 114 goals. PSV schoot 85 keer de bal in het net van de Rotterdamse Kuip.

De laatste keer dat de Rotterdammers en Eindhovenaren elkaar troffen in De Kuip was in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal dat begin dit seizoen werd gespeeld. In De Kuip won de Eindhovense ploeg met 0-1. Noa Lang was met zijn goal de matchwinnaar.

Odds Feyenoord – PSV Eindhoven

De bookmakers maken van deze weekendkraker in De Kuip een heel spektakel. De quoteringen bij deze wedstrijd tussen de twee koplopers van de Eredivisie lopen al hoog op bij winst van Feyenoord. Er kan al tot 2.24 keer het speelbedrag gescoord worden bij de bookmakers op Voetbalwedden!

Ook bij een gelijkspel kan flink gescoord worden. Als de Rotterdammers de punten delen met de Eindhovenaren, scoren voetbalgokkers bij een correcte weddenschap op een gelijkspel tot 3.70 keer het speelbedrag terug op hun bankaccount.

Bij een overwinning van PSV Eindhoven staan de odds in het 1×2 spelsysteem er ook goed op. De bookmakers keren tot 3.00 keer het speelbedrag uit als de ploeg van trainer Peter Bosz wint van Feyenoord in eigen Kuip.

Speltypen

Een succesvolle weddenschap op Eredivisie wedstrijden heeft wat voorbereiding of een portie geluk nodig. Met een combideal bieden bookmakers een kans om op meerdere manieren te kunnen scoren. Ook het speelsysteem dubbele kans is een leuke manier om een weddenschap te doen op Feyenoord – PSV. Zo keren de bookmakers bij een gelijkspel of winst van PSV al tot 1.64 keer het speelbedrag uit.

Wedden op voetbal kan ook live. Zet je voorspelling in als de wedstrijd bezig is. Zo kunnen voetbalgokkers razendsnel omschakelen als de wedstrijd anders verloopt dan in de pre-fase verwacht werd. Live bettingdeals kunnen pas gesloten worden als de wedstrijd begint. Houd je favoriete bookmaker dus goed in de gaten en log tijdens het duel in via Voetbalwedden.nl!

Voetbalwedden

Voetbalwedden biedt voetbalgokkers de mogelijkheid veilig te kunnen wedden op voetbal. De bookmakers op de bookmakerspagina voldoen aan strikte eisen die de Nederlandse overheid oplegt. Zo zijn voetbalgokkers er zeker van dat zij worden uitbetaald bij een correcte voorspelling op bijvoorbeeld Eredivisie wedstrijden. Meer informatie over veilig en bewust wedden op voetbal vind je op Voetbalwedden.nl!

Datum en tijdstip Feyenoord – PSV Eindhoven

Ook wedden op Feyenoord – PSV Eindhoven? Vergelijk de odds bij deze Eredivisie kraker via Voetbalwedden. De wedstrijd wordt op zondag 3 december in De Kuip te Rotterdam gespeeld en begint om 12:15 uur. Zorg dat je er op tijd bij bent om hoge pre-odds te scoren in de diverse speelsystemen die de bookmakers aanbieden. Winnen de Rotterdammers voor eigen Legioen of blijft PSV ook in speelronde veertien van de Eredivisie ongeslagen? Zet in en win via Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.