• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de Eredivisie treffen Excelsior en Feyenoord elkaar aanstaande zaterdag aan. De wedstrijd vindt plaats in het Van Donge & De Roo Stadion. Welke ploeg is in staat om te winnen op Woudestein? Vergelijk de beste odds bij de derby van Rotterdam Excelsior – Feyenoord via Voetbalwedden.nl en zet in via de beste bookmakers.

Statistieken

Dit weekend spelen de Eredivisie clubs de dertiende speelronde van de Nederlandse competitie. Na twaalf wedstrijden staat Feyenoord op de tweede plaats. De Rotterdamse ploeg van trainer Arne Slot heeft 29 punten en wil koploper PSV Eindhoven niet uit het oog verliezen. De Eindhovenaren hebben zeven punten meer dan Feyenoord.

Excelsior Rotterdam staat op plek zeven van de Eredivisie. De ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen heeft vijftien punten.

De laatste keer dat Excelsior en Feyenoord tegen elkaar speelden was in mei dit jaar. In de Rotterdamse wijk Kralingen wist Feyenoord die dag met 0-2 te winnen van Excelsior Rotterdam. In het jaar 2019 ging de overwinning naar Excelsior. De Kralingens wisten vier jaar geleden met 2-1 te winnen  van ´grote broer´ uit Rotterdam-Zuid.

Odds Excelsior – Feyenoord

De Nederlandse bookmakers schalen hoge odds in bij de Rotterdamse derby in speelronde dertien van de Eredivisie. Een correcte voorspelling kan een hoge bookmakersbeloning betekenen voor iedere voetbalgokker die speelt via Voetbalwedden.nl. De hoogste quoteringen worden gehanteerd bij een zege van Excelsior dat kan oplopen tot 12.00  keer het speelbedrag dat wordt ingezet op winst van de Kralingens.

Bij een gelijkspel keren de bookmakers ook een hoge beloning uit. Worden de punten gedeeld op Woudestein tussen beide Rotterdamse ploegen? Dan lopen de odds in het 1×2 spelsysteem op tot maximaal 7.50 keer het speelbedrag dat op een veilige manier gestort kan worden bij de bookmakers op Voetbalwedden.

Gaat Feyenoord dit weekend winnen? Dan keren de bookmakers tot 1.20 keer het speelbedrag uit bij winst van trainer Arne Slot en zijn team.

Speltypen

Veel voetbalgokkers maken een weddenschap in het 1×2 spelsysteem, maar er zijn nog meer mogelijkheden om de derby Excelsior – Feyenoord te voorspellen. Ontdek de odds eens in speltypen over/under, handicap en correct scorecombinaties. Maak de perfecte combideal of log tijdens de wedstrijd in bij de bookmakers om hoge live betting deals te scoren. De Nederlandse bookmakers op Voetbalwedden.nl hebben voor elke voetbalgokker de perfecte speltype en wedsysteem gereedstaan om te scoren bij een correcte weddenschap. Ook meespelen? Ga naar de bookmakerspagina en zet in.

Voetbalwedden

Via Voetbalwedden is het mogelijk veilig te wedden op voetbalwedstrijden. Zelf kan je ook bewust meespelen door met niet te hoge geldbedragen in te zetten. Accepteer eventuele verliezen en stop op tijd. Op onze websites is meer informatie te vinden over verantwoord wedden op voetbal. Bereid een weddenschap goed. Wedden op Excelsior – Feyenoord kan ook via live betting. De quoteringen bij het live voorspellen van de Rotterdamse derby worden bekend als de wedstrijd begint.

Datum en tijdstip Excelsior – Feyenoord

De derby van Rotterdam vindt plaats in speelronde dertien van de Eredivisie en staat gepland op 25 november. Het duel tussen de Rotterdamse ploegen Excelsior en Feyenoord begint om 16:30 uur in het Van Donge & De Roo Stadion te Rotterdam dat ook wel bekend is als Woudestein.

Scoor de hoogst mogelijke odds via Voetbalwedden.nl met jouw voetbalkennis op Eredivisie wedstrijden. Winnen de Kralingens of gaan de drie punten meet met de huidige landskampioen?

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.