• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Dit weekend is het Pasen, maar gaat ook de Eredivisie weer beginnen. In De Kuip te Rotterdam ontmoet Feyenoord tegenstander FC Utrecht. De Rotterdammers geven de hoop op kampioenschap steeds meer op nu koploper PSV Eindhoven niet te passeren is. Toch wil Feyenoord geen punt laten liggen om komend seizoen weer Champions League te mogen spelen. Verovert Feyenoord op Eerste Paasdag drie punten in De Kuip tegen FC Utrecht? Speel mee via Voetbalwedden.nl en win bij Nederlandse bookmakers.

Statistieken

Feyenoord en FC Utrecht staan beide in de top acht van de Eredivisie. Feyenoord staat met 62 punten op de tweede plaats en FC Utrecht is de huidige nummer acht met 36 punten. De koploper van de Nederlandse competitie is PSV Eindhoven. De Brabantse formatie heeft 72 punten bij elkaar geharkt en is hard op weg naar het kampioensfeest.

De tweede plaats in de competitie geeft recht op rechtstreekse plaatsing in de groepsfase van de UEFA Champions League. De Rotterdamse ploeg heeft weinig concurrentie in de strijd om de tweede plaats. Op de derde plek staat FC Twente, maar de Tukkers hebben al negen punten minder dan de Rotterdamse formatie. Voor FC Utrecht is de druk om de strijd voor Europees voetbal een stuk hoger. De ploeg van trainer Ron Jans staat met 36 punten op de achtste plaats. Fortuna Sittard kan het de Domstedelingen dit weekend al moeilijk gaan maken. De Limburgse ploeg heeft 34 punten en kan bij winst op Sparta de Domstedelingen passeren.

Odds Feyenoord – FC Utrecht

De Nederlandse bookmakers keren hoge beloningen uit tijdens de wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht. De quoteringen zijn torenhoog ingeschaald. De hoogste odds van dit duel worden gehanteerd als FC Utrecht komt winnen van Feyenoord. De beloningen kunnen oplopen tot wel 9.17 keer het speelbedrag dat wordt ingezet op een zege van de nummer acht van de Eredivisie.

Bij een puntendeling in de Havenstad staan nog meer hoge quoteringen klaar voor voetbalgokkers die een gokje willen wagen op de wedstrijd tussen de Rotterdammers en Utrechtenaren. De maximale beloning bij een succesvolle weddenschap op een gelijkspel staan in het 1×2 spelsysteem op 5.81 keer het speelbedrag ingeschaald.

De maximale uitkeringen bij winst van de Rotterdamse ploeg staan in het 1×2 spelsysteem op 1.29 keer de inleg ingeschaald. Ontdek de meest actuele odds van de wedkantoren op Voetbalwedden.nl!

Speltypen

Na de interlands schakelen veel voetbalgokkers direct weer over naar het voorspellen van competitiewedstrijden. Op de wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht worden al veel weddenschappen geplaatst in het 1×2 spelsysteem, maar ook bij vele andere speltypen. Zo is het ook mogelijk te voorspellen welke speler(s) gaan scoren in dit duel en kan er een voorspelling gedaan worden op de stand bij rust. Wedden in de pre-fase biedt heel wat mogelijkheden, maar ook live wedden op Eredivisie kan leuke beloningen opleveren. Voor welk speltype je ook gaat, lees altijd de voorwaarden van de bookmakers goed door en speel nooit met een te hoog bedrag. Zo blijft wedden op voetbal leuk en verantwoord voor elke liefhebber van voetbalgokken.

Voetbalwedden

Ook online Voetbalwedden op de Eredivisie wedstrijden in dit paasweekend? Lees dan eerst de voorwaarden van de bookmakers goed door en speel alleen bij betrouwbare bookmakers. De wedkantoren op Voetbalwedden.nl voldoen aan de strenge eisen die de Nederlandse overheid eist van de bookmakers om in ons land weddenschappen aan te mogen bieden. Speel veilig en bewust zodat het voorspellen van voetbalwedstrijden een leuke bezigheid blijft.

Datum en tijdstip Feyenoord – FC Utrecht

De wedstrijd Feyenoord – FC Utrecht staat gepland op zondag 31 maart om 14:30 uur in De Kuip te Rotterdam. Als de wedstrijd begint en de teams strijden om de drie punten in speelronde 27 van de Eredivisie schakelen de bookmakers over naar live betting deals. Ontdek via Voetbalwedden.nl op welke manier jij graag wedt op voetbalwedstrijden en win bij de betrouwbaarste bookmakers met een correcte voorspelling op Feyenoord – Utrecht!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.