• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

De Oranjemannen komen deze week weer bij elkaar. Onder leiding van de nieuwe bondscoach Frank de Boer speelt Nederland drie interlands. Komende woensdag vindt de eerste plaats: een oefenwedstrijd tegen Mexico. Het duel is bedoelt als voorbereiding op de Nations League wedstrijden tegen Bosnië Herzegovina (11 oktober) en  Italië (14 oktober). Via voetbalwedden kan jij meespelen door de uitslag van Nederland – Mexico te voorspellen. Pak jij de hoogste odds? 

Statistieken

Nederland en Mexico speelde in 2014 voor het laatst tegen elkaar. Ook toen betrof het een oefeninterland. Mexico zorgde ervoor dat Nederland met weinig zelfvertrouwen kon toewerken naar de opvolgende wedstrijden, want de Mexicanen versloegen Oranje met 2-3.

Dat was gelijk ook de eerste overwinning van de Mexicaanse elf op het Nederlands elftal. In de vier voorgaande onderlinge ontmoetingen had Nederland drie keer gewonnen – waarvan éénmaal tijdens de eindronde van WK 2014 – en hadden beide landen eenmaal gelijkgespeeld tegen elkaar. Dat gelijke spel was overigens ook op een WK eindronde: het wereldkampioenschap van 1998 in Frankrijk.

Het Nederlands elftal staat na twee gespeelde duels op de tweede plaats in Groep 1 van de A-League. Onder Ronald Koeman werden vier punten verzameld. De openingswedstrijd van het nieuwe Nations League seizoen werd met 1-0 gewonnen van Polen. In de tweede wedstrijd – ook in Amsterdam – ging Oranje onderuit tegen Italië. Ook die wedstrijd eindigden in 1-0, alleen ditmaal in het voordeel van de bezoekers.

Tegenstander Mexico speelde vorige week nog een oefeninterland tegen Guatemala. De Mexicanen wonnen overtuigend met 3-0. De vriendschappelijke duels tegen Guatemala en Nederland komt de Zuid-Amerikanen goed uit, want ze waren in 2020 nog niet in actie gekomen. Hun laatste duel was de wedstrijd tegen Bermuda, in de Zuid-Amerikaanse Nations League. Op 20 november 2019 zegevierde Mexico met 2-1 in de CONCACAF A-League.

Odds

De pre-match odds zijn als bijna vanzelfsprekend in het voordeel van het elitekorps dat Frank de Boer de wei in gaat sturen woensdag. Wint Oranje van Mexixo? Dan keert de TOTO bijvoorbeeld x1,70 keer je inleg uit. Bij een gelijkspel krijg je ruim drie keer je inleg uitgekeerd: x3,60 per ingelegde euro.

Een overwinning, zoals in het vriendschappelijke duel uit 2014, van Mexico zorgt voor een vreugdekreet bij spelers die via de online bookmakers hebben gespeeld op de Zuid-Amerikaanse formatie. Zij ontvangen in dat geval namelijk gemiddeld x4,35 keer hun inleg van de bookies!

Speltypen

Bij voetbalwedden snappen we dat je zoveel mogelijk wilt overhouden aan een goede weddenschap. Denk jij dat Nederland gaat winnen woensdag, maar is de quotering uit het 1×2 spelsysteem je eigenlijk te laag? Overweeg dan om een correcte uitslag door te geven. Bij TOTO.nl ontvang je x3,30 keer het ingelegde speelbedrag als jij inzet op 1-0, 2-0 of 3-0 voor Nederland en als die score aan het einde van dit duel ook daadwerkelijk op het scorebord prijkt.

Bij een weddenschap op 4-0, 5-0 of 6-0 winst voor Nederland loopt de bonus zelfs op naar 23,00 keer je inleg! Ben jij een echte gokker en denk je na die bizarre uitslagen in de Premier League (Liverpool verloor met 7-2 en Manchester United verloor met 1-6) dat er ook woensdag gekke dingen gaan gebeuren? Dan is 0-4, 0-5 of 0-6 winst voor Mexico misschien wel wat voor jou! Komt je voorspelling uit? Dan ben je één klap x250,00 keer je inleg rijker!

Voetbalwedden

Speel mee met de wedstrijden van het Nederlands elftal via Voetbalwedden en scoor de hoogste odds! Oefenwedstrijden, kwalificatiewedstrijden of eindronden: bij voetbalwedden zit je altijd goed. Vergelijk top bookmakers of lees handige tips (voor starters) om goed voorbereid te beginnen.

Datum & Tijdstip

De vriendschappelijke oefeninterland tussen Nederland en Mexico wordt gespeeld op woensdag 7 oktober in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Het eerste fluitsignaal zal klinken om 20:45 en vanaf dat moment vervallen alle pre-match opties. Tijdens het duel kun je via Voetbalwedden scoren door live je voorspellingen door te geven! Plaats nu je weddenschap in de pre-match fase en start met live betting tijdens dit oefenduel tussen Nederland en Mexico!

 

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.