• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

In de Champions League worden deze week de laatste vier winnaars van de achtste finales bekend. Dat bekent ook dat Ajax Amsterdam aan de bak moet tegen Benfica. De Amsterdammers kwamen in Lissabon niet verder dan een 2-2 gelijkspel en moeten woensdag in de Johan Cruijff Arena aan de bak. Wil jij voetbalwedden op Champions League? Voetbalwedden.nl heeft hoge pre-odds van de bookmakers voor het duel Ajax Amsterdam – Benfica SL voor je opgezocht.

Statistieken Ajax – Benfica

De heenwedstrijd in Lissabon werd een 2-2 gelijkspel. Dusan Tadic wist in de achttiende minuut van de wedstrijd het duel te openen met zijn treffer. Acht minuten later schoot Sebastian Haller in het duel van Andre Onana. Drie minuten later maakte de aanvaller van Ajax dat weer goed met een doelpunt. Na de rust maakte Benfica-speler Roman Yaremchuk de 2-2 waardoor Ajax aanstaande woensdag in de Johan Cruijff Arena flink aan de bak moet.

In het Champions League seizoen van 2018-2019 speelden de teams ook tegen elkaar. toen wist Ajax thuis te winnen met 1-0 en werd het ook in Lissabon een gelijkspel (1-1). Mocht dit zich woensdag herhalen, dan mag Ajax door naar de kwartfinales van het Miljoenenbal.

Odds Ajax – Benfica

De bookmakers keren hoge odds uit als het om duels in de Champions League gaat. Ook voor de wedstrijd van Ajax – Benfica rijzen de pre-odds de pan uit. Zo wordt in het 1×2 spelsysteem voor deze wedstrijd de hoogste pre-odd uitgekeerd als SL Benfica komt winnen in Amsterdam. De maximale pre-odd staat op x7.00 keer je speelbedrag ingedeeld.

Een gelijkspel levert in het 1×2 spelsysteem maximaal x5.50 keer je speelbedrag op. De Ajacieden zullen dan nog wel wat extra speeltijd moeten spelen, maar jij bent alvast winnaar bij de bookmakers als dit de correcte weddenschap is.

Een overwinning van Ajax staat bij de bookmakers op maximaal x1.36 keer je speelbedrag ingedeeld. Hieraan is wel af te lezen dat de bookmakers vertrouwen hebben in de Ajacieden.

Speltypen

Veel Nederlandse bookmakers pakken extra uit nu Ajax de return in eigen huis tegen Benfica speelt. Het wordt woensdag nog spannend welke ploeg er doorstroomd en daar spelen de bookies goed op in. Voorspel bijvoorbeeld welke speler de winnende goal gaat maken. Welke spelers scoort in beide helften van de wedstrijd en wie geeft de assist? Mocht Tadic in de return scoren in beide helften van de wedstrijd, dan kan je dat al gemiddeld x13.00 keer je speelbedrag opleveren.

Gaat Ajax naar de volgende ronde van de Champions League, dan kan je daarvoor bij de TOTO een quotering vinden van maximaal x1.20 keer je inleg. Mocht Benfica doorstromen, dan wordt jouw speelbedrag zelfs maximaal x4.10 keer de inleg waard.

Voetbalwedden

Met voetbalwedden kan je wekelijks hoge pre-odds scoren bij de online bookmakers. Op welke club, toernooi of wedstrijd je ook speelt, bereid je altijd goed voor op een weddenschap. Ontdek of er belangrijke spelers ontbreken door bijvoorbeeld een blessure. Speelt jouw favoriete ploeg uit of thuis? Met een goede voorbereiding is de kans groter dat je met succes een deal hebt gemaakt met de bookmaker van jouw keuze.

Datum en tijdstip Ajax – Benfica

De return in de achtste finale van de UEFA Champions League Ajax Amsterdam – Benfica SL wordt gespeeld op woensdag 15 maart om 21:00 uur. De Johan Cruijff Arena te Amsterdam is het decor van dit duel. Wint Ajax volgens jou de return en gaan de Amsterdammers door naar de volgende ronde? Voorspel de wedstrijd via de bookmakers op Voetbalwedden.nl!

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.