• Leer van de wedtips
  • Overzicht van legale bookmakers
  • Blijf op de hoogte van voetbalnieuws

Het houdt maar niet op: de toppers in de Eredivisie blijven elkaar in snel tempo opvolgen. Dit weekeinde nemen Feyenoord en PSV het tegen elkaar op. Wie zet deze Nederlandse voetbaltopper naar zijn hand? Worden het de Rotterdammers of de Eindhovenaren? Laat je voorspelling achter bij Voetbalwedden en scoor de winnende weddenschap! 

Statistieken

Thuisploeg Feyenoord was lange tijd praktisch onverslaanbaar in de Eredivisie. De magie van trainer Dick Advocaat lijkt echter langzaam maar zeker uitgewerkt. Feyenoord verloor al drie wedstrijden op rij: Ajax (1-0), AZ (2-3) en SC Heerenveen (3-0). De neerwaartse spiraal lijkt hiermee ingezet. Feyenoord staat nu vijfde met 35 punten.

Daarmee hebben de Rotterdammers acht punten minder dan de tegenstander van zondag: PSV. De Brabantse formatie speelde gelijk tegen Ajax en verloor daarna kansloos van AZ. De ploeg van trainer Roger Schmidt richtte zich na deze mindere periode weer op en pakt in de laatste drie competitiewedstrijden tegen Sparta (3-5), RKC Waalwijk (2-0) en FC Emmen (0-2) negen punten. Daarmee staat PSV tweede met 43 punten uit 19 Eredivisie speelronden.

De laatste twee keer dat PSV naar de Kuip afreisde gingen ze met lege handen terug naar Brabant. Feyenoord won vorig seizoen met 3-1 en pakte ook in het seizoen 2018 – 2019 drie punten tegen PSV: 2-1. Op 25 februari 2018 liep PSV voor het laatst als winnaar van het veld. Het werd destijds 1-3 in de Rotterdamse Kuip.

Odds

De bookmakers hebben alle statistieken naast elkaar gelegd en zijn tot de conclusie gekomen dat PSV de grootste kanshebber is om deze topper te winnen. Een correcte voorspelling op een driepunter voor PSV levert je ondanks de favorietenrol van de Eindhovenaren gemiddeld x2,40 keer je inleg op!

Bij een winnende weddenschap op een zege van Feyenoord loopt de potentiele winstbonus op naar x2,60 keer het ingelegde speelbedrag! Speel je mee via TOTO.nl? Dan pak je momenteel zelfs een pre-wedstrijd odd van x2,70!

Een gelijkspel zorgt bij deze Eredivisie topper tussen Feyenoord en PSV voor de hoogste winstuitkering. Wordt je voorspelling op een puntendeling de winnende weddenschap, dan ontvang je in het 1×2 spelsysteem gemiddeld x3,50 keer het bedrag dat je hebt ingevuld op je wedstrookje!

Speltypen

Zoek je niet naar de hoge winsten, maar naar een speltype waarbij je weinig risico loopt? Check dan de optie dubbele kans bij TOTO.nl. De enige legale Nederlandse sportbookmaker heeft het speltype ‘dubbele kans’ in het leven geroepen om je winstkansen te vergroten!

Scoor meer dan 50 procent winst door te spelen op winst voor Feyenoord of een gelijkspel. Bij beide uitslagen keert Koning TOTO x1,51 keer het ingelegde speelbedrag aan je uit.

Speel je op een gelijkspel of winst voor PSV? Dan boek je bij één van deze uitslagen nog altijd een leuke winst: x1,42. Elke tien euro inzet wordt dan 14,20 euro waard.

Denk je dat er sowieso een winnaar komt zondag? Sluit dan een gelijkspel ‘Draw no Bet’ en ontvang in het speltype ‘Dubbele kans’ x1,29 keer je inzet als Feyenoord of PSV wint.

Voetbalwedden

Het wedden op voetbal doe je bij Voetbalwedden! Wij hebben alle top bookmakers, deals en pre-match odds voor je verzameld. Zo kan jij optimaal profiteren van je voetbalkennis en pak je bij een winnende weddenschap de hoogste bonussen! Live gokken op Feyenoord – PSV? Log dan in op onze bookmakerspagina als Feyenoord – PSV zondag begint.

Datum en tijdstip

De Eredivisie kraker Feyenoord Rotterdam – PSV Eindhoven begint zondag 31 januari op het traditionele Eredivisietijdstip van 14:30 uur en zal worden afgewerkt in de Rotterdamse Kuip. Live gokken kan vanaf het eerste fluitsignaal totdat er rond kwart over vier voor het laatste gefloten wordt door de scheidsrechter. Word jij de grote winnaar van deze topper in de Nederlandse Eredivisie?

Nederlandse bookmakers

Op Voetbalwedden.nl vergelijk je de beste online bookmakers voor Nederland. Zo plaats je altijd vertrouwd een weddenschap en onder toezicht van de Nederlandse Kansspelautoriteit.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.